Ο Θεε!

4K 135 21
                                    

Οταν αρχισαμε να τρωμε ακουσαμε την πορτα να ανοιγει και εμφανιστηκε η μικροτερη αδελφη μου.. οχι και πολυ μικρη 1η λυκειου.. λογικα οτι θα γυρισε απο το σχολειο.

Οταν μας ειδε εμεινε απο το σοκ οποτε υπεθεσα οτι δεν της το ειχαν πει.

Σηκωθηκα πανω χαμογελωντας ενω ειπα.

"Εκπληξη!!"

Χωρις να πει κατι ετρεξε και με αγκαλιασε χαρουμενη.

"Ποτε ηρθες;" ρωτησε οταν χωριστηκαμε.

"Ειπαμε να ερθουμε για τα χριστουγεννα... για διακοπες" απαντησα και κοιταξα την Ιωαννα.

Η Μαρινα (η αδελφη μου) ηταν η δευτερη που εμαθε για την Ιωαννα, μετα την Κατερινα.. οποτε ηξερε να φερθει αναλογα και οχι σοκαρισμενα.

"Και.. εσυ πρεπει να εισαι η Ιωαννα για την οποια εχω ακουσει τοσα πολλα, χαρηκα" ειπε ενω πηγε κοντα στην Ιωαννα να την χαιρετησει.. αλλα πριν φυγει της εριξα μια μπουνια στο χερι!

Υποτιθεται πως αυτα δεν τα λεμε..

"Α ωστε η Ζωη εχει πει τοσα πολλα για εμενα... ελπιζω να ειναι καλα" απαντησε η Ιωαννα κοιταζοντας με και χαμογελωντας στραβα.

Γαμωτο! Σιγουρα κοκκινησα σαν πατζαρι..

"Ναι ολα καλα ειναι!" Συνεχισε η αδελφη μου.

Ειναι και λιγο ανωριμο!

Και ετσι περασε το μεσιμεριανο μας φαγητο.. πολυ καλυτερα απ'οτι περιμενα. Βασικα το πηραν πολυ καλα οι γονεις μου.. σαν να εφερα ενα αγορι.

Το υπολοιπο μεσημερι κοιμηθηκαμε γιατι ειμασταν αρκετα κουρασμενες απο το ταξιδι... παρολα αυτα περιμενα ποτε θα συνεχισουμε αυτο που αφησαμε στην μεση..

Το απογευμα κατεβηκα κατω μονη γιατι η Ιωαννα ακομα κοιμοταν και αφου εφτιαξα τον καφε μου καθησα στον καναπε μαζι με τους γονεις μου.

"Πολυ καλη κοπελα η Ιωαννα" μιλησε πρωτος ο πατερας μου και πραγματικα χαρηκα που ειχε τετοια γνωμη.. συνηθως οι πατεραδες ειναι λιγο πιο αρνητικοι και επιφυλακτικοι.

"Ναι ειναι" απαντησα χαμογελωντας και πινοντας μια γουλια καφε.

Αφου μιλησα λιγο μαζι τους κατεβηκε και η Ιωαννα μπαινοντας στην συζητηση για τις σπουδες.

Ομως αποφασισα να τους αφησω λιγο μονους και ετσι πηγα στην αδελφη μου την γιατι σκεφτηκα πως μπορει να χρειαζεται βοηθεια με τα μαθηματα της.

Ο έρωτας ερχεται και για το ίδιο φύλο!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα