{3} Zrzka a blondýna

390 34 11
                                    

malé vysvětlení:
,,Normální text" - angličtina
,,Kurzíva" - čeština

JOSH:

Vylezli jsme z taxíku, který zastavil před hotelem, kde máme strávit tři noci

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vylezli jsme z taxíku, který zastavil před hotelem, kde máme strávit tři noci. Byli jsme v České republice, v jejím hlavním městě jménem Praha. Byl jsem opřený o okýnko a doslova usínal. Tyler byl zaměstnaný na mobilu a John se věnoval papírům, co měl u sebe.

,,Hned, co se ubytujeme, se půjdete na chvíli prospat. Musíte si odpočinout. Časový posun je zde veliký." bylo fajn, jak o nás má John starost. Nemohli jsme si vybrat lepšího manažera.

,,Jasně, Johne." zamumlali jsme s Tylerem společně. Oba dva jsme byli unavení. Cestování po světě je úžasná věc, ale spánek je něco, co si momentálně nemůžeme dovolit.

,,Ten hotel bude asi hodně mastná věc." řekl Tyler, když vykoukl z okýnka. Podíval jsem se taky a trochu přivřel oči, protože mě oslepilo slunce. 

,,No ty kráso." vydechl jsem, když jsem tu budovu spatřil. Byla opravdu obrovská a už na první pohled luxusní. Před vchodem se vyjímal nápis "Hells' Restaurant". Nedávalo to moc smysl - hotel se jmenuje restaurace?

Taxík zastavil a my vystoupili. Taxikář si od nás prosil přes 100 Českých Korun. Netuším, kolik to je, ale doufám, že si neúčtoval moc!

,,Doufám, že tu aspoň bude milá obsluha." řekl Tyler, když si bral svoji velikou cestovní tašku z kufru. Vzal jsem si tu svoji a lehce přikývl.

,,Určitě. Měli by, když to tu má takové dobré recenze!" řekl John a vzal si svůj kufr. Zabouchl kufr, dvakrát na něj poklepal a ten taxík se rozjel.

Kolem nás procházela taková starší paní, které spadla kabelka na zem. Hned jsem zareagoval a tu kabelku jí zvedl. 

,,Děkuju moc mladíku, to víte, já, stará bába, už se pro tu kabelku nedokážu ohnout sama." zasmála se ta paní.

Nerozumněl jsem jí ani slovo. Proto jsem se jen usmál a radši zase běžel zpátky za Tylerem. Ten mě natáčel na svůj mobil. Nejspíš Vine nebo tak něco.

,,Nevím, co mi na to řekla, snad mi nějak nevynadala." zasmál jsem se do kamery. Tyler to pak vypl a začal se smát. 

,,Ty jsi mi ale gentleman Joshi." řekl mezi smíchem a já se na něj uculil.

,,Aspoň jsem něco udělal. Tys tady stál a debilně čuměl." řekl jsem mu a znova si vzal svůj bágl na záda.

Tyler trochu uraženě protočil očima a raději následoval Johna. Byl jsem jim v patách.

,,Mluvit budu já, jasný?! Nechci, aby to dopadlo jako v Madridu!" zamračil se na nás John.

Otevřel jsem pusu do O a Tyler udělal prakticky to samé. ,,Za to jsem nemohl já! To tady pan Joseph si myslel, že umí španělsky!" bránil jsem se.

Goner [CZ - Josh Dun]Where stories live. Discover now