Deel 13

232 12 2
                                    

Ik maak me klaar voor mijn eerste schooldag in de politieacademy, terwijl ik mijn make-up opzet krijg ik een berichtje van tineke 'goedenmorgend, klaar voor onze eerste dag? Btw, heb je eens gekeken op de facebook pagina van erik? X' stond er. Ik kijk verbaast naar het bericht en open dan snel facebook, ik zie onmiddelijk staan 'Eric Beulens is getagd in een foto' ik weet niet wat ik moet verwachten dus scroll ik heel rustig naar benede en zie dan een foto staan van eric en een meisje. Mijn mond viel open en mijn hart ging sneller slaan. Ik keek naar de reactie's en zie dat eric gereageert had 'ja was leuk!' Stond er. Mijn jaloezie nam hellemaal over dus belde ik eric.
-Goedenmorgend schatteke! Klaar voor u eerste schooldag??
~wie is dat meisje op de foto?
-welke foto? Welk meisje?
~op facebook
-aahh haha brigitteke, dat is mijn nichtje... Ze is 20 en ze heet Rosanna. Ze woont hier in italië..
~aahh u nichtje!! Sorry sorry sorry schat, ik ben wat paranoia!
-dat heb ik graag, dan weet ik dat je nog van me houd!
~tuurlijk houd ik nog van u! En dat zal ook voor altijd zo blijven! Ik houd van u!!!
-ik ook van u schat! Ga nu maar vertekken naar school dalijk zijt ge telaat!
Ik zei nog ciao en legde dan af. Het voelt altijd zo fijn om zijn stem te horen. Ik eet me nog een kom met meusli en vertrek dan naar school, ik kom eraan en zie tineke en floor al voor de poort wachten. Ik wandel naar hun toe en begon onmiddelijk alles uit te leggen van de foto, na een kwartiertje te praten wandelen we samen naar binnen.

Hallooo! Sorry alweer voor het kort stukje...Bij het volgende deel gaat er wel een tijd sprong komen, ik hoop dat jullie dat niet erg vinden😊. Fijn weekend!! Love, Serena🌹

De buurtpolitie: Let's begin from the start.On viuen les histories. Descobreix ara