Day Thirty (Final)

6.3K 458 79
                                    

Taehyung ceketini koltuğun üzerine bırakıp diğer çocukları es geçerek odasına yürüdü. İçeri girdiğinde eşyalarını çantaya koyan bir Hoseok bekliyordu tabiki. Taehyung alt dudağını diliyle ıslatıp telefonunu çıkardı.

flower boy: Hyung merhaba demeyi düşünmüyor musun?

Hoseok önünde duran telefonunun ışığını görünce kafasını kaldırdı. O sırada Taehyung'u görüp kaşlarını çattığında, ayakta duran çocuk kaşlarıyla telefonu gösterdi. Hoseok telefon kilidini açıp mesajı okudu ve dudakları yukarıya doğru kıvrılırken ayağa kalktı.

"Merhaba çiçek çocuk ve hoşçakal." Hoseok Taehyung'a minik bir kucak verdiğinde, bu sefer Taehyung kaşlarını çattı.

"Ne vedasından bahsediyorsun hyungie?"

"Artık oda arkadaşı olmayacağız. Hani bir aylık süre doldu?" Hoseok ona hatırlatmak için tane tane konuşurken Taehyung gülerek parmağıyla kendi alnına iki kere vurdu.

"Şimdi hatırladım." Daha sonra Taehyung dizlerini üstüne çöküp kıyafetleri bavuldan çıkarmaya başladı. Hoseok gözlerini kocaman açıp elleriyle onu durdurmaya başladı.

"Taehyung ne yapıyorsun?"

"Bir yere gitmiyorsun hyung. Jungkook ile konuştum, o da tamam dedi. Kısacası elime düştün." Taehyung ona dikdörtgen gülümsemesini sunduğunda Hoseok genişçe gülümsedi ve ona baktı.

"Burası inanılmaz gözüküyor." Taehyung işine ara verip renkli çiçeklerle süslenmiş odada gözlerini gezdirdi.

"Burada iz bırakma amacım vardı. Hatta maknaenin tepkisini bile hayal etmiştim."

"Oh bir de 14 Şubat'ta yaptıklarım için özür dilerim." Taehyung ona bakmayı kesip kıyafet çıkarma işine devam etti.

"Hatırlıyor musun?" Taehyung başını salladığında Hoseok onun çenesini tutup kendine çevirdi.

"Benim için sorun değildi, tamam mı? İlk kez dudaklarımız birbirine değmiyor. Bir oldu, iki oldu, üç olur benim için sorun olmaz. Anlıyorsun değil mi?"

Hoseok onun çenesinde ki elinin baş parmağıyla yanağını okşayarak başladı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hoseok onun çenesinde ki elinin baş parmağıyla yanağını okşayarak başladı. Taehyung tek kaşını kaldırıp ona yaklaştı.

"Yani seni şu an öpersem sorun etmeyeceksin, öyle mi?"

"Hem de hiç." Taehyung yüzünde oluşan şeytani sırıtmayla elini Hoseok'un omzuna koydu. Hoseok onun ne yapacağını anladığında gülümsese de onun dudaklarını kapatıp uzaklaştırdı. Taehyung somurtsada dediklerine kulak açtı.

"I-ı çok ayıp çiçeğim. Birlikte geçireceğimiz günler zaten çoğaldı. Denemene izin vereceğim ama gerçeğini istiyorsan çaba sarf etmen gerçek."

Fake atarak bitiren bir yazar. Kötü oldu sanırım ama ilk kez final yapıyorum. Bu seferlik maruz görün. Geldik final konuşmasına..

Bu hikayenin kurgusunu bulup yazmaya başladıktan iki gün sonra VHope gerçekte oda arkadaşı olmuştu. Bu da benim şansım sanırım. Bu hikayeyi oldukça basit yazdım, zaten anlamışsınızdır. Umarım bu 30 günlük süreç boyunca bu hikayeyi sevmişsinizdir.

Bundan sonra bir hikaye yayınlayacağım, evet. Sürprizim buydu. Aranızda JiKook shipper ve ya sadece okuyan da olabilir, onlar için mutlu bir haber olacak. GET kitabını biliyorsunuzdur (Açılımını söylemeyeceğim jdkskd) onun JiKook versiyonunu yazacağım. Buradan bir kaç tanede olsa okuyucu kazanmak bile iyidir. Bunun dışında bir SeolJeong da gelebilir. Başka bildireceğim bir duyuru yok sanırım.

Bu zamana kadar benimle birlikte olduğunuz için teşekür ederim. Hikaye finali 2 bin okumayı geçerek bittiği için aşırı mutluyum. Eğer bir sorunuz varsa çekinmeden sorun, elimden geldiğince cevap vereceğim.

Kisses


thirty days with taehyung || vhope  ✔Where stories live. Discover now