Capitolul 7

4 2 0
                                    

Ce nai-... Drace! Am o durere de cap ingrozitoare si e 3 dimineata. Trebuia sa ma astept,totusi. Nu stiu unde a pus Harry nenorocitele alea de medicamente.
Caut cu disperare dupa telefonul meu si in sfarsit,il gasesc,formand numarul lui.
-Harry,misca-te si da-mi pastilele alea pe care nu stiu unde naiba le-ai pus!
-Sunt sub perina ta. nu pare deloc ca si cand l-as fi trezit si pare destul de calm. Probabil vorbea cu fata aia sa-i spuna de ce nu s-a mai intors la club.
-Uau,ce vizibil! spun ironic si inchid telefonul.
Mor de durere de cap si trantesc cu perina de podea in cautarea pastilelor. Ma chinuiesc sa desfac tubul mic,iar intr-un final reusesc. Grozav! Nu am apa. Daca ma dau jos din pat nu voi ajunge trafara pana la baie,dar cand imi analizez optiunile,intra Harry cu un pahar de apa in camera. I-l insfac si dau pastila pe gat cat mai repede. Fara sa-i mai zic nimic ma trantesc inapoi in pat si trag patura peste mine. Sunt tot imbracata cu rochia,doar ca pantofii nu ii mai am. Cred ca Harry s-a "deranjat" dandu-mi-i jos. Nu stiu de ce sunt atat de nervoasa cu el. Doar ca niciodata nu l-am vazut cu o fata in actiune asa cum l-am vazut cu bruneta aia. Stiam ca ce se vorbeste despre el e adevarat,dar e si mai rau cand il vezi in realitate,stiind ca la cateva zile,se va plictisi de ea si o va lasa balta. E dezgustator! Ma doare capul si mai tare de la gandurile astea si imi ingrop capul in perna. Harry e tot langa pat si nu stiu ce are de gand sa faca.
-Mda,mersi pentru apa,acum sunt bine,poti sa te intorci in camera ta.
-Mie nu-mi pare ca esti bine...
-Am zis ca poti sa te intorci in camera ta. Nu mai am nevoie de nimic.
-Nu o sa ma cert cu tine doar pentru ca esti in starea asta,dar...  Nu mai aud nimic din ce zice pentru ca reusesc sa adorm si sper sa ma simt mai bine dupa cateva ore de dormit.

Dimineata nu ma mai doare capul. Nu ma obosesc sa ma uit cat e ceasul pentru ca oricum o sa stau in pat toata ziua. Ma intorc pe partea cealalta si vad fata lui Katy?
-Kats,ce naiba?!!
-M-a chemat Harry sa stau cu tine. Mi-a spus ce s-a intamplat.
Imi dau ochii peste cap pentru ca a chemat-o pe Katy sa stea cu mine,cand tot ce i-am cerut a fost sa ma lase sa dorm. Nu vreau sa stric nimanui weekend-ul asta.

-Liam si ceilalti stiu?
-Da,le-am spus cand m-a sunat Harry. Liam m-a adus pana aici si le-au lasat pe Liv si pe Taylor acasa.
-Super! spun ironic. Imi pare rau ca a trebuit sa plecati pentru mine.
-Nu fii prostuta. Era 4 dimineata cand am ajuns. Cam era si timpul sa plecam.
Ma ridic din pat sa merg spre baie,asteptandu-ma sa ma dezechilibrez,dar ghici ce?! Nu am facut-o. Inca sunt putin ametita,dar cel putin pot merge fara ajutor. Ma indrept spre baie si scap de rochia de noaptea trecuta. Fac un dus cald,ca sa-mi relaxez muschii incordati si ma imbrac in pijamalele mele comode.
Cand ma intorc Katy e tot in pat.
-Ce ai de gand sa faci azi? ma intreaba ea.
-O sa stau in pat,comand pizza,ma uit la un film si dorm. Excursia perfecta.
-Oh,haide! Esti in Boston. Distreaza-te!
-Realizezi ca pe mine ma poate apuca durerea de cap in orice clipa,da? Nu pot sa parasesc hotelul.
-Atunci,stau cu tine. Chem si fetele si...
-Nu,Katy. Nu va pot tine aici. Plimbati-va,distrati-va,faceti cumparaturi... Nu puteti pierde timpul doar pentru ca nu pot eu sa vin.
-Daca e ceva,orice,suna-ne.
-Sa va distrati! ii spun,iar ea ma imbratiseaza si pleaca.
Bine,acum trebuie sa gasesc un film...sau mai multe. Incep cu "The Grudge" pe care l-am mai vazut,dar niciodata nu ma plictisesc de el. Pe la mijlocul filmului stau cu un pahar de limonada in mana si sunt foarte concentrata la TV,cand usa camerei se deschide brusc. Chiar trebuie sa invat sa o incui de acum.
-Nu stii sa bati?!! tip speriata catre Harry. E reactia tipica atunci cand te uiti la un film de groaza si cineva te sperie.
-Nu trebuie sa tipi asa tare! ridica vocea ironic. E Rita la telefon. Te-a sunat si pe tine,dar nu ai raspuns.
Ii iau telefonul lui din mana si raspund.
-Buna,Rita!
-Esti bine? Te doare ceva? Cum te simti?
-Sunt bine,multumesc! Scuze,telefonul meu e pe silentios. Nu am vrut sa ma deranjeze.
-Inteleg. Imi pare rau ca nu ai apucat sa te bucuri de excursie.
-E totul bine. Nu va fi ultima.
-Bine,draga. Sa te faci bine. Te pup!
-Si eu,Rita!
Inchid si ii inapoiez telefonul lui Harry. Nici nu i-am spus mamei ce s-a intamplat. Si-ar face prea multe griji,asa ca poate ii voi spune dupa ce ma intorc acasa.
-"The Grudge"? Serios?
-Serios. Si poate data viitoare vei lua in calcul ca e posibil sa ma uit la un film horror si nu vei mai intra fara sa bati.
-Sa speram ca nu va fi o data viitoare.
Nu stiu daca se refera la faptul ca m-a lovit sau ca nu vrea sa mai plece undeva cu mine,dar nu mai zic nimic despre asta.
-Vrei ceva? intreb cand vad ca ramane in camera.
-Vrei sa mergem la o plimbare?
-De ce...? ma uit la el ciudat.
-Din vina mea ai ramas la hotel. Incerc sa ma revansez.
-Tu. Sa te revansezi? Nu ma asteptam ca vei zice asa ceva vreodata. rad incet. Eu sunt aici pentru ca nu pot sa ma mentin in picioare mai mult de cateva secunde. Deci,nu pot sa "ma plimb".
-Conduc eu. Tu doar stai in masina.

VivianneTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon