Day Five

8.7K 787 88
                                    

Hoseok bütün gün çalışıp eve geldiğinde herkesin televizyon izlediğini gördü. Hoseok bugün diğer üyelerden sonra gelmişti. Hoseok fazlasıyla ter içinde kalmıştı ve gerçekten kötü kokuyordu. Bunları diğer üyelerin farketmemesi için hızla odasına koştu. Kendini odalarında bulunan banyoya attı. Hoseok elinden geldiğince çabucak soyundu ve suyu açarak duşun içine girdi.

Yüksek sesle söylediği şarkıya eşlik edercesine dans ediyordu. Artık saçına sürdüğü şampuanın limon ferahlığı bütün banyoya yayılmıştı. O da bunu farkettiğinde mini konserine son verip durulandı ve suyu kapattı. Hoseok suyu kapattığında içerden bir ses işitti.

"Taehyung sen misin?" İçeriye bağırıp beline havluyu sardı. Kapıyı açtığında elinde telefon ile canlı yapan Taehyung'u girmesi bir oldu.

"Oh hyung!" Tae el salladı ve kamerayı Hoseok'un vücudunu gösterecek şekilde çevirdi. Ama o kadar hızlıydı ki hayranların net görebileceği bile sanmıyordu Hoseok.

"Hayır siz göremezsiniz." Taehyung gülüp parmağanı dudağının üstüne koydu ve sessiz olmalarını işaret etti. Hoseok kaşlarını çatarken Tae telefonu duvara çevirip ona göz kırptı. Hoseok kaşlarını kaldırdı ve ellerini önüne siper etti. Daha sonra Taehyung elini salladı ve yayını bitirdi.

Hayranlar olarak biz de devamını göremeyeceğiz bdjdm. Burada yine bana sövüyorsunuz ama daha 25 günümüz var şş yarına kadar sabredin.

thirty days with taehyung || vhope  ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin