2

107 4 0
                                    

-Tobi ..eu..

-Nu vreau sa aud nimic , esti ingrozitoare!!!!

O ia la fuga ca sa nu-l vad plangand , voiam sa ma duc dupa el dar mi-am dat seama ca probabil ma uraste. Lacrimile imi umplura fata dar o mana imi atinge capul.

-Nu plange

-Dar..

Imi ia rama din mana care usor devenise rosie de la cioburi. In rama era poza cu noi trei , fiind si prima poza de cand m-am mutat la ei. O poza plina de fericire si pace , iar eu intr-o fractiune de secunda am reusit sa stric acea pace.

-Imi poti spune ce s-a intamplat?

"Oh nu , iar privirea aia serioasa de: daca nu imi spui exact ce ai facut sau a facut , o patesti...cu un aer infiorator de: astept momentul potrivit sa iti fac morala. E de o calmitate care uneori ma sperie , pentru ca nu stiu ce urmeaza sa faca sau cum o sa reactioneze. Dean clar e un mister greu de descifrat.."

-Deci?

-Uhm , pai cum am spus si jos , ca am uitat ceva , era ca uitasem geamul desi nu stiam ca va ploua. Din greseala sau asa cred , am dat pese poza care era pe noptiera si probabil Tobi a crezut ca am sparto intentionat , dupa faza de jos. Dar a fost doar un simplu accident.

-Si te-a vazut cand ai sparto sau?

-Era in usa cand adunam cioburile , nici nu l-am observat ca era acolo.

-Aham

-Si asta a fost

-Aham

"Daca o sa mai zica inca o data 'aham' il umplu de gauri "

-O sa vorbesc eu cu el

-Crezi tu ca o sa aibe el chef de discutat cu cineva?

-O sa vorbeasca fie ca vrea , fie ca nu

-Oh , bine

-Dar , intai sa ma ocup de tine

-De mine?

-Da de tine mana sangeranda

Ma uit la mana si vad cum deja s-a format o balta in dreptul meu

-Oh , asta..

- Ramai aici , revin imediat

Si prin imediatul ala se dadea de inteles ca urma o asteptare interminabila. M-am decis sa rezolv eu situatia , asa ca imi imfasor mana cu un fost tricou , "de ce fost?" pai ca nu mai e la forma lui initiala. Strang cat pot legatura , bine nu prea tare , incat in drumul catre baie sa nu fac numai urme de sange. Ajunsa acolo , baia era la 2 metri departare de camera lui Tobi si ce e curios ca inca niciun semn ca s-ar auzi voci de acolo.

"Oare au iesit afara sa discute? Sau poate ca Dean inca nu a intrat peste Tobi in camera. Wait, peste el ? Deparca ar fi Tobi intr-o nu stiu ce scena sau intr-o repriza fierbinte pe videochat. Sau poate sunt amandoi acolo si.....uhm...daca nu ma insel , de e asa liniste. Oh, Stop it!! Kelly come on . Deja gandesti prea departe si prea mult. Mana aia inca asteapta ceva prim ajutor."

Dau sa imi opresc sangerarea cand ce sa vezi domnul "n-ai tu treaba , rezolv eu" era la usa.

- Parca am spus sa astepti

-Stii, mana asta nu se vindeca singura

-Teoretic...

-Taci!

Aproape ca scoate toata farmacia din locul care ar trebui sa se numeasca un dulapior cu "cruce rosie". Da tot din ce incercasem eu , jos, apoi , ma curata , dezinfecteaza...cum ar spune admiratoarele sale "de cum m-a atins parca totul s-a dus ca prin minune " , de-ar stii el cat de nebune sunt si cat de mult este sorbit din priviri , s-ar muta probabil si in Alaska .

The Devilحيث تعيش القصص. اكتشف الآن