Capitolul 1

8.9K 437 184
                                    


Agitația care s-a format în această dimineață în întregul sediu îmi face capul să vâjâie la propriu

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Agitația care s-a format în această dimineață în întregul sediu îmi face capul să vâjâie la propriu. Mă așez într-un final pe scaunul de la birou și mă las pe spătarul acestuia pentru a mă relaxa preț de câteva clipe. Este de abia ora zece a dimineții și simt că vreau să mă întorc acasă. Mă simt mai obosit ca niciodată, însă nu am timp să mă gândesc la așa ceva. Am atât de multe lucruri pe care să le duc până la capăt și nimeni n-o va face mai bine decât mine.

Mă apropii de birou și scot teancul de dosare din primul sertar. Încep să le răsfoiesc și poposesc asupra celor care vizează contractele de vânzare și cumpărare asupra terenurilor unde urmează să dezvolt noua ramură de imobiliare a companiei.

Și totuși, nu mă pot concentra pe nimic din ceea ce citesc, pentru că gândul îmi zboară constant la Eira Hayes și minutul în care va păși în această companie. De obicei, nu îmi fac griji dacă oamenii vor prinde încredere sau nu în mine, pentru că mereu o fac. Toți aleg să se încreadă în mine și să îmi caute prezența, așa că nu am nicio îndoială că se va întâmpla de asemenea și cu Eira.

Dar o voi face treptat. Va avea încredere în mine și voi duce planul Verenei până la capăt, pentru că refuz să permit ca riscurile pe care mi le-am asumat să construiesc acest imperiu să fie degeaba. Refuz să-mi las munca să se piardă din cauza singurei femei pe care am iubit-o, dar și ultimei femei care mă va mai manipula vreodată.

Oftez profund și îmi trec degetele peste tâmple, iar atenția îmi este captată de câteva ciocănituri în ușa biroului.

— Intră!

Când ușa se deschide, lasă la vedere chipul radiant al Samanthei care pășește hotărâtă spre biroul meu.

— Noua manageră de evenimente este aici, mă anunță ea cu un zâmbet viclean pe chip.

— În regulă. I-ai dat tot ceea ce avea nevoie?

Sam încuviințează și se așază pe scaunul din fața biroului.

— I-am dat listele cu sarcini, alături de toate companiile partenere și, bineînțeles, termenul limită de două săptămâni.

Dau aprobator din cap, mulțumit fiind de ceea ce aud.

— Mai sunt doar trei săptămâni până la Evenimentul de Aur, așa că sunt curios dacă va reuși să îndeplinească tot ceea ce i-ai oferit în timp util.

— Ești sigur că acesta este singurul lucru de care ești curios?

Oftez profund la auzul întrebării sale și îmi proptesc coatele de marginea biroului. Sam mă cunoaște mai bine decât mă cunosc eu și știe că planul Verenei m-a făcut în ultimul timp să nu mai fiu cel care obișnuiam să fiu.

— O s-o fac să aibă încredere în mine, o s-o fac să se îndrăgostească, apoi o să-i frâng inima. N-am de ce să îmi fac griji, nu-i așa? șoptesc și îmi trec vârful limbii peste buze.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Apr 23, 2023 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Aurul Diavolului (#1 din seria Orbit de Putere)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum