Inceputul

227 5 2
                                    

Simteam cum razele soarelui voiau sa de-a buzna pe geam si sa-mi fure somnul si sa-mi spulbere visul. Nu voiam sa ma trezesc desi stiam ca trebuie . Imi deschid lenes ochii cu ideea de nu pierde si ultimele franturi din vis. O plictiseala groaznica ma cuprinde ,dar totusi ma dau jos din pat apoi ma uit sa vad cat este ceasul , e 10:45 , good. Simt miros de mancare venind de la parter , era clar , in cineva iar au dat talentele culinare. . Dupa un an greu , rasare si prima zi de vara , vacanta de vara.

-Kelly , micul dejun e gata

-Viiin!!

Deschid geamul sa intre aerul "Uhmm , varaa!". Inca in pijamale cobor treptele si nici nu casc bine si ma trezesc cu ceva in cap.

-Uhm , au!

Idiotul 1 si idiotul 2 iar sunt in actiune . Vad cum mancarea ma asteapta si n-am cum s-o refuz ma indret spre ea , in timp ce desteptii se bat pe telecomanda.

- Doamne , cu ce-am gresit de mi-ai facut rost de aceste 2 specimene

-Auzi , specimenele astea macar iti dau de mancare

- Ma descurcam si singura stai tu lin

Tipul inalt cat o usa , in care il mai izbesc si pe el talentele gastronomice saracul , cu par violet in terminatie la varfuri gri , obisnuind sa fie seful si ce-l care ne scoate ochii ca ar trebui sa "facem si ceva bine" , e Dean. Are si zile mai bune , iar azi s-a nimerit sa fie una dintre ele.

- Stiti ca telecomanda nu are baterii , nu ?

-CE!!!

Ambii se uita unul la altul ca doi prosti din filme apoi isi arunca privirile pe mine.

-Si de ce nu ai spus nimic si ne-ai lasat asa ?

-Cand ai facut popcorn?

-Uhm , pai era mai amuzant sa vad cum va certati ca chiorii si trebuia sa am ceva mancat pentru spectacol , nu ?

-Spectacol , ha?

Roscatul care vine spre mine , cu o privire care ar trebui sa ma sperie , care e mai inalt cu un cap ca mine , animalu' , cum vede masa plina cu manacare trece precum un tsunami  de ramane un pustiu precum un desert , care urla cand se termina un film sau un anime. Durul care zice ca se crede , e Tobi.

- Te crezi interesant?

-Se prea poate

-Stai jos si baga in tine

Vocea serioasa a lui Dean se aude din spatele lui Tobi . Mahnit si fara sa mai spuna ceva se aseaza la masa. Mici zgomote de picaturi de apa se aud de afara. Soarele intrase in nori , iar ploaia isi facuse aparitia.

-Durul a adus si ploaia cu el , ca nu cumva sa se simta singur

-Mai taci.

Voiam sa ma asez sa mananc dar stiam ca am uitat ceva , uitasem fereasta larg deschisa. Fug pe scari mai mai sa ma impiedic , cat mai repede sa ajung sus.

-Nu mananci?

-Ba da , am uitat ceva

-Oh , bine

Dean isi i-a micul dejun si se retrage in camera lui de langa tonomatul de suc din capatul holului . Ajung la timp sa inchid geamul , fara ca nimic sa fie distrus . Dupa ce l-am inchis , din greseala dau peste poza care era pe noptiera de langa pat. Putin agitata , ridic ce mai e din "asa zisa ramana cu poza" privindo. Fara sa-mi dau seama , ridic privirea si il vad pe Tobi in fata usii trist si suparat in acelasi timp.

-Tobi ..eu..

-Nu vreau sa aud nimic , esti incrozitoare!!!!

O ia la fuga ca sa  nu-l vad plangand , voiam sa ma duc dupa el dar mi-am dat seama ca probabil ma uraste. Lacrimile imi umpla fata dar o mana imi atinge capul.

-Nu plange

-Dar..

The DevilWhere stories live. Discover now