12.

4.7K 306 178
                                    

Heyy pizza's: HEEL ERG BEDANKT VOOR ALLE VOTES EN COMMENTS. Echt, ik ben als een gek aan het springen en gillen op mijn kamer, straks denken mijn ouders dat ik eindelijk een vriend heb. Arme ouders..

Alsnog, ontzettend bedankt. Ik sta gewoon in de tienerfictie op plaats 9. APPLAUSJE VOOR JULLIE & Aiden you did it!

Over Aiden gesproken, terug naar die debliel.

Op één gepropt in een kast sta ik tegen Steven aan, wat mij ontzettend bevalt.

Ergens hoop ik dat hij zijn armen om me heen zou slaan, zodat ik cofortabeler zou staan. Maar in plaats daarvan drukt meneer zijn elleboog tegen mijn ribben aan. Met mijn handen druk ik zijn elleboog weg en haal opgelucht adem. Zo, probleem opgelost.

"Aiden," ik voel zijn adem in mijn nek kietelen. "We moeten hieruit zien te komen."

"No shit, sherlock." Ik draai mijn ogen en klap sarcastisch in mijn handen. "Stop daarmee." Snauwt hij naar me terwijl hij mijn handen beetpakt. "Je verraad ons nog, sukkel." Ik knik even en kijk met een goed gekeurde blik naar onse handen, die mij warme golven door mijn lichaam bezorgen.

In dezelfde kamer waar de kast staat, de woonkamer dus, hoor ik Dick en Vera praten. Ik zucht diep en besef dat we er op deze manier nooit uitkomen.

"We moeten zorgen dat ze weg gaan." Fluister ik zachtjes naar Steven.

"Ja," Steven zucht diep. "Dus, hoe wil je ze uit hun eigen huis jagen?"

Ik draai mijn ogen. "We moeten gewoon zorgen dat Dick haar gaat nemen."

Steven fronst naar mij. "Je bent echt een ongemakkelijk persoon, weet je dat?"

"Wat, ze gaan het heus niet in de woonkamer doen!" Sis ik terug. Goh, Steven kan ook soms zo stom zijn.

"Trouwens, oude mensen doen het netjes in hun slaapkamer hoor." Ik draai me om en druk voorzichtig de kastdeur open, wat een zacht geluidje maakt. Door het kiertje komt ontzettend veel licht naar binnen. Ik knijp mijn ogen fijn en voel mezelf een geroosterde kip. Als ik een por tegen me rug aanvoel, verman ik mezelf. Ik ga ons dit keer redden, zodat Steven mij een held kan noemen. Romantisch he?

Snel open ik mijn ogen. Geluidloos buig ik mij voorover, mijn handen leunend tegen de zijkanten van de kast. Als ik door de kier heenkijk, zucht ik vertederend.

"Wat, zijn ze weg?" Hoor ik Steven achter me fluisteren.

"Nee, ze zijn aan het zoenen.. Awh.." Ik sla een hand voor m'n mond als ik Dick Vera zie optillen. Weer zucht ik diep. De liefde is zo mooi! "Kijk nou," sis ik naar Steven toe. "Hij tilt haar op.. Awh! Nu drukt ze haar tong in zijn keelgat. Awhh, kijk en hij gaat met zijn hand in haar shirt en.. nee.. nee... gatver.." Ik begin met mijn handen te zwaaien, waardoor ik bijna naar voren val. Snel pak ik de zijkanten van de kast beet. "Hij gaat in der broek. Wie weet heeft die meid daar een hele oerwoud zitten en.." Steven zijn hand slaat voor mijn mond.

"Gadverdamme, Aiden!" Sist hij in mijn oor. Zijn andere hand rijkt uit naar de kastdeur en hij trekt hem voorzichtig dicht, om geen geluid te maken. "Hou op daarmee." Hij haalt zijn hand van mijn mond af en geeft me een afkeurende blik.

"Waarmee?" Ik gooi mijn armen over elkaar. "Hun begonnen hoor."

"Met wat je doet," Steven schudt zijn hoofd. "Je moet ophouden met je praatjes, ik durf te wedden dat je zo preuts bent als wat."

"Ik weet dat je het fijn vindt, Steven." Ik leg een hand op zijn schouder, "maar schaam je niet. Jij en ik kunnen overal over praten, het maakt me niet uit tot hoe diep we gaan." Ik geef hem een knipoog om de hint zo subtiel mogelijk te maken.

Jongensdroom (Boyxboy) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu