Hfst 14

835 62 0
                                    

Pov Damon

"Eten" er word een bord naar mij toe geschoven. Ik pak het bord en eet het gulzig op. Ik pak het kopje waar water in zit op en drink het op tot de laatste druppel. Ik hoor mijn maag rommelen, ik ben het dan ook niet gewend om zo weinig te eten. Mijn wolf maakt het allemaal ook niet beter op, hij zit alleen maar te jammeren dat hij Heaven zo mist. Ik mis haar ook, ik wou dat ik haar nu in mijn armen kon hebben. Haar geur op snuiven en genieten van haar aanwezigheid. Maar ik moet me er bij neer leggen dat ze niet hier is, dat ze ergens in de bossen rond sluipt wat mijn gedachtens alleen maar meer op hol laat gaan.

Boos schop ik tegen het bed aan, ik klem mijn tanden op elkaar van de pijn. Of het een slim idee was om tegen het bed aan te schoppen, nee zeker niet. Gefrustreerd trek ik aan mijn haar. Ik heb het gevoel alsof ik gek word, misschien ben ik ook wel gek. Vreed het helemaal in me, zonder dat ik het door heb. Morgen, morgen is het dan eindelijk zo ver. Het zal op leven of dood worden, er zullen zeker doden vallen. Van hun krijgers maar ik ben bang ook van onze krijgers, ik hoop dat Ceasar een beetje sterke mannen heeft gevonden om voor mij te vechten.

Ik bedenk me opeens dat ik mijn training ook al een tijdje niet meer heb gedaan. Ook al heb ik niet veel energie, ik vind het fijn om door te trainen. Het geeft een kik. Ik ga op de grond liggen en probeer me op te drukken. Ik span mezelf aan, ik knijp mijn ogen dicht van de pijn. Ik voel zo veel spierpijn overal en nergens. Ik doe allemaal oefeningen om mijn problemen even te vergeten. Hijgend ga ik op mijn bed zitten, de deur gaat met een harde knal open. "Mee komen" Ceasar en twee andere mannen staan mij nors aan te kijken. Ik sta op en loop naar hun toe, "Het plan word verschoven, het gebeurt vandaag" fluisterd Ceasar haast onverstaanbaar tegen mij zodat de andere mannen het niet horen. Hard word ik bij mijn armen vast gepakt. Met gebogen hoofd loop ik door de gangen heen. "stop" roept een man, we stoppen voor een grote deur. Ceasar klopt op de deur, "binnen" word er geroepen.

De grote deur word geopend, hardhandig word ik door de deur heen geduwt. Het is een grote kamer, het lijkt net een grote hal. Tegen de muuur staan veel mannen, overal. Dit word nog wat, "Rood is onze kleur" fluisterd Ceasar nog snel. Hij wijst haast onzichtigtbaar naar zijn arm. Hij heeft een rood stuk stof om zijn arm gebonden. Ik kijk nog eens door de menigte heen, sommige mannen kijken mij kwaad aan. Ook zijn er mannen met duivelse grijns om hun lippen, en mannen die emotieloos ons aan kijken. Het valt me nu pas op dat er veel mannen zijn met het rode stof om hun rechter arm. Ze staan verspreid door de hele kamer. De twee mannen die bij mij staan hebben alllebei geen rode band om hun pols, wat betekend dat ze vijanden zijn. 

Opeens valt mij Dave op, hij kijkt mij met een waterige lach aan. Ik zend hem een bemoedigend knikje. "Zo zo, Damon" de hele kamer is opeens muis stil. Je kan de krekels horen tjirpen of een peperclip horen vallen op de betegelde grond. "Jammer dat het zo moet aflopen" Jay komt grijnzend naar mij toe lopend. "Ze was zeker een mooi meisje, maar zo snel te overtuigen. Jammer dat ze de mate is van zo'n" Hij laat zijn ogen over mij heen glijden voor dat hij verder gaat. "zo'n sukkel" Ik begin te grommen wat mij een klap op brengt. Ze is van mij, helemaal alleen van mij. "Gelukig zullen we jou vanaf vandaag nooit meer zien" zegt hij weer grijnzend. "Dat zullen we wel zien" Gromt Daan mijn wolf. Dat zullen we zeker nog wel zien denk ik bij mezelf. "Nog iets te zeggen voordat je er aan gaat?" Vraagt Jay terwijl hij lacht. Ik begin zacht te grommen, opeens hoor ik het afgesproken teken. De koekoek klok kraait vijf keer, na de vijfde keer hoor ik overal en nergens kleer gescheur. 

Ik zelf verander ook in mijn wolfen vorm, ik zie Dave twijfelen maar verandert ook in zijn wolf. Op Ceasar zijn plaats staan nu een gigantische grijze wolf. "wat heeft dit te betekenen" hoor ik Jay geschrokken roepen. Ook de over gebleven mannen kijken geschrokken, dit hadden ze zeker niet aan zien komen. Grommend loop ik naar Jay toe, ondertussen is Dave ook al naar mij toe gelopen en staat nu naast mij. "Jij wilt het zo? Best maar dan doen we het wel op mijn manier" Gromt Jay. Opeens valt het licht uit waardoor mijn ogen eerst aan het donker moet wennen. Als ik gewend ben zie ik een andere grote groep wolfen voor mij. Een grote grijs bruine wolf valt mij aan, dat was het startsein. Overal zijn wolfen aan het vechten, een ijzige bloed geur dringt mijn neus gaten binnen. Ik hap naar de wolf die op mijn rug zit, hij zet zijn tanden net onder mijn nek. Overal om me heen hoor ik gegrom, gejank, gepiep en gehuil. Een klap tegen mij kop doet me ontwaken uit mijn trans. Ik laat me rollen over de grond zodat de gene onder mij geplet word tussen de grond en mij. Jankend probeert hij onder mij weg te komen, Ik bijt hem in zijn staart waardoor hij het uit begint te kermen van pijn. Ik laat hem los en spug vacht van zijn staart uit. Een harde klap tegen mijn zij zorgt er voor dat ik op de grond val, snel krabbel ik weer op maar word tegen gehouden door een poot tegen mijn kop. Ik kijk op en herken hem gelijk, Jay...

***                                 ***                                             ***                                            ***

heey,

ai ai spannend aan toe zeg...

sorry dat het telkens vier dagen duurt voordat ik publiceer, ik probeer nieuwe ideeën te bedenken maar dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt.

Het is VAKANTIE!!!! *doet een debiel dansje*

bdw als jullie leuke ideeën hebben mogen jullie altijd zeggen hé, je mag ook een nieuw persoon toe voegen als je wilt maar geef er dan wel een paar ideeëtjes bij zodat ik weer wat inspiratie krijg :) (ps stuur me dan maar een prive bericht zodat niet iedereen gelijk het te weten komt)

Ik bijt niet dus je mag altijd een berichtje sturen ;p

vote??

comment??

xx anna

Secrets For HerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu