Hfst 1

1.5K 80 2
                                    

Pov Heaven

"D-damon, laat m-me los. H-hou op" roep ik lachend, "wat krijg ik van je?" vraagt hij en hij kijkt mij grijnzend aan. "Niks" zeg ik op een duh toon, "zelf weten" mompeld Damon. Hij kieteld mij weer verder en ik gier het uit van het lachen. "Zeg, liefe, knappe, super sexy vriendje van me. Zou je alsje alsje alsjeblieft willen stoppen" zijn grijns om zijn lippen word nog groter, "mijn moeder heeft me vroeger geleerd nooit te liegen dus..." zeg ik nu op mijn beurt grijnzend.

Hij wil me weer verder kietellen, "okee, stop" roep ik uitgeput. Hij gaat rechtboven op mij zitten en slaat zijn armen over elkaar. Ik neem een diepe hap lucht in, "zou je willen stoppen?" vraag ik op mijn liefste toon. Hij kijkt mij streng aan, "oke, oke" roep ik verslagen. "Liefe, knappe, mijn niet al te sexy vriendje. Zou je me alsje, alsje, alsje, alsje, alsj-" ik word onderbroken door zijn lippen op de mijne.

"Hè, ik was nog niet klaar" roep ik quasi boos. "Je praat weer te veel, schat" grinnikt Damon, "oow..." mompel ik. Volgens Damon praat ik soms veel te veel en daar word hij soms echt gek van, maar dat maakt niet uit want ik word ook gek van hem. Op de positieve manier dan.
"Ben je er al achter wie de schuldige is van de bos brand?" vraag ik, "nee, maar als ik hem vind. Komt hij zeker niet levend meer thuis" gromt Damon. "Misschien ging het wel echt perongeluk" zeg ik twijfelent. "Nee, er is toch een benzine vat gevonden" zegt hij chagarijnig, "misschien lag die er al heel lang" mompel ik. "Heaven" zegt hij zuchtend.

Ik sta op en loop weg, "Heaven, waar ga je heen?" roept hij. "Rennen" roep ik terug, gehaast fatsoneer ik mezelf en ren de trap af. "Luna,waarom zo'n grootte haast?" Vraagt Hailey, lachend haal ik mijn schouders op. Ik ren de gang door naar de deur en gooi de deur met een zwaai open. "Babe waarom ging je zo snel weg?" hoor ik Damon mindlinken, "kom terug, ik mis je nu al" ik grinnik zachtjes. "Probeer me eerst maar te pakken te krijgen" link ik terug. "Wacht maar, ik heb je zo te pakken" ik wacht geen seconde meer en ren in mijn wolfen vorm het bos in.

***

Hijgent laat ik me in het lamge gras vallen. Damon had me al aardig snel te pakken wat ik eigenlijk niet verwacht had. "Schat?" vraagt hij op een hele serieuse toon. "Ja?" zeg ik terwijl ik gewoon voor me uit blijf staren. "Ik heb binnen kort een vergadering" zegt hij terwijl hij ongemakkelijk bij zijn nek krapt. "Oke?" vraag ik niet wetend wat hij bedoelt omdat hij wel eens vaker een vergadering heeft. "Met vele Alpha's door het hele land" "ow..." mompel ik. "Hoe lang ben je weg?" vraag ik om de ongemakkelijke stilte te door breken. "Ik ben bang dat het zo een maand kan duren" zegt hij, "een maand" roep ik geschrokken uit. "Er moeten problemen opgelost worden" "Waarom alleen de alpha, ik ben toch een luna" roep ik boos. "Schat, rustig. Dit is even alleen voor de Alpha's" zegt hij terwijl hij een plukje haar achter mijn oor schuift. Rollend met mijn ogen draai ik me met mijn rug naar hem toe.

Zuchtend sluit ik mijn ogen. Opeens voel ik zijn vinger over mijn rugen graat gaan. Gelijk verschijnt er kippenvel op mijn armen. Gapend doe ik een hand voor mijn mond, "moe?" fluisterd hij, zijn warme adem zorgt er weer voor dat ik kippen vel krijg. "Beetje" mompel ik, "kom maar" zegt hij. Ik draai me weer om en kijk hem vragend aan. Hij zegt niks maar drukt mij tegen hem aan, zodat ik met mijn hoofd op zijn borst kan liggen. Voorzichtig leg ik mijn hoofd op zijn borst en sluit mijn ogen.

Genietend luister ik naar zijn hart slag, zijn borst gaat zachtjes op en neer door het ademen. Ik probeer in slaap te komen maar het lukt maar niet. "Damon?" vraag ik fluisterend, geen reactie. "Damon?" vraag ik weer maar dit keer weer iets luider. Het enigste antwoord wat ik van hem krijg is een zachte snurk. Zachtjes begin ik te lachen. Wat is het toch ook een sukkel, maar wel mijn sukkel denk ik bij mezelf. Straks is hij een maand weg, zal ik een maand zonder hem onze roedel moeten leiden. Ja, je hoort het goed. We zijn samen gegaan en hebben nu een hele grote roedel. Ian is gelukig nog steeds mijn beta en Dave is Damon zijn beta ook nog steeds. Gelukig heb ik zijn moeder nog, het voelt echt alsof ze mijn moeder is.

Ik ga recht op zitten en haal een hand door zijn mooie warrige donker bruine haar. Hij mompeld zachtjes wat en draait zich om. Doordat hij zich heeft om gedraait spaten zijn spieren haast uit zijn shirt. Zijn shirt zit strak om zijn lichaam waardoor zijn six pack zichtbaar is. Ik heb de neiging om zijn shirt van zijn lichaam af te scheuren zodat zijn spieren nog zichtbaarder worden, maar kan me nog net in houden. Zachtjes begin ik een liedje te neuren, de wind waait langs mij heen. Kippenvel verschijnt weer op mijn armen en benen, zachtjes begin ik te rillen door de koude wind. Had ik mijn vest maar mee genomen ofzo, jammer genoeg heeft Damon ook geen vest ofzo bij zich anders had ik hem gewoon wakker gemaakt en gevraagd of ik hem mocht lenen.

Mijn aandacht word opeens door iets anders afgeleid. Zacht gehuil van een wolf. Het lijkt van verre weg te komen. Wat zou er aan de hand zijn, een wolf huilt niet zomaar. Na een tijdje hoor ik het gehuil weer maar dit keer vele keren zachter...

*** *** *** ***

Hey,

Het aller eerste hoofdstuk van Secrets fot her. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden.

Votes en reacties maken jullie mij erg blij mee :) lukt 5 votes op dit hoofdstuk?? Ik ben benieuwd.

Even voor de mensen die mij voor het eerst zien, dit boek is los te lezen alleen met Enemy or Mate word het wel stukken duidelijker ;)

Xx anna

Secrets For HerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu