• chapter - 7 •

102 5 9
                                    

V tuhle chvíli jsem já ten, kdo má nechápavý pohled. Tak dělá si kurva prdel nebo jo? Okey chápu, že takovou sračku může říct kdokoliv, ale já se bránil pravdou! Nevěřícně zavrtím hlavou. Ona se jen zasměje a ještě víc se na mě zavěsí. Nejraději bych jí ze sebe shodil, omrdal jí a šel domů, ale teď zrovna nevím co zasraně dělat. 

,, Ehm.. Hele musím na hajzl." řeknu trochu vykolejeně? Jako vážně? Lucy jenom přikývne, okey tak tohle bylo dost divný.. Vstanu z barové židličky a jdu rychle směrem, u kterého si myslím, že je záchod. Kurva ta holka je divná. Nemám z ní dobrý pocit, ona se ke mě jen tak z kusu hovna přisrala a je nějaká až moc frenda.. Tak to ne, žádné take. Vedle v  kabince je nějakej týpek, kterej si kurva leštil bambus.. Jako vážně? Kopnu do zdi, která oddělovala můj hajzl a jeho hajzl. Hned bylo jeho hekání tišší. Vymočím se a jdu k umyvadlu, umyju si ruce a poupravím  si vlasy. Vracím se zpět ma moje původní místo u baru. Než se tam dostanu zase se kurva musím prodrat těma spocenýma a ožralýma lidma..

Sednu si na svou židli a kouknu se vedle sebe. Kde jsem kurva nechal mobil? Peněženku jsem měl v kapse, ale mobil? Lucy sedí furt stejně jako předtím, o dvě židle dál. Nezbývá mi nic jiného než se zeptat jí, jelikož ona tady sedí celou dobu, co já byl pryč. ,, Lucy?!" zvolám na ní, zrovna se vybavuje s jednim barmanem. Otočí se ke mě a já si poprvé všimnu jejich tmavě zelených, až hnědých očí. Nebyly nějak zkurveně zajímavé, ale nikdy jsem podobné neviděl. Lucy se ušklíbne. ,, Hledáš snad něco?" řekla provokativně.  Tak dělá si prdel? ,,Jo hledám, neviděla jsi můj mobil? Byl položený na baru, nechal jsem ho zasraně tam, když jsem odcházel na hajzl." odfrknu si a čekám na reakci. ,,No, hele čirou náhodou jsem našla mobil a dokonce na místě kde si seděl, pro jistotu jsem ti ho vzala, aby ti ho nikdo nečmajzl." a žačala něco zasraně lovit v té posrané kabelce.

 Kurva okey chápu, že asi úplně neznámá děvka nechtěla, aby mi někdo ukradl mobil, ale i tak.. Je to hodně divné. Nakonec vytáhne moje zlaté jablko a podá mi ho. Jen zkontroluju, že je moje. Kouknu pak na ní a čekám jestli něco řekne, nebo to nechá jen zasraně tak. Jen mě a pak i tomu zkurvenému barmanovi zamává a odchází. Kroutí boky jak kdyby si chtěla vyhodit kyčel, ale zadek má dost dost dobrej! Odvrátím od ní pohled a ještě jednou zkontroluju mobil. No, dnešní plány se mi nějak zvrhly, bože asi mě jebne. 

No myslím, že už radši půjdu, protože tahle divná děvka byla dost mimo a něco podobného už zažít nepotřebuju. Zvednu se z barové židle a prodíram se zase mezi těma smradlavýma lidma na parketu. Kurva to je tak nechutný. Konečně se dostanu ven na celkem čistý vzduch.Kurva, že já jsem takovej čůrák a parkoval jsem tak daleko. Vydám se s nasraným funěním k mojí milované lásce, která je několik metrů ode mě. Přece si nemyslíte, že bych někomu zasraně volal aby por mě přijel?! Jezdím s alkoholem normálně, teda pokud mě nechytnou štuba.. Pak už to je na Freddiem. Ten zahladí veškeré stopy.

No Freddie je jeden takovej zasranej kokot, ale v rámci možností ho mám celkem i rád. Jednou pracoval na případu, myslím že se jednalo o případ Troye, byl to můj bejvalej parťák, teď už mám Jacka. No a já dělal Freddiemu ráfka s tím, že on mě slíbil, že moje přestupky se budu mazat ze spisů, proto mám čisté záznamy na cajtech. Takže něco za něco, ráfka dělám do teď.  Konečně stojím před mojí černou krasavicí. Otevřu dveře nasednu a nastartuju. Spokojené mručení motoru mě hned přivítá. Štěstím se pousměju, doufám, že s mojí láskou zůstanu co nejdelší dobu. Pustím si rádio. Prostě bez hudby ani na zasraný hajzl.

Doma jsem rychleji než jsem mysle. Dneska jsem si ještě nezahulil, musím se uklidnit. Nebo, že bych si dneska vzal jen vodnici? Než se rozhodnu, zapnu si televizi a přepnu to na nějaké zprávy, které zrovna v televizi jedou. Položím ovladač a vezmu si do ruky můj mobil, který bliká. Někdo mi volá. Kouknu ID volajícího. Kurva kdo může takhle pozdě volat? Na displayi svítí LUCY♥. Kdo je kurva zase Lucy a proč mám u ní srdíčko?

Počkat...

Už vím, kdo to je.

Flashback - pohled třetí osoby

Hned jak Louis odešel na záchod, vykonat potřebu, Lucy si všimla jeho telefonu položeného vedle jeho sklenky. Napadl jí takový menší nápad, který chtěla, i přes to že to byla maličkost uzkutečnit, prostě mu chtěla uložit své číslo do mobilu. Rozhlédla se okolo sebe, jestli jí náhodou někdo nevidí a i kdyby tak jsou všichni tak opilí, že by jim to bylo stejně jedno. Potáhla tedy mobil k sobě. Rozsvítila display a přivítal jí sedmicípí list marihuany. Jen nad tím obrázkem přetočí očima. Normální lidi si mobil nějak zablokují heslem nebo gestem, ale on? Pouze stačilo přejet prstem po spodní části displaye a mobil byl odemknut. Našla ikonku kontakty a přidala ten svůj. 

Přemýšlela jak se pojmenovat. Lucy? Lu? Nakonec se rozhodla pro Lucy♥ . S úšklebkem sledovala nově přidaný kontakt.  Rychle si provolala svůj mobil, aby měla jeho číslo uložené. Nevěděla proč to dělá. Prostě, chtěla se s tímhle zajímavým klukem, který jí přišel celkem i vtipný. A ty jeho krásně modré oči,které vypadaly jako čiré moře. Jen ptřásla hlavou, aby zahnala tyto myšlenky na bruneta, který si právě myje ruce na záchodech. Mobil zamkla a vložila do své kabelky, kterou měla položenou na klíně. Rychle si zavolala barmana a začala se s ním bavit o náhodných věcích. Louis došel ke svému místu a chvíli koukal na skleničku u které chyběl ten pozlacený mobil.

----

TAK TADY MÁTE KRATŠÍ DÍL NEŽ OBVYKLE JELIKOŽ TENTO TÝDEN NEBYL ČAS, I KDYŽ JSEM MĚLA PRÁZDNINY, ALE MĚLA JSEM 5 TRÉNINKŮ A NEBYL ČAS. A PAK TADY TAKY BLBL WATTPAD A NECHTĚLY SE MI UKLÁDAT ZMĚNY. ALE TEĎ TO TADY MÁTE SICE KRATŠÍ, ALE BYLA TO NEZÁŽIVNÁ KAPITOLKA TAK BUDOUCÍ BUDE LEPŠÍ SLIBUJU! ZA VŠECHNY VOTE A KOMENTÁŘE A DOKONCE ZA KRÁSNÝCH VÍC JAK 300 PŘEČTENÍ DĚKUJU

Bad blood || L.T. PUNK cz ||Where stories live. Discover now