• chapter - 2 •

135 6 0
                                    

Týpek se na mě kurva koukl jako by měl černý svědomí. No tak pičo... Šel jsem k němu a chytl ho za límec jeho černý košile ,,tak kurva odpovíš mi?!" Řekl jsem vztekle. Jeho kurvičky přiběhly a začaly mě od něho odstrkávat. Tak jsem ho pustil, tahle čůráčí hlava mi za to nestojí.

,,Beru to tak, že to není nějaká sračka a je to zkurveně dobrej matroš!" Řekl jsem ještě nasraněji než předtím. Pokýval jsem na Jacka aby mu dal tu tašku s prachama, doufám, že ten kokot vytáhl těch nadbytečných pětset tisíc.

Ten malej kokot jen pokýval rukou k těm svým kurvičkám, aby zboží nosily k nám do kufru. Pak odešel si přepočítat prachy. Otočil jsem se a odešel k Jackovi, kterej se pohodlně opíral o kapotu naší, spíš jeho dodávky. Otočil jsem se abych dobře viděl na Jacka a zároveň na ty kretény ,,bro hele žes ten nadbytek peněz vzal a schoval to do auta ke mě do kaslíku." Řekl jsem o něco klidněji. Jen mlčky přikývl. Kurva má štěstí!

&&&

Bylo pondělí, takže dneska v Devils byl dneska sraz. Bylo osm večer a já jel odvést tu třičtvrtinu Barimu. Dlouho letý zákazník, co zkouším já, on chce taky. Vždycky chce větší množství, aby mu to vystačilo na delší dobu... Jsem takovej čůrák, že to co já koupím za milion, tak jemu dám třičtvrtinu z toho a taky chcu po něm milion... Je moc zazobanej, neuškodí mu si trochu připlatit.

My dva zas měli sraz, jako vždy, u něho doma. Taková ta diskrétnost a jistota. Jack mi tu nechal dodávku a do Devils šel pěšo. Je to osm minut od mého baráku. Nasedl jsem a jel k němu. Jako vždy už čekal před dveřmi s tím jeho přiblblým úsměvem. Kurva mu ho jednou rozbiju! Vystoupil jsem z toho křápu a šel jsem ke kufru dodávky. Přišel ke mě a snažil se mi pomoc, slaboch.

Když jsme všechno množství zboží dotáhli k němu do kuchyně, bylo vidět, že už je nedočkavý co mu k téhle sračce zatraceně řeknu. Sedl jsem si na židli u ostrůvku a koukám jak furt přešlapuje nervózně na místě. Vzal jsem malý balíček do ruky tak aby na něj viděl ,, Tohle má kurva bej něco extra. Je to z Belgie. Ten kokot mi to dovez dneska byl nějakej divnej.. ale bude to v klidu..." řeknu a při slovech v klidu trochu pochybuju, ale nějak to nedávám na jevo ,,... a info jsem k tomu žádný nedostal tak si z toho můžeš kurva vařit i zasraný Sushi." Hned co jsem to dořek jen mlčky přikryl a šel pro prachy. Tak jsem si vytáhl jablko. Přišla mi smska

JACK - Kurva kde seš? Ewelin tady už najebaná tancuje na stole a ostatní jsou nasraní, prej seš jedinej, kvůli koho se ta schůzka dělala. Tak hejbni řití a ať už jseš tady. Pac a pusu tvůj miláček ♥

No kurva co to? Ten začátek to s tou Ewel mě nějak nebralo, ale KURVA ten konec? Dělá si prdel? Zní to jak nějaké loučení v gay pornu... bože. Bari vešel do futer kuchyně s igelitkou s penězma. Má víc peněz jak Obama s Alžbetou II. a není schopný si koupit něco v čem by se dalo nějak stylově přenést několik stotisícovek.. vychcanej čůrák. Vzal jsem igelitku do rukou, kývl jsem rukou na rozloučenou a šel jsem k tomu křápu. Hodil jsem ty prachy na místo spolujezdce a rozjel jsem se na mě až moc známé místo, Devils.

Zaparkoval jsem v garáži pod podnikem a šel jsem k výtahu, kterej byl zrovna u mě. Cinknutí výtahu oznámilo že jsem na patře, kde jsem chtěl být. Šel jsem po červeném koberci až k baru kde mě čekalo překvapení. No vlastně ani né překvapení, spíš mě to ujistilo v tom, že Jack nekecal. Hned na první pohled jsem uvidel Ewel a její tancující boky, byla bez podprsenky, která byla položená vedle jejich vysokých šteklí. Ach kurva ty její kozy.... zas mám stojáka.. jen jsem protočil očima a šel k našemu boxu. Jack, Luka, Peta a Norbert seděli a čuměli Ewel přímo pod sukni pod, kterou se schovávaly ty její až moc známé podvazky. Dneska máme, ale box úplně na druhé straně než obvykle.

Jeho sedačky jsou potaženy modrýma náhraškama kůže. Uprostřed byl obrovský tmavý dřevěný stůl. Na tyhle stoly mám až moc dobré vzpomínky. Trochu zatřesu hlavou abych vyhnal ty zvrácené vzpomínky, ale rád bych si kurva zas zapíchal.. jen co mě Luka zahlídne začne tleskat. Zbytek kluků odvrátí pohled od Ewelin a hodí na něj nechápavé pohledy.
Luka prstem ukáže mým směrem a všichni tedy střelí pohled na mě. Okey.. díky jsem slavnej kurva!

,, No kurva Tommo tys nás nakonec poctil svou návštěvou!" Zařve Peta, je ožralej. No kurva to sem si fakt přál... sednu si vedle Jacka, tam to mám jistý, že není najebanej, nepije. ,, Ty čůráčí hlavo co to kurva bylo za konec smsky?!" Snažím se přeřat hudbu a k tomu znít nasraně. Jeho jediná odpověď je nekontrolovatelný výbuch smíchu. Ok. Objednám si Sex on the beach a kouknu se nad sebe. Měl jsem pravdu, měla zas podvazky.

Luka se na mě otočí a odkašle si.
Tak to je v piči.

Bad blood || L.T. PUNK cz ||Where stories live. Discover now