Deel 8

258 13 1
                                    

~3 maanden later.

We zaten allemaal aan de tafel terwijl Marisha (mijn pleegmoeder) het eten kwam brengen. Naast mij zit mijn kleine pleegzusje Aurora (3jaar) en tegenover mij mijn pleegvader Giuseppe. We gingen juist beginnen aan het eten toen Giuseppe zei 'seg brigitteke, ik weet dat we hadden gezegd dat je mocht stoppen met school omdat je nu toch nog maar een paar maanden te gaan had en het niet fijn was om dat op een nieuwe school te doen maar zou het toch niet beter zijn als je het gaat afmaken?'. 'Euhm, ja als jullie dat echt willen, maar ik wil graag naar de politieschool na mijn 6de jaar dus de diploma van school heeft daar niks mee te maken.' Was mijn antwoord. 'Amai politieschool?' Zei Marisha met een glimlach. Ik lachtte en knikte blij. 'Aaah als het zo zit' zei giuseppe lachend en begon aan zijn eten. 'En weet je al waar je precies wilt gaan?' Vroeg marisha terwijl ik aurora hielp haar eten te snijden. Nog voor ik kon antwoorde ging mijn gsm af. Ik liep er naartoe en zag een onbekend nummer staan. Ik nam op.
-Hallo met Brigitte?
'Ja dag mevrouw, u spreekt hier met Dokter Sasha Dephuis. Ik wou u spreken in verband met meneer Eric buelens.'
Mijn hart begon sneller te slaan, ik had al de krop in mijn keel alleen al omdat ik eric niet meer heb gesproken, ik weet niet waarom ik dacht echt dat we het perfecte koppel waren.
-Wat is er met eric??
'Wel hij is 2 maanden in een coma geweest, en nu dat hij wakker is was u naam het eerste wat hij zei dus hebben wij u opgezocht en gebeld.'
-WATBLIEFT? EEN COMA?? waar is hij??? Ik kom!!
'Rustig mevrouw hij heeft een ongelukje gehad met de auto, hij ligt momenteel in het ziekenhuis van maaseik'
-oke dankuwel ik kom eraan!
'Nee wacht....'
De vrouw was nog aant het praten maar ik legde af. Ik liep terug naar de tafel en legde alles uit. Snel pakte ik mijn jas en mijn gsm. Giuseppe pakte snel de sleutel en bracht me naar het ziekenhuis. Ik heb de hele weg naar daar geweent alleen al de gedachte dat ik niet bij hem was toen hij in een coma lag breekt mijn hart.

Heey! Ik weet dat het een kort stukje is maar mijn inspiratie is op 😕.
Ik hoop dat jullie het nog een fijn verhaal vinden?
Fijne vakantie!! Love,Serena 🌹

De buurtpolitie: Let's begin from the start.Where stories live. Discover now