Prosím jdi

3.2K 166 4
                                    

Justin

Zazvonil jsem u Smithových doma a doufám, že mi otevře Jenn. Asi by jste chtěli vědět proč že? Mám jí rád. Už od prváku, ale ona mě nesnáší tak co víc si přát že? Ty naschváli jí dělám aby to na mě nebylo poznat. Už několikrát mě přistihla jak se na ní koukam a málem mě za to zbila. Je prostě dokonalá. Zkusil jsem zazvonit znova a pořád nic. Po chvíli se ale otevřeli dveře a stála v nich Jenn zabalená v ručníku. Musel jsem se zakousnout do rtu. Byla tak sexy kurva. "Nečum Bieber." Prskla a odeša pryč. Když šla po schodech měl jsem dokonalej výhled na její zadeček. "Justine nečum na mojí sestru jako na svatej obrázek!" Křikl Ren z obýváku když si všiml mého výrazu. "Jo jasně promiň." Řekl jsem pohotově a posadil se." Ren mi podal plechovku s pivem.

"Hele nech mojí sestru na pokoji. Nechci aby jsi se s ní vyspal jako s těma děvkama a odkopl jí. Ona by tohle neunesla." Řekl Ren, ale nevěděl pravdu. Nechci jí dostat do postele. Kdybych jí měl nikdy bych jí neopustil. "Neboj to udělat ani nechci." Řekl jsem a on jen přikývl. "Jonto bych ti radil." Zasmál se a já s ní. "Říkám ti to jenom proto že jí nechci vidět na dně a smutnou." Přikývl jsem.

Domem se rozezněl zvonek a pak jen křik Jeniffer. "Ryane!" Zavolala a pak byl slyšet jen smích. Po chvíli se ve dveřích objevil Ryan a Jenn přes jeho rameno. Jo teď jsem žárlil na Ryane. Konečne postavil Jenn na zem a sedl si. Stáhl si jí ovšem k sobě na klín. Propaloval jsem Ryane pohledem a Jenn si toho samozřejmě všimla. "Nežárli Bieber. Kdyby sis to v první třídě neposral tak jsem takhle mohla sedět na tobě." Prskla a já poznal že je naštvaná. Vůbec si nepamatuju co se stalo v první tříde a proč se se mnou nebaví. "Nepamatuju si to." Řekl jsem popravdě a jí z oka vytekla slza. "Neřeš to, stejně už to teď nemůžeš napravit." Zvedla se a odběhla pryč. "Co se stalo v první třídě? Vážně si to nepamatuju." Zeptal jsem se Ryane, ale ten jen mávl rukou ať to nechám být. "Fajn." Řekl jsem si pro sebe a zapřísahal se, že na to přijdu i kdyby mě to mělo stát cokoliv.

Už byl večer a Ryan s Renem usli tak jsem se rozhodl jít za Jenn do pokoje. Vstoupil jsem a na zdi si všimnul fotky mě a Jenn. Byla to fotka dne nástupu do první třídy. Sundal jsem fotku ze zdi a otočil jí.

Niff a Jay 4ever

Bylo tam napsáno. Niff tak jsem jí říkal když jsme byli malý. "Vrať to zpátky." Řekla tvrdě když přišla do pokoje. "Já promiň jen..." přerušila mě. "Nic neříkej, vlastně ani nevim proč tu fotku pořád mám." Řekla úplně bez emocí. "Niff?" Hodila po mě vražednej pohled. "Proč jsi mi tak řekl?" Byla z toho úplně mimo. "Kdysi jsem ti tak říkal." Přiblížil jsem se k ní blíž. "Jo, ale proč teď?" Koukala na mě a její pohled byl plný bolesti. "Sám nevím. Řekni mi co se stalo v první třídě." Ona jen nevěřícně zakroutila hlavou. Už jsem stál přímo před ní a mezi námi bylo jen pár milimetrů místa. Cítil jsem její teplý dech na mé kůži. Chytl jsem jí za bok a natiskl jí ma sebe. Slyšel jsem jak se jí zadrhl dech. Začal jsem se k ní přibližovat. "Nedělej to." Zašeptala a já se musel usmát. Sice jí chci políbit, ale ten vtipkující Justin musí zase na povrch.

Odtáhl jsem se od ní a zasmál se. "Vážně si myslíš že bych tě políbil?" To si piš že bych tě políbil, ale nemůžu. Řekl jsem si pro sebe a ona mě vraždila pohledem. "Tebe bych nepolíbil ani za zlatý prase." Uchechtl jsem se a ona mi dala facku. Sakra to byla ale rána. "Tak co je ti líp?" Uchechtl jsem se. "Věř že jo. A tohle." Vzala naší fotku a roztrhla jí. Ne to ne. "Je úplnej konec. Doteď jsi měl možnost to napravit, ale dneska to končí. Tohle si klidně nech pro mě už to stejně nic neznamená." Řekla se slzama v očích a odešla pryč z pokoje. V ruce jsem držel naší společnou fotku, která je teď snad na tisíc kusů. Tohle jsem dokonale posral. Tohle už mi nikdy neodpustí.

Sešel jsem dolu a všiml si že je v kuchyni otočená zády ke mě. "Jenn." Přišel jsem k ní a chytl jí za ruku. "Už na mě nikdy nesahej." Řekla tvrdě, ale v očích se jí leskly slzy. "Prosím jdi." Otočila se zpátky a napila se. "Jenn." Promluvil jsem znovu. "Vypadni." Křikla a já se raději vydal pryč. "Ahoj."

"Sbohem."

Názor? Snad se líbí

Love you
-Denny

Secret Love JB|FF [Dokončeno]Where stories live. Discover now