Day Thirteen

6K 561 53
                                    

Hoseok kafasında ki başlığı düzelttikten sonra koltukta oturan Taehyung'un yanına geçti. Taehyung yanında hissettiği bedenle ona bakmadan ayağa kalktı. Hoseok birden onu kolundan tuttu  ve kucağına çekti. Taehyung kafasını şaşkın gözler ve pembeleşmiş yanaklarla kaldırdığında Hoseok sırıttı.

"Naber güzellik?" Taehyung kaşlarını çatıp onun dediğine cevap verecekken kafasında ki kedi başlığını farketti.

"Sevimli gözüküyor muyum?"

"Sen hayvan olsan kedi olmazsın ki hyung. Sen at gibisin kkk." Taehyung gülmeye başlarken Hoseok onun belindeki ellerini sıkılaştırdı. Doğal olarak Taehyung gülmeyi kesip ona bakmıştı.

"Yarın birlikte vakit geçirelim mi TaeTae? Bir yalnız biz kaldık hem eyeliner sürünce fena olmuyorsun." Taehyung'un yanağını okşadı ve geri çekildi.

"Lavrensiyum elementi senin için önemli olmalı." Hoseok içinden benim için sen önemlisin demek istese de sustu ve ona baktı.

"Belki. İstersen dönme dolap gününü bile kutlarız." Hoseok elini havaya kaldırınca Taehyung kare gülümsemesini sunup parmaklarını birleştirdi.

"Anlaştık."

Sıradaki bölümü Sevgililer Günü özel şekilde yapmaya çalışacağım. Hatta isteklerinizi yorumda belirtirseniz kullanma şansım yüksek.

Kisses -S

thirty days with taehyung || vhope  ✔Where stories live. Discover now