Το φιλί

3.9K 153 15
                                    

Ημουν χαλια και ολη την μερα δεν ειχα μιλησει με κανεναν. Σκεφτομουν... σκεφτομουν πως θα τα αντιμετωπιζα ολα αυτα. Καποια στιγμη κοιταξα το κινητο και ειδα πως ειχε παει κιολας 5 το απογευμα. Αυριο ειχα και σχολη αλλα δεν ειχα καθολου διαβασμα, το τελευταιο που ηθελα ηταν να διαβασω. Δεν ηξερα τι να κανω, το σπιτι δεν με χωρουσε και σε τετοιες περιπτωσεις ενα ηταν το καλυτερο για να σκεφτω και να ξεφυγω. Η μηχανη. Ειχα πορωση η αληθεια ειναι. Πηρα κλειδια κρανος και αφησα το κινητο σπιτι. Δεν ειχα ορεξη να ακουσω κανεναν. Ετρεχα και σκεφτομουν. (Θα παθω τιποτα απο την πολυ την σκεψη :Ρ ).

Ηταν πολλα μαζεμενα για αυτο και το χειροτερο ηταν πως δεν ηξερα τον λογο που δεν μου μιλαγε και μου κραταγε μουτρα.

Πηγα παλι σε μια παραλια. Καθησα κατω και αρχισα να πεταω βοτσαλα στο νερο. Καποια στιγμη κοιταξα δεξια και... ειδα την Ιωαννα. Με κοιταζε αλλα ανεκφραστα. Σηκωθηκε να φυγει και της φωναξα καθως απομακρυνοταν.

"Δεν καταλαβαινω γιατι μου κρατας μουτρα!!"

"Παρατα με!" Απαντησε χωρις καν να με κοιταξει ενω προχωρισε.

"Επαιξα ξυλο για χαρη σου! Κοιτα πως ειμαι! Κοιτα πως εγινα για να σε προστατεψω απο αυτον τον μαλακα... και δεν μου μιλας και απο πανω χωρις να ξερω το γιατι! Δεν θυμαμαι να εκανα κατι που σε πειραξε"

δεν μου απαντησε και καθως ειχα βγει απο τα ρουχα μου σηκωθηκα και ετρεξα να την πιασω. Την τραβηξα αποτομα για να γυρισει προς το μερος μου.

"Τι εγινε Ιωαννα; δεν μπορεις να με αντιμετωπισεις και φευγεις;" την ρωτησα ηρωνευτικα.

Γελασε σαν να ειπα κατι αστειο πριν με ηρωνευτει και αυτη:

"εγω;"

"Βλεπεις καμια αλλη Ιωαννα;"
Την ρωτησα.

"Παρατα με Ζωη!"

"Οχι αν δεν μου πεις τι στο διαολο σου εχω κανει!" Επεμεινα

"Πολλα!" Απαντησε σχεδον φωναζοντας.

"Δεν εισαι καλα. Εγω δεν εκανα τιποτα. Εσυ μου εχεις κανει."

Αρχισε να γελαει ξανα κατι που με νευριαζε απιστευτα.

"Χμμ σαν τι;" ρωτησε στο τελος.

"Σαν αυτο!" Ειπα και την τραβιξα απο τον γιακα της μπλουζας της κολλωντας χειλη μου πανω στα δικα της με βια. Στην αρχη δεν αντιδρουσε απο το σοκ αλλα μετα οι γλωσσες μας ενωθηκαν και επαιζαν το δικο τους παιχνιδι. Πρωτη φορα ενιωθα ετσι. Εφυγαν ολα απο το μυαλο μου. Μετα απο λιγο με επιασε απο το σβερκο και εγω απο την μεση αλλα σχεδον αμεσως τραβηχτικε.

Ο έρωτας ερχεται και για το ίδιο φύλο!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα