1

831 46 0
                                    

p.o.v Rebecca

Het is vandaag precies zes jaar geleden dat ik hier kwam. Stefano is als een soort stiefvader. Hij heeft me al veel geleerd. De zonen van de baas boeien het niet dat ik hier ben. Capo Lucius, wil niet toegeven dat hij me kan gebruiken.

Ik lig met mijn handen onder mijn hoofd in bed. Ik heb geen zin om op te staan! Nog lang niet! Maar ik moet er wel uit. Stefano zal zo hier zijn. Dan gaan we trainen en daarna gaan we bezig met talen en zo.

Ik zucht en ga rechtop zitten. Ik loop naar mijn kledingkast en kleed me om in mijn gym kleding. Het is een zwarte broek met een zwart hemdje. Daarna doe ik mijn lange blonde haren in een hoge staart. Mijn ogen zijn trouwens grijs/blauw. Ik ga op mijn bureau stoel zitten en pak mijn dossiers.

Ik heb alle mannen hier bespioneerd en alles opgeschreven. Zelfs de baas. Maar ik weet niet wat hij doet in zijn werkkamer. De zonen boeien me niet. Die zijn het grootste gedeelte bij hun kostschool.

Er wordt geklopt. Ik verstop snel de dossiers en zeg: 'binnen.'

Stefano komt binnen. 'Goedemorgen Beca' zegt hij 'ga je mee?'

Ik sta op en gris mijn kickbokshandschoenen mee. Ik loop achter hem aan naar beneden. We gaan naar de gymzaal. Hij draait zich om en slaat me bijna. Ik wijk uit en haal hem onderuit. 'Je wordt steeds beter kleintje' zegt hij grijnzend.

Ik loop naar de boksbal en die een zijwaartse trap. Ik kijk naar Stefano. Hij staat op en haalt een hand door zijn haar. Dat doet hij altijd als hem iets dwars zit. 'Wat is er' vraag ik.

Hij kijkt me aan en glimlacht. 'Niets hoor' zegt hij 'ik heb een opdracht gekregen van capo en ik weet niet hoe ik die ga aanpakken.'

'Zal ik helpen?'

'Nee, hoeft niet. Kom op, nog eens.'

Ik trap het kussen nog een keer. 'Handen bij je kin' zegt hij, 'denk aan je houding.'

Ik ga eerst in de goede houding staan. Voeten onder mijn schouders. Handen bij mijn gezicht en ellebogen dicht bij me. Ik trap nog een keer. Hij geeft me instructies en we sparren. Tijdens het sparren zie ik de baas op de tribune staan. Ik raak even afgeleid waardoor Stefano me onderuit kan halen. 'Gaat ie' vraagt hij.

Ik knik en sta op. 'Wel op blijven letten kleintje.'

Ik snuif en geef hem een klap maar hij blokt hem. We gaan weer door met sparren. Ik probeer me zo goed mogelijk te concentreren. Daarna ga ik douchen en kleed me om. In de middag wordt er geklopt. 'Binnen' zeg ik.

De baas komt binnen samen met Stefano, Georgio en Severo. 'Heb ik iets misdaan' vraag ik.

'Nee' zegt Stefano, 'tenzij je uit je kamer ging zonder toestemming.'

'Nee' zeg ik, 'dus wat is er dan?'

little spyWhere stories live. Discover now