• chapter - 6 •

88 6 4
                                    

Nastal čas jet domů a prevlíct se , abych mohl mezi lidi. Domů jsem dojel do deseti minut, teď zamykám auto a po cestě z malých kamínků jdu k mému bejváku. Odblokuju alarm a další tyhle sračky a jdu hned po schodech do mé ložnice. Rozhoduju se v čem bych asi tak mohl jít... Přemýšlel jsem nad tím, že bych si možná mohl vzít sako. Hned jak my myšlenka probleskne hlavou, jdu ke skříní vytáhnu ho společně s čistým černým tričkem a skinny jeansama.

Do všeho se nasoukám a jdu do koupelny, abych si ještě upravil vlasy, které si jen trochu rozchuchám a stříknu na sebe CK voňavku. Můžu zasraně vyjet. Doufám, že si dneska zasunu!

Jedu do Midnight moon tenhle zasranej klub vlastní jeden týpek, kterej mi pomáhal nelegálně sehnat Niallovi tu zasranou dílnu. Od té doby mi Niall dává auta zadara jako zkurvený díky. Midnight moon je v centru města, takže by tam mělo být dost lidí a kdyby přišly štuba tak se můžu jednoduše ztratit a nikdo si nevšimne.

Zaparkuju o blok dál, jistota je jistota. U dveří stojí jeden ze Zaynovích goril myslím, že mu říkal Nick. Jen houpnu rukou na pozdrav a jdu dovnitř.. Je tak pofidérní.. Nebudu se jím radši víc zabývat, protože by mi to zabralo moc úsilí. Klubem už duní nějaká písnička myslím, že to je to Faded ta písnička není až tak špatná, ale na Wize nemá nic a ani nikdo.

Prodírám se už namol a hodně zasraně spocínama lidma, je to zkurveně nepříjemné.. Když se konečně dostanu k baru u kterého sedí minimum lidí najdu si svoje zasraný místo a sednu si.

Pohled třetí osoby

Brunetka drobnější postavy oblečená v upnuté mini sukni s croptopem, který zakrýval pouze minimum a kabelkou přes rameno přišla o dvě židličky dál od potetovaného bruneta, který si ve skleničce pohrávala s ledem a whisky. Brunet si brunetky nějak moc nevšímal, jelikož si jí ani nevšiml a podle jeho myšlenek si jí všímat ani nepotřeboval. Brunet doufal ve větší zábavu dnes v noci, ale jeho plány nějak moc nevycházely, proto znuděně stále kroutil skleničkou aby promíchal roztopený led s whisky. Brunetka si o dvě židle dál kontroloval svoje líčení, které se nezdálo nějak rozmazané. Jen dodala trochu lesku na rty a malé zrcátko i s leskem schovala do malé kabelečky, která jí volně vysela přes rameno.

,, Prosím mohla bych poprosit o sklenku čisté vody? Není mi nějak dobře." řekla dívka, když viděla, že si jí nikdo kolem ní nevšímá. Barman na ní hodil nepěkný pohled, ale dal jí sklenku čisté vody. Brunetka jen pokýváním hlavy poděkovala a šla blíž k tomu potetovanému mužíkovi sedící o dvě židle dál. Hned vedle jeho prázdné skleničky od whisky položila tu svou a koukla se mu do tváře, na které bylo pár ocelových kroužků, které měli mladíkovi dopřát uspokojení jeho chutí si měnit vzhled.

