-part 19-

4K 166 16
                                    

,,Můžeš mi říct proč tu zpíváš zamilovanej song s mojí holkou?!" otočím se na naštvaného Liama stojícího před našim stolkem propalucího Nialla pohledem. Tohle nedopadne dobře. ,,Jen jsme si zpívali o nic přece nejde." chlácholí ho přátelsky Niall. ,,O nic nejde?! Říkáš,že o nic nejde?!" vykřikne Liam znova. ,,Tohle bylo naposled cos s ní zpíval je ti to jasný?" dodá ještě a začne se pomalu uklidňovat. To stejné jsem,ale nemohla říct o Niallovi. Pěsti měl zatnuté a já ho snad poprvé viděla opravdu naštvaného. Mrštně vstal z křesla a nebezpečnou rychlostí přešel k Liamovi. ,,Já jsem tu s ní byl místo tebe! Ty se někde flákáš s Melissou a na Lindy úplně kašleš a to jste spolu jestli se tomu tak vůbec dá říkat od včerejška!" vprskne mu do obličeje načež mi je věnován Liamův ustaraný výraz. ,,Ty o tom víš?" přejde ke mě a snaží se mě dotknout nacož uhnu. ,,Už nějakou dobu" odpovím suše. ,,Lindy nech si to vysvětlit. Není to tak jak to vypadá." řekne přibližujíc se ke mě stále blíž. ,,A ty sis snad nechal vysvětlit proč jsem tu s Niallem zpívala?" zeptám se ho a zvýším přitom hlas. ,,Posadíme se a vysvětlíte mi to dobře? Já už se nezlobím." usměje se Liam a poklepe na místo vedle sebe,abychom si s Niallem sedli. ,,To,že ty se nezlobíš neznamená,že já jsem v pohodě." řeknu mu,ze stolku vezmu svůj mobil a s Niallem,který mě ihned následuje opustím Starbucks. ,,Jsi v pořádku?" zeptá se mě ustaraně Niall,který mě po chvilce dohnal. ,,Myslím,že ano." odpovím mu,ale se svou odpovědí si nejsem moc jistá. ,,Opravdu?" zeptá se nejistě. Nic mu na to neříkám jen záporně zakroutím hlavou. ,,Chceš o tom mluvit?" ptá se mě ikdyž ví jakou odpověď se mu chystám dát. ,,Teď ne dobře?" odpovím mu a usměju se na něj. ,,Dobře. Chceš jít ještě někam nebo už půjdeme radši do hotelu?" otáže se Niall,který se na mě usměje stejně tak jako já před chvilkou. ,,Myslím,že půjdu do hotelu,jen prosím nikomu neříkej co se stalo obvzlášť ne Harrymu." poprosím Nialla. Nechci,aby si kvůli mě dělali kluci starosti zvláště ne Harry. ,,Budu mlčet." zazubí se Niall a zamkne si pusu jejíž neviditelný klíč mi dá do ruky a já ho schovám do kapsy načež se zasměju nad Niallovým dětinským gestem.

Jednou rukou jsem opřená o sklo,které mě dělí od poledního New Yorku a s úžasem pozoruji tohle úchvatné město srovnávající si přitom svoje myšlenky. Jsem si téměř jistá,že Liam s Melissou nic nemá na to je až moc velký slušňák a popravdě i kdyby s ní něco měl je mi to jedno. Je divné,že ještě dnes ráno se probouzím s pocitem,že člověka,který mě miluje miluju tak jako on mě,ale stačí jen pouhé tři hodiny a všechno se změní. To není láska co k Liamovi cítím,nikdy ní ani nebyla jen mi to došlo až příliš pozdě. To,že se mi Liam líbil a vadila mi jakákoli dívka v jeho blízkosti byl jen pocit,že ona ho může mít a já ne. Byla to jistým způsobem žárlivost,ale ne taková jaká by měla být. Lásku co jsem viděla v Liamových očích mě až do dnešního rána dostávala do kolen. Až dnes ráno mi došlo,že jsem celou dobu jen v pouhé iluzi o lásce,kterou jsem nikdy nezažila. Ano nikdy jsem nebyla zamilovaná a tak mi i sebemenší náznák nových citů příjde jako láska. Je divné,že v devatenácti pořád tento jak ostatní říkají vyjímečný pocit neznám,ale vím že ho jednou poznám. Vím,že někde venku na mě čeká jen nevím jak dlouho potrvá než ho najdu. Není to tak,že bych snad nikdy neměla kluka ba naopak,jen vím že to co jsem k nim cítila nebyla láska a proto tyhle vztahy neměli dlouhého trvání,proto jsem si jistá,že s Liamem nemůžu být už jen kvůli tomu,že by náš vztah skončil stejně tak jako ty ostatní. Bude lepší když to ukončím hned na začátku když mezi námi není ještě tolik citů. Nebo se snad pletu? Z mé strany přesně vím co cítím,ale co Liam? Nechci mu ublížit jen vím,že pro něj bude konec hned na začátku lepší dříve než li později.
Chci na chvíli na nic nemyslet a všechny myšlenky poslat někam co nejdál ode mně. Černé dvoudílné plavky jejíž vrchní část si zavazuju za krkem mi perfektně padnou za což jsem moc ráda,protože tyhle plavky jsou moje nejmilejší. Mám na ně spousty vzpomínek. Koupili jsem si je s Lucy navzájem tak,že já je koupila Lucy a ona je koupila mě. Byla to úplně nesmyslná domluva,ale teď když si ty plavky oblékám mám je mnohem radši než kdyžbych si je koupila sama. Do jedné ruky si vezmu osušku a do té druhé svůj iPad se sluchátky z důvodu,že můj mobil se vybitý válí někde pod tlustou peřinou v mé posteli a vyrazím k bazénu.

Nejdříve lehce namočím své chodilo do vody o které všichni říkají,že je teplá,ale moje chodilo říká něco jiného proto ho vytáhnu z vody a rozhodnu se,že až do oběda budu okupovat svoje lehátko. Fakt,že na mě ani nebude svítit slunce kvůli dvěma maličkostem mezi které patří ta,že v březnu se sluníčko ukáže jen málo a druhá,že ležím na lehátku u vnitřního bazénu,protože venkovní bude až do poloviny května zavřený. V polosedi si z pod osušky vytáhnu iPad i se sluchátky a po chvilce přemýšlení co bych si mohla pustit mě to napadne. American horror story. Nebudu vám lhát jsem srab od přírody takže počítám,že to hned na začátku vypnu,ale chtěla bych to aspoň zkusit. Po krátkém hledání kliknu na úplně první díl první série,nasadím si sluchátka a svou pozornost již věnuji pouze malé holčičce stojící před obrovským opuštěným domem.
Po necelé hodině kdy jsem doslova očima hltala tenhle skvělý seriál,který si mě stihl přivlastnit hned u prvního dílu neváhám a pouštím si další díl.

