Január 18. vasárnap

188 15 2
                                    

Cody

Kis herceg, ki szőke volt,

Bizony felnőtt egykoron.

Édesanyja & édeshúga,

Maradtak a társasága.

Egy nap lakomát láttak,

Hova Királynőék vártak.

El is mentek, úgy bizony,

S ez jó kedvükre is adott.

Születésnap miatt volt öröm,

Nem más, mint három a gyökön.

Díszes torta, ajándéközön

Királynő, mégse olyan önző.

Emlékek, melyek előjöttek,

Új színt kaptak.

Mik régen fájdalmat vettek,

Derűt adtak.

Kis hercegnek nincs milye,

Ezért csak köszönetet mondott,

De hálából ez nem volt gyenge

Ez volt a legtöbb, amit ontott.

Úristen. Sikerült verset írni. Hirtelen beugrottak egymás után a szavak, & muszáj volt leírnom. & ez a füzet akadt a kezembe, persze, hogy nem a magyar. Pedig most nem is akartam írni, de mind1. Fura dolog ez a versírás... Egész délelőtt ezen agyaltam, de egyszerűen nem ment. Most meg, csak beugrott valami & csak ömlöttek a szavak. Nem biztos, hogy odaadom Oláhnak, eléggé személyesre sikerült... Holnap suli... Ma meg egy csomó hó esett, ezért mikor a haverok átjöttek x-boxozni, le kellett mennünk Nonóval & Hercegnővel hógolyózni... Mármint Princess nem játszott, csak össze-vissza szaladgált. Aztán Nonó, mit kérdez tőlem...

„El fog jönni apa a jövő héten, ugye?"... Kösz, apa.... Ahelyett, hogy örömet okozna neki, most nagyobb csalódás fogja érni. Nem akartam lelombozni, ezért azt mondtam neki, hogy nem tudom... Nem hiszem.... Most meg filmet fogunk nézni, végre. Asszem a címe: Igazi kaland. Valami állatkertes családi film. Jó, hogy megint együtt töltjük az estét mindhárman.

-----------------------------------------------------------------

Kedves olvasók! :) Köszönöm szépen a vote-okat, kommenteket :) Örülök, hogy tetszik a sztori :)). Ezek a részek elég gyeszrán sikerültek, de megígérem, hogy most már megpróbálok jobbakat kreálni ;). Köszi :3 és jó olvasást! ;)

& [Átírás alatt, befejezetlen]Where stories live. Discover now