Dívka v něm na první pohled našla cosi, co jí přimělo promluvit na maldíka sedícího vedle. ,,Ahoj! Tebe jsem tady ještě neviděla, jsi tady nový?" zeptala se nadšeně, tak moc až to vyznělo vtíravě. Mladík jediné co uděl bylo to, že upřel pohled na holku sedící vedle něj. ,,Ahoj, ne nejsem novej." řekl hlasitěji, aby ho šlo přes tu hlasitou hudbu slyšet, sice seděla jen pár centimetrů od něj, ale chtěl mít jistotu, že dívka sedící tak blízko dostane jeho slova. Stačil jeden pohled na ní a on ztratil ten znuděný a nafoukaný výraz. ,, Aha.. Tak to jo, já jen, že jsem tě tady ještě nikdy neviděla. Já jsem Lucy." křikla na kluka, který nevěděl co dělat. Je přece mafián, no né přesně mafián, ale dělá věci co by normální lidi ani nenapadlo. Rychle zpět sesbíral svou kuráž a čest. ,, Víš bývám v lepších podnicích než je tady ten pajzl, jinak jmenuju se Louis." představil se už jako ten Louis, který si nenechá vyčůrat cizího psa před barákem. Byl to tvrďák, ale jeden pohled této drobňoučké brunetky, která jen navazuje konverzaci s klukem, který je ještě, v rámci možností, při smyslech stačil na to, aby jeho podnapilí stav s otupělým mozkem reagovali jinak, než by reagoval v normálním životě. ,, Aha a jaké lepší podniky máš na mysli? Možná bych to tady vystřídala, za lepší a ještě k tomu doporučený klub. Vždy by se něco mělo vyzkoušet." nadšení jí přímo plálo z očí. Byla jako malé dítě, kterému se plní jeho sen. Náhle i ta nevolnost byla někde ta tam. ,, No myslím, že tam kam chodím to není pro malý holky, hele." řekl vysměšně. Lucy ho jen se smíchem udeřila pěstí do ramene. 

,, Hey! Ale já nejsem žádná malá holka!" bránila se brunetka a našpulila rty se vší parádou.

Louisův pohled

No, teda nějaká velká kost to není, ale na vyspání je to v klidu. Mám v sobě pár sklenek whisky, ale cítím se být ještě toršililinku při smyslech. Proč jí sakra říkám kam si chodím, když nejsem tady? No dobře nemám toho v sobě málo.. Ale při smyslech jsem. ,,Jsi." řekl jsem otráveně jak to jen šlo. Na bar jsem nechal několik bankovek a už jsem se zvedal k odchodu, když mě v tu ránu někdo zase zasraně posadil na tu zkurvenou barovou židli. Byla to ta holka.. Lucy myslím, že se jmenuje. ,, Co ještě chceš?" ptám se už podrážděně, chce se mi sice do něčeho mrdnout, ale moje únava je silnější. ,,Vím, že jdeš do jedno z těch tvých lepších podniků, prosím vem mě sebou." nevěřícně na ní vykulím oči. Co to po mě kurva chce? ,, To jsme si kotě asi nerozuměli.." nestihnu to doříct, protože mi v tom brání její zasraný rty na těch mých.. Kdyby ty rty měla radši okolo mýho ptáka a ne toto.. Polibky jí někdy jen lenivě oplatím. Pomalu se ode mě odtahuje, je zadýchaná, rty má mírně načervenalé a napuchlé a v očích má jiskry. No to snad ne...

  ,,Madam myslím, že se mnou nechcete mít radši nic společného." řeknu klidně. Na tváři celkem slušné brunety se najednou ukáže, ten zatraceně divnej nechápavej pohled. ,,Jsem mafián...." vyletí ze mě ani mrknout nestihnu. ,,Ale prosim tě.. na to ti neskočím!" řekne a začne se smát.. Ehm.. co je na tom tak moc k smíchu a proč mi sakra nevěří?


-----------------

No tohle asi bude vše k dnešnímu dílu :) děkuju moc všem za přečtení a votes ♥ jsem ráda za každou podporu. Za chybičky  se omlouvám, jinak konečně tady máme jednu z dalších hlavních postav. A co říkáte na pohled třetí osoby? Za každý názor budu ráda :) Omlouvám se za kratší díly ale snažím se aby teď díly byly častěji no a je problém tolik toho za jeden den stihnout :) a ještě jednou vám chci poděkovat ♥

Bad blood || L.T. PUNK cz ||Where stories live. Discover now