"Lasa ca o sa vezi tu.."

69 3 0
                                    



- Tobi?

Imi i-au foaia si dau sa ma ridic.

- Iarta-ma..

-Uhm?

Sunt putin uimita pentru ca nu ma asteptam la asta.

- Uite , imi pare rau ...am...stat si m-am gandit , plus de asta am auzit si ce ai zis si ai dreptate ar fi trebuit sa te fi lasat sa vorbesti apoi sa fug asa..si ca am stat si nu am facut nimic..

-Eu..

-Iarta-ma..

Ma cuprinde in brate iar eu inca nu eram in stare sa scot niciun cuvintel, macar. "What's wrong with you , Kelly?"

- Acum ca totul s-a rezolvat , putem pleca in vacanta?

Cu un zambet de copil fericit apare Dean din capatul coridorului.

-Vacanta ?

-Aa da, era sa uit , da' oricum te luam obligat fortat cu noi deci nu era o problema

- Deci de asta nu mai e liniste

- Uhum

Tobi face o rotire de 90 de grade , apoi da iama la el in camera incercand sa se pregateasca ,dar tot ce facea era sa se invarte de colo colo ca un bezmetic , rezultatul fiind sa apuce sa isi faca bagajul pana dimineata. Ce-i drept cam ramasese ultimul care trebuia sa fie gata ....dupa cateva secunde mi-am dat seama ca nici eu nu eram gata si mai spuneam de el. Pai da , cand sa-l fac , in tot acest timp am incercat sa gasesc o cale de-a vorbi cu domnul "Da..stii...imi pare rau". Fara pic de ezitare dau fuga sa-mi fac bagajul.

Zorii diminetii isi facura aparitia de la prima raza de soare. Totul era gata. Noi, eu, doar orele pana la plecare parca stateau in loc. La opt si treizeci de minute ne punem pe drum , este sase si cinspreze minute , nu am dormit toata noaptea , nu pentru ca nu voiam , pur si simplu nu puteam . Ochii imi erau putin obositi , poate voi dormi pe tot parcursul drumului , sper , din cate am auzit va fi un drum lung. Imi verific geanta de vreo trei patru ori ca nu cumva sa fi uitat ceva cand spre usa mai mult pe coridorul din afara ei se observa o umbra. Ma indrept spre ea si parca fuge , o urmaresc si de cum am pasit in afara camerei pe coridor a disparut. Uhm, ok..Sigur e o halucinatie de-a mea. Doar n-am inceput sa vad fantome , e imposibil. Scartaietura unei usi se auzi puternic din capatul coridorului. Fac un pas...

- Neataaaaaa, Kelly!!

- Neata Tobi

Privindul usor plictisita

- Cum de te-ai trezit?

- Pai..

- N-ai dormit asa-i?

- Cum de..

- Nu e ca si cum as fi tras cu urechea toata noaptea *laughing*

- Ai ce?

-Nimiiic

Imi intorc privirea spre acea usa dar usa nu mai era.

- E totul bine ?

-Uhm?

- S-a intamplat ceva?

- Aa , nu , nimic

Mirosul de cafea incepea sa isi faca aparitia , asta era un semn ca populatiunea si mai ales Dean a inceput sa se miste.

-Nici bine n-a crapat de ziua si deja au inceput sa miste.

- O spui de parca ar fi niste insecte

The DevilWhere stories live. Discover now