Január 17. szombat

274 18 2
                                    

Petra

Egész jól ment a nap :). Tegnap, miután Cili elment, még olvastam kicsit, első rész kipipálva :). Tetszik nagyon, ötletes :3. Tök jó a főszereplő stílusa: egy tizenegy részből álló küldetést kell megcsinálni. Ú, én is csinálok ilyet Kodyval! :P Erre még visszatérek ;). Reggel egészen korán keltem, mert mentem a tanyára :3. Mivel most én is korán kiértem, elmentem terepre Regivel meg Gabival :). Természetesen nem Szikra hátán :P. Dulit választottam ;). (Teljes neve Duli-Fuli, a Hupikék Törpikékből :3, azért, mert sokszor makacskodik, de azért ha van kedve hozzá, tud normálisan is menni :)). Tehát kilovagoltunk az erdőbe a lányokkal. Össze-visza csacsogtunk, most már a felvételiről & nem Daniról tanakodtak :D. Mindeketten lovas-suliba akarnak menni :), de sajnos akkor már jövőre nem lesznek itt :(. Szinte minden nap kijárnak, már Szikrát is hozzászoktatták a lovastornához. Tehár erről beszélgettünk, majd csak hallgattuk azt a kevés madarat, ami itt maradt, meg a pacik szuszogását :). Mikor visszaértünk megint Évinek segítettem, meg az összes lovat lecsutakoltam & meglátogattam :). Aztán már indultam is haza, hiszen rengeteg teendő várt még ;). Cilu már négykor ott volt, & anyával a tortát díszítették, amin marcipán virágok voltak :3. Szép volt :). Én kezdtem el rendet rakni a nappaliban, meg az ebédlőben: felporszívóztam & fel is töröltem. Utána mentem tusolni, & mire visszaértem a szobámba, Cilu már ki is választotta a ruhámat :P. Egy feketét, flitterekkel a mellrészénél.

- Ezt biztos nem veszem fel! Ez csak egy vacsi! – tettem vissza a szekrénybe a ruhát, & elővettem egy egyszerű sötét-türkiz kötött pulcsit, amin hópihe minták voltak ;). Cilu megcsóválta a fejét :P.

- Nem értesz te ehhez!

- Mert te aztán sokkal jobban, mi?

- Persze, szerdán is... - kezdett bele, majd elvörösödött.

- Mi volt szerdán?

- Semmi...

- Cilu! – szóltam rá, mert már nagyon zavart, hogy semmit se mond :(.

- Oké... Találkoztam valakivel.

- Csak ennyit akartam hallani! – mosolyodtam el & elkezdtem kérdésekkel bombázni ;):

- Hol voltatok? Aranyos volt? Nem bántott, ugye?

Erre felnevetett & megölelt :3.

- Nem is értem, miért nem mondtam el előbb. Étteremben voltunk & meghívott!

- Ó, de cuki, &...

- Hé, ne tereljük a témát! Vegyél fel valami normálisat!

Nem sok, de csak sikerült kihúzni belőle valamit :) :P. Végül egy fekete cicanadrág, & sötétbordó tunika nyert ;). Egyszerű volt, de mégis elegáns :). Ekkor jutott eszembe valami.

- Anya!! – rohantam ki a szobámból :P. Anya meg éppen a krumplipürét készítette & kérdőn nézett fel. – Nem vettünk semmit Nonónak!

- Ne aggódj! A torta megfelelő ajándék, mellesleg fél óra múlva itt lesznek.

& valóban, már fél hat volt :O. Időközben Cilu is kijött a szobámból.

- Én akkor megyek is! – ölelt meg :). – Aztán ügyesen!

Apu éppen akkor jött meg, mikor Cilu elment, szóval ő kísérte ki. Én össze-vissza járkáltam, nem tudtam mit csináljak :P.

- Izgulsz, kicsim? – kérdezte apa, mintha nem látszott volna rajtam :P. Bólintottam & megölelt :).

- Akkor teríthetsz is akár! – szólt anya a konyhából :D. Negyed óra volt még hatig, & nem terítettünk meg :D. Mire végeztem, már minden készen állt: a kacsa megsült, a krumplipüré díszítve, & a barackbefőtt is ki volt készítve, kis tálkákba ;). Hat óra után pár perccel megszólalt a csengő. Én mentem le, hiszen engem ismertek :).

& [Átírás alatt, befejezetlen]Where stories live. Discover now