Tři hodiny dvacetšest minut a několik bezvýznamných sekund. Za tu dobu jsem stihla vidět pět dílů první série a popravdě byla bych schopná dívat se na všech pět sérií v kuse kdyby mi iPad neoznámil vybitou baterii,kterou jsem už po několik upozornění ignorovala. Jen si povzdechnu a ikdyž nerada se rozhodnu,že můj návrat do reality mi je souzen právě teď. Pomalu přehodím svoje nohy přes lehátko a pocitím osvěžující pocit studených kachliček,které mě pálili do nohou. Až teď mi došlo,že svoje žabky či jakékoli boty jsem nechala ležet na pokoji proto budu muset jít na boso,ale když mi to nevadilo na cestu sem zvládnu to i na cestu zpátky. Ze stolku,který je hned vedle mého lehátka si vezmu iPad i se sluchátky a osuškou a vydám se na pokoj ke kterému se dostanu za pár minut.
,,Kde jsi byla? Víš jak jsem se o tebe bála?!" hned co za sebou zaklapnu dveře se mi místo pozdravu dostane těchto frustrujících otázek. ,,U bazénu. A taky tě ráda vidím." mrknu na Lucy a chci se jít převléct do svého pokoje,ale Lucy mi v tom zabrání. ,,A co takhle mobil nebo aspoň vzkaz?" zeptá se mě a dá si ruce v bok. ,,Mobil jsem si nebrala,protože je vybitý a vzkaz jsem žádný nepsala,protože jsem dospělá." odpovím jí znuděně a vejdu do svého pokoje,kde za sebou následně zavřu abych nemusela čelit dalšímu výslechu. Co se to semnou děje? Vážně jsem teď byla arogantní ke své nejlepší kamarádce? Nejradši bych si za svoje chování nafackovala. Někdy si říkám,že život bez kluků by byl méně chaotický a já bych si tohle nikdy k Lucy nedovolila. V šatně si po krátkém váhání obleču bílé tričko s krátkým rukávem,které si zastrčím do světle modrých potrhaných boyfriend a doladím to svými oblíbenými bílými nízkými converskami. Namalovaná už jsem a vlasy si nechám volně rozpuštěné myslím že už můžu jít. Otevřu dveře od svého pokoje s domněním,že v obýváku nikdo nebude,ale Lucy sedící na sedečce čekající nejspíš na můj příchod mě vyvedla z omylu. ,,Vím,že se toho dneska stalo hodně. Jsem s tebou dobře?" vstane ze sedačky a obejme mě. ,,Proč si mi nic neřekla?" zeptá se zvídavě a pomalu mě pouští. Chvilku jsem nevěděla o čem je řeč,ale pak mi to začlo docházet. Niall slíbil,že o tom klukům neřekne,ale o Lucy ani o nikom z Diamondu řeč nepadla. ,,Žijeme naše sny,to že já mám nějaké problémy neznamená,že nimi musím zaproblémovat všechny." řeknu jí a dívám se jí přitom upřeně do jejích zelenkavých očí. Už otevírala pusu,že něco řekne,ale zaklepání na dveře ji v tom přerušilo. ,,Jdu tam." řeknu a věnuju jí úsměv. ,,Podívejme kdo se ukázal! Hlasná trouba je tu!" zvolám pobaveně když za dveřmi stojí Niall s Louisem. ,,A já jsem jako vzduch?!" vyjekne ublíženě Louis. ,,A taky Louis!" dodám ještě snažíc se nesmát nad Louisem,který dělal uraženého a Niallem,který byl celý rudý od studu. ,,Jdete na oběd?" zeptá se Lucy,která za námi přicupitala ke dveřím. ,,Niall měl naposledy snídani takže pokud okamžitě nepůjdeme tak vás sní." řekne natěšeně Niall mluvící o sobě ve třetí osobě. ,,To bylo znamení k tomu abysme šli." řekne zoufale Niall,který už nás vytahoval ze dveří na chodbu a po zamčení pokoje jsme vyšli směr restaurace.

Nevím co si o sobě teď mám myslet už od začátku co FAME píšu bylo v plánu,že bude Lindy s Liamem a teď když spolu byli ani ne dvě části je zase dávam od sebe protože mi k sobě prostě nepasují,což mi i pár z vás napsalo. Takže kdo podle vás byl měl být s Lindy? Harry,Niall,Louis,Zayn nebo nakonec Liam?:o  nevím jestli mám do děje zaplést i Louisovu Danielle,Liamovu Cheryl a Zaynovu Gigi:D♥ to už by pak mohla být Lindy buďto s Niallem nebo s Harrym a nebo je taky možné,že bude úplně s někým jiným;) všechno záleží na vás a doufám,že se vám část líbila:)
                         with love xxnikol♥

FAME Kde žijí příběhy. Začni objevovat