Capitolul 3

5.2K 115 8
                                    

.
.
.
.
Ridic ușor privirea și îl zaresc pe nimeni altul decât Ken alături de gagica de mai devreme.
De aproape arată și mai bine și îi pot observa formele vulgar de atrăgătoare. Doi ochi mari și căprui, ochi ce pot băga în boală pe oricine, sâni mari și rotunzi, cur bombat , picioare kilometrice, picioare pe care mi-aș plimba buzele neîncetat.
Poartă o rochie neagră cu spatele gol, doar niște benzi de material susținându-i partea din față.
Ah, Doamne, simt că o să înnebunesc dacă nu o să fiu cât de curând în ea.
Fără să fiu atent la noțiunea timpului , mă holbam la ea cu poftă.

- Pământul catre ... Se aude vocea ei caldă și liniștită, voce menită să îmi urle numele nopți la rând. Și m-am trezit din reveria în care mă aflam.

- Bărbatul visurilor tale , păpușă. Mă prezint eu cu zâmbetul pe buze.

- S-o crezi tu p'asta , „păpușă". Răspunsul ei nu întârzie să apară. Uh, pisicuța are gheare.
Am preferat să tac și să mă holbez la decolteul ei.

- Cred că ar fi cazul să nu te mai holbezi, totuși... Vocea ei răsună în capul meu exact ca o melodie ce nu mai poate ieși.
- Nu știu ce să zic, dar priveliștea e minunată. Zâmbesc , întorcând-ui răspunsul .

Nu mai spune nimic și se aplecă la urechea prietenului meu șoptindu-i ceva, acesta râzând.

- Să fii sigură de asta! Răspunsul său nu refuză să apară, iar el dispare prin haita de oameni.

- Unde a plecat mototolu'? O intreb eu.
- O să vezi. Îmi spune ea și mă lasă cu ochii-n soare. Peste câteva minute, dragul și scumpul meu prieten apare ținând în mâini două tăvi de shot-uri, un castron plin cu felii de lămâi și o solniță. O văd pe șatenă plonjând la propriu spre una dintre tăvile aduse de Ken. O așează pe masă, îi face cu ochiul prietenului meu, înșfacă o lămâie și dă pe gât unul dintre cele 40 de shot-uri.
După mai bine de 50 de minute , 4 tăvi a câte 40 de shot-uri si 2 castroane cu lămâi, drăguța păpușă abia mai putea merge.

- Hai frumoaso, e timpul să mergem. Îi spun în timp ce o prind de mână și o târăsc spre ieșire.
- Dar nu vreau. Spune ea prelungind ultima vocalã.
- Bine, nu vrei. Și unde stai ?
- Ești cam direct nu crezi? Puteai și tu să întrebi în felul următor :" La mine sau la tine ?" .
- Să știi că îmi place de tine mai mult, atunci când ești beată. Și uite așa am reușit să o scot afară din club și să o duc la mașina mea.
În starea asta îmi e și frică să o las singură poate se îneacă cu un ciorap sau se stranguleze cu un tampon. Voi fetele puteți transforma orice nimic într-o armă, nu?
M-am chinuit să îi pun centura de siguranță, fiindcă se zbătea ca o găină pe moarte, apoi am plecat spre singurul loc în care știu că ar fi în siguranță: apartamentul meu.
- Uite ce frumos luminează peștele ăla. Oare a mâncat vopsea fosforescentă? Întreabă ea , referindu-se la culorile semaforului.
- De ce nu îl întrebi? I-o tai eu deja sătul de întrebările ei puierile. În următorul moment o observ deschizând geamul și începând să țipe ' Hei șmechere, ce ai mâncat de luminezi așa?' , nu am mai așteptat nici o secundă și am apăsat pedala de accelerație la pământ, exact când culoarea semaforului mi-a permis.
După multe alte întrebări stupide și după ce i-am zis să tacă, am ajuns în fața blocului.
-Am ajuns, îi spun așteptând să facă una dintre remarcile ei ingenioase. Nici un răspuns. Am mai încercat încă o dată , dar același rezultat. Nimic. Îi desfac cu grijă centura de siguranță și îmi plasez brațele pe spatele ei respectiv sub picioarele-i dezgolite de mica bucată de material. Urcăm în apartament, după ce m-am chinuit să deschid ușa, am aprins lumina și m-am descălțat, toate făcute în timp ce o țineam în brațe. Am ajuns într-u sfârșit în camera mea— să nu înțelegeți că era grea, dar după ce urci trei etaje, descui o ușă și restul, devine — și am așezat-o ușor în patul mare. Când dau să mă îndepărtez simt cum mâna îmi este prinsă.

- Nu ai de gând să profiți? Adică sunt beată, sunt la tine și sigur ți-ai dorit asta toata noaptea. Spune ea cu greu datorită cantității de alcool consumată.
Ceea ce mi-a zis nu e deloc neadevărat, dar vreau să vină de bună voie.
- Nu.

[+18] Is not just a game.Where stories live. Discover now