Capitolul 8

2.4K 73 3
                                    

Din difuzor se auzea vocea celui pe care nu voiam să o mai aud vreodată.

- Să știi că nu e frumos ce ai făcut. Mă ceartă nesuferitul. Pf, de parcă m-ar interesa vreun pic.
- Așa și ce propui? Un Blowjob? Întreb sarcastică.
- Ar fi o idee!
Oh, Doamne, băiatul ăsta e imposibil.

- Visează în continuare, îi spun ca mai apoi să adaug, deci de ce mă cauți?

- Mă gândeam că poate ieșim și noi la o sămânță sau o măslină. Vocea îi era complet schimbată față de data trecută.

- Văd că sunt nevoită să ma repet : Poate în visele tale. I-o tai eu repede, sperând totuși să mă lase în pace.

- În visele mele facem mai mult decât să ieșim la o măslină. Mult mai mult. Îmi zice și pot jura că îi văd zâmbetul prin telefon.

- Dacă nu mai ai nimic interesant de spus, o să mă retrag din această conversație, înainte să devină mai penibilă decât este deja. Am spus eu sigură pe mine, sperând să scap de obsedat.

- Înainte să închizi, ce zici să ieșim și noi odată? Vorbele lui erau mai mult o șoaptă, ținând cont muzica dată la maxim, situată pe fundal.

- Ce știi să faci pentru o întâlnire cu mine? Chiar îmi doream o provocare. Dar dacă îți dorești așa ceva, trebuie să fii tu cea care provoacă prima.

- Păi, dau limbi, fac masaj erotic, am fantezii cu polițiste, știu să gătesc, să îmi fac pectoralii să danseze, și lista poate să continue.

Mine Got, ce lăudăros.

- Nu prea m-ai convins, dar fie! Spune-mi unde ești și în vreo două ore sunt acolo.

- Clubul unde lucrează Ken. Ai grijă să fii provocatoare. Îmi dă el replica și habar nu are cu cine s-a pus.

- Ai grijă ce îți dorești păpușel, s-ar putea să ai nevoie de o babețică. Și cu asta spusă i-am închis.

În cinci minute am ajuns acasă, mi-am salutat mama și sora și am intrat în baie. Aveam mare nevoie de un duș. După ce am ieșit, mi-am ondulat părul, m-am machiat astfel încât să îmi accentuez privirea, machiaj smookey eyes plus ochi de pisică, și mi-am dat buzele cu un ruj roșu sângeriu. La capitolul ținută am optat pentru  o fustă din piele, neagră, puțin sub fund, și o bustieră albă ce îmi scotea sânii în evidență. M-am încălțat cu o pereche de sandale negre cu tocul de douăzeci de centimetri , mi-am luat geaca de piele, cheile de la mașină și telefonul și am plecat.

A vrut să fiu provocatoare, lasă că vede el cu cine s-a pus.

Când am ajuns la club, nu m-am mai obosit să aștept la coada de peste un kilometru și m-am dus direct la John, unul dintre bodyguarzii acestuia. I-am făcut cu ochiul și m-a lăsat să intru fără să spună ceva. Odată intrată mi-am croit drum până la bar unde se afla și domnul pantaloni-pătrați.

# Hei, știu că e scurt, și că nu am mai postat de mult, și nici o scuză nu vă va face să mă iertați , dar meritați măcar o explicație.

În primul rând am fost ocupată cu examenul de bacalaureat, și apoi am aflat că trebuie să mă mut. Dar nu oriunde ci în Austria, Schlitters , cu iubitul meu. Am venit aici să muncim, tot la McDonald's pe un salariu mai mult mai mare.

Până m-am acomodat, până am mai învățat limba a durat ,dar îmo voi face timp de acum încolo pentru a scrie mai mult. Cu astea spuse, vă pup și sper să mă înțelegeți.

[+18] Is not just a game.Where stories live. Discover now