Měl by jsi jít.

3.2K 151 3
                                    

Jeniffer

Konec školy a já se připravuju na rozhovor s Justinem. Bože ať to přežiju. Dala jsem si učebnice do skříňky a zavřela jí. Vydala jsem se pomalou chůzí ven z budovy a moje ruce se třásli stále víc a víc. Prošla jsem dveřmi a Justin tam stál u auta a motala se kolem něj nějaká děvka. Protočila jsem očima a vydala se jejich směrem. "Bieber?" Promluvila jsem abych upoutala pozornost. "Smith." Ušklíbl se a já ho zpražila pohledem. "Promiň kotě, ale už něco mám." Řekl jí a ona mu dala pusu. Blé chce se mi zvracet, ale chtěla bych být na jejím místě. Vzpamatuj se Jeniffer, je to přece děvkař Bieber. Protřepala jsem hlavou a podívala se na něj a on se usmíval. "Tak o čem chceš mluvit?" Zeptal se mě teď už s vážnou tváří. "Co to mělo znamenat?" Na otázku jsem mu odpověděla otázkou. "Co myslíš?" Hrál si se mnou. "Moc dobře víš co. Ten včerejšek." Řekla jsem i přes to že věděl o čem mluvím.

Několik minut jsme tam stáli jen tak potichu a koukali si do očí. Pozorovala jsem jeho nádherné karamelky a snažila se z nich vyčíst jakokoliv emoci. "Byla to chyba. Nevím co mě to napadlo. Už se to nikdy nestane." Trochu mě to zklamalo, ale nedala jsem to na sobě znát a přikývla bez emocí. "Fajn." Řekla jsem a otočila se na odchod. On měnale chytl za ruku a přitáhl si mě k sobě. Byla jsem na něm nalepená a naše rty byli pár milimetrů od sebe. Strašně jsem chtěla znovu je ochutnat. "Sice nevím proč jsem to udělal, ale kdykoliv tě vidím mám chuť udělat to znovu." Zašeptal a oblízl si rty. Zkousla jsem si ret a podívala se mu do očí. Začal se ke mě přibližovat a i když každičká část mě to chtěla tak jsem se odtáhla. Nechápavě se na mě podíval. "Řekl jsi že už se ro nikdy nestane. Tak to dodrž." Řekla jsem bez emocí a odebrala se na odchod.

Jo asi jsem udělala chybu, že jsem se od něho nenechala políbit, ale vím jak by to následovala. Já a on v posteli, nebo na zadním sedadle auta. Nechci být jako ty děvky co se s ním vyspí. Sice si občas představuju jaký by to asi bylo, ale nikdy to nechci uskutečnit. Leda že by mě miloval tak jako já jeho. Jo kéž by se to jednou stalo, ale to bohužel není možný. Jemu jsem ukradená. Nasedla jsem do auta, kam po chvíli přišel i Ren s Emily. Justin nikde, takže jsem byla ráda že zase budu mít chvíli klid. Jo já zase budu na něco myslet. Rychle jsem vystoupila a sedla si na sedadlo spolujezdce. "Co se děje ségra?" Zeptal se zmateně Dyl. "Jen se mi udělalo špatně takže by asi nebylo nejlepší abych seděla vzadu." Zalhala jsem a ve zpětném zrcátku jsem si všimla Justinovi svěšené hlavy. Svůj pohled jsem nasměřovala ven z okýnka a sledovala cestu ze školy, když se bratr rozjel.

Cesta ubýhala strašně pomalu a mě mučilo být s Justinem v jednom autě. Normálně bych odešla, ale vyskakovat z auta opravdu nebudu. Musela jsem se na něj každou chvíli koukat. Celou cestu má hlavu sklopenou. Alespoň Emily je šťastná. Dojeli jsme před barák a já rychle vystoupila a vystartovala do svého pokoje.

Justin

Celou cestu jsem měl sklopenou hlavu aby nebyli vidět slzy, které mi tekli po tvářích. Z auta vyběhla bleskovou rychlostí a já se vydal za ní. Musím znovu cítit ty její rty na svých. Bože tak moc jsem jí chtěl před tou školou políbit, ale ona se odtáhla o odešla. Byl to tak frustrující pocit. Zaklapal jsem na její dveře, ale slyšel jsem jen křik a potom příšernou ránu. Vlítl jsem do pokoje a její dlaň byla celá od krve a ležela na zemi. "Co se stalo?" Zeptal jsem se. "Ráno jsem rozbila vázu a zapoměla na ní a sáhla do toho rukou." Zavzlykla a otřela si dlaní obličej. "Ty jsi střevo, teď máš od krve celý obličej." Zasmál jsem se a ona se mnou. "Pojď ošetřím ti to." Posadil jsem jí na postela došel pro lékárničku.

Ruku jsem jí trochu vedezinfikoval a vzal ponzetu na vyndání střepů. "Teď to bude trochu bolet ano?" Přikývla a zakousla se do rtu aby nevykřikla. Jak rád bych ten ret zakousl já. Vytáhl jsem jí střepy z ruky a obmotal obinadlem. "Děkuju." Usmála se na mě. "Nemáš zač. Tak teochu si myslím, že za to můžu já." Uchechtl jsem se.

"Udělej to prosím." Nechápavě jsem se na ní podíval. "To co jsi chtěl udělat před školou." Usmál jsem se a přitiskl své rty na její. Ona se do polibku usmála a začala se mnou spolupracovat. Vyhoupl jsem si jí na sebe obkročmo a hladil jí dlaněma boky. "Jsi nádherná." Zajel jsem rukou pod její triko, ale to se odtáhla a sesedla ze mě. "Měl by jsi jít." Přikývl jsem a radši se dal na odchod. "Promiň." Řekl jsem a zavřel za sebou dveře.

Tak další díl je konečně na světě. Musím se přiznat že ho píšu už od tří hodin. Tak snad se líbí.

Love you
-Denny

Secret Love JB|FF [Dokončeno]Where stories live. Discover now