Capitolul 11.

2K 60 16
                                    

Nu mă așteptam ca această încercare eșuată de femeie să fie atât de dornică de un futai, dar gândindu-ma mai bine , la cum arată nici dracu' nu s-ar încumeta să i-o bage.

Ajuns în sala de tortură, pardon baia fetelor, elefanta a tunat cu o voce de bariton ( prima oară era să scriu burrito ) :

- Toate pipițele să iasă afară, noi, spune și arata spre mine și ea printr-un simplu gest al mâinii, avem treabă. În acel moment aș fi preferat să fiu oriunde dar nu aici, speram doar ca Freddy să iasa din toaletă și să mă omoare.

Ciudat e faptul ca fetele ce erau până acum la baie au ieșit fără să comenteze. Și eu cred că aș fi făcut același lucru dacă eram în locul lor. O singură palmă și scria crematoriu pe tine, cu litere mari boldice, italice și subliniate.

Mă trage de cămașă de parcă ar vrea să o mănânce și o rupe,cum rupem noi o foaie de hârtie. Se năpustește asupra buzelor mele de parcă ar fi ultima felie de pizza de pe planetă, iar eu nu pot să îmi reprim starea de vomă.

Frate, femeia asta salivează mai ceva ca o lama scuipătoare. Poți să te îneci atât de ușor...

Cu o viteză mai mare decât cea a luminii, deși nu cred că există așa ceva, își scoate hainele și le aruncă pe unde apucă, ca mai apoi să încerce să facă același lucru cu mine.

- Ușor drăguță, că nu vreau să mor asfixiat. Știu ca sunt nesimțit, dar nu vreau să plec de aici în bucăți.

- Ce vrea să însemne asta, păpușel? Se vedea din vocea ei că nu a mai avut parte de foarte mult timp de o partidă de sex, amor, futai sau orice ar vrea ea.

- Înseamnă ca am de câștigat doar un pariu nenorocit, iar pădurea dinre picioarele tale nu îmi e de prea mult folos. Spun cu dezgust, abia acum putând să observ că păsărica ei nu a mai fost de foarte mult timp defrișată.

- Ești un nesimțit mai mare ca mine, dar atata timp cât am parte de o partidă de sex, pe mine nu mă intereseaza ca e un pariu.

Oh, Doamne! Făptura asa e complet dusă. Mă depărtez cât pot de mult de ea, îi fur husa de camion pe care o folosea pe poat de lenjerie intimă și o îndes în buzunarul din spate al blugilor ca mai apoi să o iau la sănătoasa. Fug cum nu am mai fugit în viața mea, fug pentru a-mi salva viața și mândria.

În drumul meu spre frumosul drăcușor pe tocuri, situat la bar, am trecut pe lângă un grup de fete ce râdeau de zor.

- Știu că sunt al dracului de sexy, dar nu trebuie să râdeți pentru a-mi atrage atenția. Spun în timp ce îmi dau cu mâna prin părul cu siguranță răvășit.

- Numai sexy nu ești, mai ales cu cămașa făcută franjuri, cu pantaloni aproape în vine și cu urme de ruj ce ți se întind de pe frunte pe gât. Spune u a dintre ele întinzându-mi o oglindă și continuând să râdă.

Văzându-mi reflexia, mai că am scăpat oglinda pe podea. Arătam complet ridicol, mai ceva ca un grăsan cu păr pe piept costumat în Nicki Minaj. Urme de ruj pe toată fața și pe gât, părul încâlcit, cămașa ruptă, eram un aurolac în toată firea. Acum am înțeles de ce râdeau fetele cu atâta patos.

- Spuneți-mi că aveți șervețele umede și ceva ce mă poate face să arăt mai uman. Îmi era și rușine să cer ajutorul unor fete, dar în situații de criză se acceptă și asta.

- Stai jos și în 5 minute ești ca nou, prietene.

Se pare că fetele astea chiar se pricep la chestiile de genul, în nici 5 minute eram ca nou. Le-am mulțumit, le-am luat bumerele și m-am îndreptat spre locul în cate credeam că se află focoasa șatenă.
Se pare că nici Ken nu e la bar, în locul lui fiind Sam, celălat barman.

- Hei , Sam?! La auzul numelui său se întoarce spre mine cu o privire întrebătoare. Nu l-ai văzut pe Ken?
- Ken tocmai ce a ieșit din tură și a plecat cu o vulpiță. Mamă, mamă, și încă ce vulpiță. Spune el lingându-se pe buze.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 03, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

[+18] Is not just a game.Where stories live. Discover now