Milovala jsi mě...

2.5K 137 2
                                    

"Protože si to Justin nepamatuje." Otočila jsem se a tam stál...

Justin

"Protože si to Justin nepamatuje." Řekl jsem a ona se otočila. Nevěděl jsem, že jsem ji tohle někdy udělal. Byl sem toho dne asi hodně na mol. Jinak bych si to pamatoval. Vím že jsem ji ubližoval, ale teď už bych to nikdy neudělal. Vždyť já tuhle holku miluju sakra. Miluju Jeniffer Smithovou. Koukal jsem na ní a viděl jak se tváří překvapeně. "C-co t-tady d-děláš?" Vykoktala a pořád na mě koukala.

"Potřeboval jsem tě vidět." Sklopil jsem pohled. "Tohle jsi nikdy neměl slyšet. Nechtěla jsem aby jsi věděl cokoliv z toho co jsem v tu dobu cítila." Jako kdyby mi bodla do srdce tisíc nožů. "Vím že jsi mě milovala a já tě akorát ztrapňoval, ale nikdy jsem nechtěl udělat tohle. Nepamatuju si to a pokud tě to nějak psychycky zasáhlo tak se omlouvám." Otočil jsem se a doslova vyběhl ven. Nasedl jsem do auta a cítil jak mi slzy stékají po tvářích. Bouchl jsem pěstí do volantu a setřel si rukávem slzy. Nikdy jsem jí nechtěl ublížit. Teda když nám bylo 15 tak asi jo, ale teď už ne. Vím že jsem udělal chybu když jsem tehdy nepoznal jaká je uvnitř. No kdybych vlastně neudělal to co jsem udělal v první třídě tak se tohle asi nikdy nestane. Nikdy bych si z ní nedělal srandu, protože by to byla moje nejlepší kamarádka. No ona byla moje nejlepší kamarádka a já si to posral. Jsem debil sakra. Měl bych se jí omluvit, ale ona mě nechce ani vidět. Nevzpomíná si na ty hezké chvíle co jsme spolu nedávno prožili.

Třeba líbání v její kuchyni nebo na tý lavičce venku. Nebo třeba v jejím pokoji. Byli to dokonalé chvilky. Dokonalé bylo i to když jsem ji řekl, že ji miluju a ona mě. Vím že řekla že to nejde, ale pro mě to bylo dokonalé. Řekla mi že mě miluje a v tu chvíli jsem se cítil nejšťastněji na světě. Vím že ji donutím aby se do mě zamilovala znovu. Nebo si vzpomene a budeme spolu. Jo myslím hodně dopředu, ale nic jiného teď dělat nemůžu.

Dojel jsem domů a hned si ze skříňky vytáhl flašku bourbonu. "Justine už jsme se o tom bavili." Řekla mamka, ale hned jak viděla moje rudé oči tak si ke mě přisedla se dvěma skleničkama. "Ona mě už nikdy nebude milovat mami. Posral jsem si to a teď už to nemůžu napravit. Ona mě nenávidí." Podala mi sklenku se zlato-hnědou tekutinou. "Jseš si tím tak jistej Justine?" Přikývl jsem a ona mě objala. "Mluvíš o Jeniffer že ano?" Znovu jsem přikývl a nalil si do pusy alkohol. "Ona mě milovala a já si z ní jen dělal srandu, protože v tu dobu měla rovnátka, brejle a měla neustále mastné vlasy." Znovu jsem se rozbrečel.

"Víš co je ale nejhorší? Ona mi řekla, že mě miluje před tou nehodou a teď si vzpomíná jen na ty špatné chvilky. Už nikdy nebudu mít možnost s ní být mami. Ona mě prostě nenávidí. Nenávidí mě a já ji miluju." Tohle je poprvé co jsem mamce přiznal, že někoho miluju.

