39.

4.1K 197 87
                                    

Aidens pov bevat 16+
Wil je dit niet lezen scroll dan door naar Stevens Pov
Daarnaast wil ik erbij zeggen dat je, als je dit gaat lezen, je geen porno moet verwachten ect. Daar is dit boek ook echt niet voor bedoelt dus je leest geen funzige dingen:)
-------------------------------------------

Aidens pov

"He babe," Stevens zware ochtendstem trekt me uit mijn gedommel. Ik grijns even om zijn woorden met gesloten ogen en voel nog altijd dat ik zijn hand beet heb. Mijn lichaam gloeit, niet omdat ik koorts heb maar omdat het bed heerlijk warm is en veilig voelt.

"Babe?" Mijn stem klinkt hees en Steven schiet in de lach. "Ochtendstemmen zijn zo seksie," zeg ik met een grijns.

"Hmmm, jij bent sexy." Steven kust mijn nek, wat me aan het lachen maakt. "Eindelijk zie je in wat ik ben." Murmel ik terug.

Steven blijft me door kussen, wat heerlijk aanvoelt. Het kriebelt op sommige plekjes. Mijn adem begint te stokken en Stevens adem kietelt elk plekje in mijn nek waar hij bij kan. Het voelt heel fijn en vertrouwd, alsof we het al jaren doen. Steven duwt me dichter tegen zich aan en ik voel zijn mond iets wat omhoog kruipen, richting me oor.

"Steven!" Ik schiet in de lach wanneer hij me daar kust. Het kriebelt wanneer Steven ook begint te lachen. "Je bent echt gek."

"Te gek," corrigeer ik hem. Steven duwt me op mijn rug en ik voel zijn gewicht op me. Niet zijn hele gewicht want ik merk dat Steven op zijn knieën en arm steunt. Zijn andere hand zit nog steeds vast aan de mijne. Zijn groene ogen boren zich in de mijne. "Shit man," murmelt hij boven me. Zijn ogen lijken groter te worden en ik merk de bruine spikkels op, gemengd door de groene kleur. "Je ogen zijn zo mooi," muttert hij.

Ik voel het bloed naar mijn hoofd stijgen en doe mijn best om hem aan te blijven kijken, recht in de donkere spikkels. Vervolgens grijnst Steven weer naar me en buigt hij zich verder over me heen. "Je bent ook mooi. En van mij." Een warme golf trekt door mijn lichaam als onze lippen net niet elkaar raken. Het is en blijft Steven die ervan houdt om mij te plagen. Ik begin dan ook zacht te giechelen, wat dan ook zeer mannelijk is.

Steven lacht kort en duwt zijn mond eindelijk op de mijne. We raken verstrikt in een warme zoen waar ik echt warm van word. Steven proeft heerlijk en mijn lichaam wordt met een seconde warmer. Mijn vrije arm sla ik om zijn hals heen en ik kriebel zacht door zijn haar. God, dat voelt zo heerlijk aan. Ik voel Steven tegen mijn mond aan glimlachen, gevolgd door iets zachts en nat. Dit keer weet ik wat er te wachten sta en gewillig open ik dan ook mijn mond.

Opnieuw schiet er een warme golf door mijn lichaam als Steven mijn mond binnen dringt. Het voelt echt heerlijk aan en nu proef ik echt zijn smaak. Het maakt me bijna verslaafd en ik moet me weerhouden om niet te gaan kreunen. Steven zoent zo teder door wat goddelijk is en ik trek hem dichter tegen me aan. Voor het eerst begin ik de leiding te nemen door Stevens mond te verkennen. Het voelt heerlijk en ik hoor een zacht geluidje boven me weg komen.

Na een tijd duw ik mezelf terug en begin ik mijn eigen ademhalimg te horen. Ik trek mijn hand weg van zijn haren en leg het tegen mijn neus aan. "Sorry," murmel ik onder mijn adem.

"Waarvoor?" Steven kijkt me vragend aan. "Mijn neustampons, het zat in de weg."

Steven lacht en ik voel een kus op mijn mond. Zijn lach is zacht en mooi, wat me gerust stelt. "Nee, gek." Hij kust me opnieuw. "Je deed het perfect, ik had nergens last van."

"Oh," zucht ik opgelucht. Ik sla weer mijn arm om zijn hals en trek zijn gezicht dichter naar de mijne toe. Onze neuzen raken elkaar. "Je bent knap." Mompel ik.

Jongensdroom (Boyxboy) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu