Capitolul 4

4.4K 110 5
                                    

- Nu ! I-am replicat sigur pe mine. Păcat ca mintea mea era împotrivă, și se pare ca ea la fel. M-a tras în pat și s-a așezat peste mine, ea era bețiva dominatoare. A început să îmi sărute gâtul, sã îl muște, să îmi tortureze lobul urechii, în tot acest timp scăpând de cămașa pe care o purtam. Eram îmbătat de plăcere, eram excitat. O vedeam atât de bine, o simțeam atât de bine deasupra mea , dar îmi doream mai mult. Îmi doream să fiu în ea, să îmi țipe numele, să geamă de plăcere. Erecția mea era deja la limită, mai avea puțin și exploda, iar ea părea că iubește asta. Ușor a coborât cu săruturile spre abdomen, apoi mai jos, până când a prins cheița de la fermuarul pantalonilor între dinți și a tras de el.
Am ras în sinea mea, asta fiind prima oară când o fată imi face asta. A scăpat de pantaloni și în același timp de boxeri. Ajuns la capătul puterilor o prind de șolduri și o trag sub mine, schimbând automat locurile. O sărut pe gât, cobor ușor pe mandibulă, pe gât, ajung la umeri dar sunt întrerupt de breteaua rochiei ei.
Scap de ea imediat și sunt întâmpinat de o pereche de sâni mari, jucăuși și apetisanți. Încep să îi sarut mușcând sfârcurile întărite, cobor cu mâna spre mica ei comoară și o simt atât de udă. Asta din cauza mea, o pătrund cu două degete și o aud gemând. Degetele mele se mișcau atât de repede în ea, făcând acel dans de "du-te-vino". O simt aproape de final, și mă opresc. O provesc în ochi și realizez că e nervoasă. Vă dau un sfat : nu lăsați femeile neterminate, altfel e vai de voi!

- Nu ești în stare de nimic! Urlă ea nemulțumită. Într-un moment de neatenție preia controlul și ajunge deasupra mea. Îmi prinde mădularul erect și îl poziționează la camera plăcerii. Îmi ridic bazinul brusc și o aud gemând. Oh, ce sunet încântător. Începe să se miște din ce în ce mai repede îmbătată de plăcere, apoi o aud gemând puternic urmată de mine, într-un final sfărșeste căzând pe pieptul meu și adormind amândoi imediat.

Ema P.O.V.

O durere insuportabilă își face simțită prezența. Încerc să mă mișc din poziția inconfortabilă dar durerea se amplifică. Deschid ușor ochii și zăresc un piept lucrat , stăpân al unui pachet de șase pătrățele. Ce am făcut aseară? Hai că nu am băut atât de mult, au fost doar trei sau patru pahare... Pe fundal se aude un râs colorat, lucru ce mă face să îmi îndrepf privirea spre deținător.

- Uite cine s-a trezit. Spune el ironia simțindu-se în glas.

- Umm, cine ești și ce s-a întâmplat aici?
În acel moment mi-am dat seama că el e înfipt adânc în mine, penis captivus. Am încercat să mă ridic dar durerea se amplifica cu fiecare mișcare făcută.

- Sunt cel care te-a făcut să gemi aseară. La auzul răspunsului lui, tot ce pot să fac este să îmi dau ochii peste cap.
- Auzi, ai de gând să rămâi înfipt în mine toată ziua? Îl întreb sceptică.
- Sincer să fiu, asta nu mi s-a mai întâmplat până acum. Spune el scărpinându-și ceafa.
- Și ce mama naibii facem? Spun deja iritata de comportamentul lui incredibil de delăsător. Ah, gata știu! Gândeștete că ai în fața ta cea mai frumoasă femeie.
- Deja o am! Zice el făcându-mi nonșalant cu ochiul.
- Asta nu e tot! Imaginează-ți că tipa începe să se facă comodă, de demachiază, se dezbracă, își dă părul jos, exact are perucă. Apoi la spatele ei apare un fermoar, trage de el ușor și își dă pielea jos. Sub pielea aia se află un moș chelios, fără dinți, cu burta mai mare decât Rãzboinicul Dragon, cu un păr pe piept mai mare ca al lui Rapunzel.
Am simțit cum i-a murit, asta era o ocazie ce nu trebuie ratată. M-am ridicat brusc ignorând durerea apăsătoare.

- Pe bune? O să am coșmaruri de fiecare dată când văd o bunăciune. Se plânge el , dezgustat de imaginea pe care i-am descris-o.
- Bucură-te că nu mai ești în mine. Îi zâmbesc triumfătoare.
Am început să îmi caut hainele, pentru a putea pleca mai repede de acolo. Simțeam cum spatele îmi arde din cauza privirilor lui insistente.
- Stai, nu pleca!

[+18] Is not just a game.Where stories live. Discover now