"Pokud tě milovala před nehodou, tak tě bude znovu. Několikrát jsem mluvila s Ryan a ten říkal, že po sobě pokukujete. O Jen jsem vědala, že k tobě cití něco víc, ale u tebe si jsem jistá teď. Je to poprvé co jsi mi řekl, že někoho miluješ." Pohladila mě po ramenu.

"Ona je první holka, kterou miluju mami." Ona s úsměvem přikývla.

"A převleč se, přijde na večeři návštěva." Přikývl jsem a vyběhl k sobě do pokoje.

Jeniffer

"A fakt tam musim Rene?" Zeptala jsem se když jsme jeli někam na večeři. "Ano pozvali nás takže tam musíš." Řekla teta za volantem a já se zabořila víc do sedačky. Teta Adel. Dlouho jsem ji neviděla a jsem ráda, že teď přijela. Je to otcova sestra a je super. Mám ji ráda.

Najednou jsme zastavil před Bieberovic domem a já se zasekla. Nechci ho vidět sakra. Vylezla jsem z auta a šla k domu jako poslední. "Adel tak ráda tě zase vidím. Rene už dlouho jsi tu nebyl. Jeniffer o tobě poslední dobou slyším pořád." Mrkla na mě a já to nechápala. "Také tě ráda vidím Pattie." Usmála jsem se na ní a vešla dovnitř. Doufám, že tady Justin není.

Pomalu si začínám vzpomínat. Třeba na den kdy přišel ke mě do pokoje.

*flashback*

"Takže včera jsem sem přišel kvůli jedné věci. Měl jsem ti to říct už dávno, ale bál jsem se. No vlastně jsem nebyl schopnej přiznat si to ani sám sobě, ale tady je pravda. Možná se mi teď vysměješ nebo mě pošleš do háje, ale... Bože já to snad ani neřeknu."

*endflashkback*

Jenže dál už nevím co řekl. Na nic jiného si nepamatuju a pk je tu ještě jedna vzpomínka. Vzpomínka, která se mi vůbec nelíbí.

*flashback*

"Udělej to prosím." Nechápavě se na mě podíval. "To co jsi chtěl udělat před školou." Usmál se přitiskl své rty na mé. Usmála jsem se do polibku a hned začala spolupracovat.

*endflashback*

Vím je tohle, ale co se stalo dál? Vyspala jsem se s ním? Musím si s ním promluvit. "Niff co ty tady?" Zeptal se jeho hlas. "Tvoje mamka nás pozvala. Potřebuju s tebou mluvit." On jen přikývl a ukázal směrem nahoru. Vyšla jsem za ním do pokoje a posadila se na postel vedle něho.

"Spali jsme spolu někdy?" Přerušila jsem ticho mezi námi.

"Ne nikdy." Teď jsem si oddechla. "Dobře. Proč jsem se s tebou vůbec někdy líbala?" Zněla moje další otázka.

"Milovala jsi mě, ale stejně jsi se tomu bránila. Bránila ses mým polibkům." Přikývla jsem a v tu chvíli jsem si vzpoměla na všechno. Na všechny naše polibky, na jeho vyznání lásky těsně před tou nehodou. Miluje mě a já miluju jeho.

"Chtěla jsem tě nenávidět. Tak moc jsem to chtěla, ale prostě nedokážu to. Nedokážu tě nenávidět." Ale proč už jsem neřekla. Nedokážu mu to říct, alespoň ne teď.

"Chápu to." Zavrtěla jsem hlavou.

"Ne nechápeš Justine. Nedokážu tě nenávidět, protože tě miluju." Vyjekla jsem a hned si dala ruku před pusu. Chtěl něco říct, ale vyrušila nás Pattie která nás volala na večeři. Byla jsem za to ráda, protože nevím co bych řekla.

Tak Jeniffer si konečně vzpoměla. Jste rádi? Názor? Snad se líbí

Love you
-Denny

Secret Love JB|FF [Dokončeno]Where stories live. Discover now