· chapter - 3 ·

106 5 0
                                    

Luka otevřel pusu jakoby něco chtěl říct,  ale přerušilo ho prudké rozražení dveří. Hned jak jsem zahlédl, kdo to udělala jsem se okamžitě zvedl ze svého místa porval Ewel, možná si dneska užiju to co mi tak dlouho chybí a běžel jsem ke schodům,protože čekání na výtah je moc riskantní. Bral jsem to po dvou a bylo mi celkem jedno jestli mě Ewel stíhá... však ji za sebou táhnu. Po doběhnutí k posledním dveřím které mě dělí od dodávky. Jsem docela čůrák, že ukradnu Jackovi káru, ale jde mi o koule a péro, takže! Otevřel jsem kufr do kterýho jsem hodil Ewel.

No ještě aby pořígala kožené sedadla které jsem sám za svoje zkurvený prachy koupil. Sám jsem usedl za místo řidiče a snažil jsem se co nejrychleji vyjet z podzemních garáží Devils. Smykem jsem tu kraksu obrátil a jel. Když jsem vyjel čekalo tám asi 5 fízlovských kár. Jsem.V.Piči! Strhl jsem volant doleva abych se dostal na cestu, kterou bych mohl objet celý podnik. Byl problém, že si mě fízláci všimli, takže hned za mnou vystartovali a pronásledovali mě ,, Kurva Ewel uklidni se! Jde nám kurva o život na svobodě tak do prdele drž tu svojí krásnou pusu, pak mi můžeš třeba vyhulit, ale teď kurva mlč!"

Hned vzadu nastalo ticho. Nevím kam teď. Domů nemůžu. Ty si kokot Tommo jasně naveď si ne rovnou domů ,,nechcete taky jointa? A pak si mě vemte?" Tak to ani piču. Jedu na dálnici. Jako v Kobře 11 akorát nikdo mě nechytne. Vím ne?! Dálnice byla odtud nějakých osm kilometrů,  takže s chillem v žíle jsem sešlápl pedál a má rychlost byla ohodně rychlejší. Tachometr ukazoval 170 - 180 kilometrů za hodinu. Jojo Tommo král silnic. Jel jsem okolo náměstí.  Lidi se na mě, nebo spíš na moji rychlost dívali jen s pootevřenýma hubama. Jako hodně lidí na přechodech, i přes to, že měli zelenou, tak radši stáli na chodníku, abych je nesrazil. Kurva proč já si nevzal bouchačku?! Pustím si rádio, abych si ke svojí pohotové cestě na chvíli odregoval. Autem se rozezněla znělka Smells like teen spirit od Nirvany.

Top song. Zesílil jsem ten song a pobrukoval si znělku načež koutkem oka jsem sledoval zrcátko vedle mě. Jo zmrdi se furt drží za mnou, jako zkurvenej ocas. Kurva, ale proč jedou zrovna za mnou? Já nejsem pro ně až tak velká ryba, já ani záznam na cajtech myslím,  že nemám. Jediná velká ryba z mého okolí byl Norbert a ta jaho ruská prdel. I kdybych si tady začal leštit bambus tak by mě nedojeli! Pedál jsem přišlápl ještě víc.  Ručička na tachometru značila něco mezi dvěstě až dvěstědvacet kilometrů v hodině. Tak kára není zas až tak pomalá jak jsem myslel.... Kličkoval jsem mezi auty, projel pár semafórů na červenou a málem jsem zajel už asi 15 lidí, ale chill jak nikdy. Už jsem zajížděl do spojovacího pruhu na dálnici. Tady bych je mohl setřást. Mohl, ale nemusel. Je pondělí večer, takže by dálnice nemusela být tak zapráskaná kamiónama. Začal jsem ještě víc kličkovat mezi auty ze strany na stranu abych spomalil ty kokoty za mnou. Auta okolo rychle brzdili aby do mě nenarazili. Ozýval se pištivý zvuk gum a hlasité troubení. V rádiu se ozval hlasatel a říkal nějaké sračky, které my byly k hovnu. Tak jsem to rádio zas vypl.. koukl jsem se znova do zrcátka a neviděl jsem ani jedno fízlácké auto, že by se mi to přece jenom povedlo? Zpomalil jsem. Zkontroloval jsem mobil. Na displeji bylo 7 zmeškaných hovoru od Jacka a kurva, vždyť já tomu čůrákovi vzal auto. No musel jsem si zachránit prdel.. a Ewel taky.

Jel jsem k odpočívadlu tam se otočil a jel domů.  Kurva, ale co to bylo?! Nevím jak se dozvěděli o našem pajzlu ve, kterym se scházíme.. nebo po kom vlastně šli? Moc otázek,  chtělo by to brko... Velkou obklikou jsem objel Devils, Bůhví jestli tam ti čůráci jsou. Ještě se, ale stavím do krámu pro 42-ku.

Chlastu není nikdy dost. Zastavil jsem u malého krámku na konci ulice, která mě dělila od mého zkurvenýho baráku. Vešel jsem do dveří a hned jsem slyšel ten posranej zvonek,kterej oznamuj, že někdo přišel,  nebo odešel. Šel jsem rovnou k chlastu. Vzal jsem radši dvě 42-ky, aspoň tu nemusím příště. Přišel jsem k pokladně a ten týpek za ní se na mě tak zkurveně divně čuměl. Jak Vall když jsem svýho zasranýho ptáka do ní nechtěl strčit. No jo to byly časy..
Při odchodu jsem se koukal na televizi na, který byly ukázaný záznamy z kamer. Byl tam záběr i na kasu. Ten kokot se mi kurva čumí na řiť? Je to snad kurva buzerant nebo co?!

Otočil jsem se na něj a s nasraným pohledem jsem mu ukázal prostředníček. Jojo strašně trďácký gesto..

Otevřel jsem dveře do toho křápu a sedl si. Vytáhl jsem mobil a začal ťukat SMSku Jackovi

JACK  Nazdar, sorry za ty hovovory, ale jeli po mě ty benga a jako bylo to celkem po piči. Jinak potřebujeme se zbavit toho šrotu auta. Jeli za mnou tak, aby nás nenašli podle espezetky... pak koupím nové a... v lepším stavu. Pac a pusu tvoje KUNDA♡

Neodpustil jsem si taky něco tak gayovského. Je to pravda, tý káry se musíme zbavit rychleji než začnou hledat. Dneska večer ho si nechám 'náhodou' spadnout do Temže.. jojo čirou náhodou.
Vyjel jsem mojí přijezdovku a zaparkoval v garáži. Vzal si prachy ze sedadla vedle mě a šel otevřít Ewel kufr. Když jsem ho otevřel byla tam bezhybně ležící Ewel, asi usla. Kura jo to jsem si fakt zkurveně moc přál jí tahat ke mě domů na zádech. Nechtěl jsem jí vzbudit; ožralá Ewel, probuzení to nejde zkurveně k sobě. Je docela agresivní potom. A to by mi kurva ještě scházelo doma.

Pomalu jsem jí položil a na gauč a šel do trezoru, který je schovaný v kuchyni za kuchyňskou linkou. Vytáhl jsem ze skříně malý ovladač na kterém jsem naťukal pin od trezoru a dal do něj prachy, pak jsem ho zas zavřel.  Mám tři trezory. Jeden tady druhý za televizí a třetí je pod mojí postelí v ložnici.  Všechny jsou takhle zasraně schované, ještě by mě nějaká čupka okradla. Mobil mi v zadní kapse od mojich jeansů zavibroval, takže mi přišla SMSka, myslím, že to bude od Jacka.

Odemknu mobil, když v tom uslyším venkovní zvonek. Mobil teda položíme na konferenční stolek a šel otevřít. Otevřu ty zasrané dveře a v nich stál ten čůrak Jack.

Tak byl to on co mi kurva poslal tu SMSku?!...

---------
Ahojte tak moje první poznámka autora :D takže jak se vám zatím příběh líbí? Myslím, že vás nudí ten začátek, ale bude se to rozjíždět a bude to trochu o něčem. Všechny části píšu přes mobil tak promiňte mi, že jsou části krátké a s chybama :(

elik69

Bad blood || L.T. PUNK cz ||Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon