Capitolul 25

161 12 2
                                    

Jason P.O.V.

Dimineata de Craciun. Cand eram mic credeam ca este cea mai importanta parte a zilei. Eu si Hailey ne trezeam foarte devreme ca sa desfacem cadourile si ne impingeam pe scari, urmand ca parintii sa ne certe. Hailey era atat de bucuroasa, mama obisnuia sa ii cumpere in fiecare an o rochita noua de la magazinul ei preferat, era un fel de traditie de Craciun pentru noi. Dupa care o punea sa ii faca codite si sa le lege cu fundite de aceasi culoare ca si rochia. In timpul asta eu ma jucam cu tata si il ajutam sa pregateasca micul dejun, cu toate ca nu faceam prea multe. Dupa ce toti eram gata, ne urcam in masina si mergeam la aeroport. Plecam in Florida, la bunicii nostri si stateam acolo pana la sfarsitul vacantei. Dar asta nu a tinut la nesfarsit, dupa ce am implinit 14 ani, toate obiceiurile noastre s-au schimbat. Hailey nu mai voia rochite colorate sub brad, eu nu ma mai intelegeam atat de bine cu tata, iar parintii nostri nu ne mai duceau in vacanta. Totul s-a racit, inclusiv relatia noastra. In urmatorii ani au inceput certurile, aveam nevoie de intimitate iar Hailey se tine peste tot dupa mine, devenea enervant. Ma certam cu ai mei, plecam pe furis de acasa, ba chiar am inceput sa fumez alaturi de prietenii mei. Nimic nu mai era la fel, asa ca am hotarat sa plec. Aveam 16 ani si m-am dus la mama si tata sa le spun ca vreau sa ma mut in Houston fiindca nu mai suport sa stau cu ei. A urmat cea mai oribila cearta de pana atunci si stiu ca totul s-a terminat cand Hailey a coborat jos si a izbucnit in lacrimi. Am luat-o in brate incercand sa o calmez dar ea m-a impins spunandu-mi ca ma uraste. In urmatoarea saptamana am plecat , fara sa imi iau la revedere de la ea, ar fi fost mult prea dureros. Si acum, dupa doi ani, ea apare in fata mea total schimbata. Din copilul dulce, care zambea mereu si era plin de viata, a devenit o persoana rece , dura care se distruge in lumea asta pacatoasa. Macar acum lucrurile s-au schimbat. O vad zambind, razand cu noi, petrecand o gramada de timp cu Harry. Am impresia ca il place.

Si uitati-ma in momentul asta, privind-o pe sora mea care arata ca o printesa. Intr-o rochie lunga, rosie, perfecta pentru o petrecere de Craciun, ea fiind atat de frumoasa si delicata.
-Esti atat de frumoasa, Hailey.
-Mersi, Jason. Ma imbratiseaza strans, dandu-mi un pupic pe obraz.
-Obisnuiam sa iti spui ca esti frumoasa de fiecare data de Craciun, iti amintesti?
-Da, dar lucrurile s-au schimbat.Nu mai suntem aceasi copii creduli si idioti.
-Asa e. Totul s-a schimbat.

-Ce iubita frumoasa am! Tipa Harry coborand scarile, cu ceilalti pe urmele lui. Ce? Ce am pierdut?
-Harry, eu nu- incearca sa spuna Hailey dar este oprita de idiotul de Styles care o saruta apasat.
-Nici sa nu te gandesti. Am o stare de spirit foarte buna si nu o sa-ti permit sa o strici. In seara asta, esti iubita mea, ai priceput? Haideti sa mergem, o sa intarziem. Harry o prinde pe Hailey de mana, tragand-o departe de mine spre usa. Ce l-a apucat? Si de ce Hailey nu zice nimic? In mod normal, pana acum l-ar fi injurat de toti mortii si i-ar fi tras si o palma.
-Voi doi sunteti impreuna? Intreaba Adam curios iar ei se opresc in loc.
-Normal ca-
-Da. Normal ca da, nu-i asa iubito? Harry zambeste prinzandu-i soldurile ca sa o traga spre el.
-Nu, nu suntem. Ce incerci sa faci?
-Inteleg, nu vrei ca ei sa afle inca. Nu-i nimic,eu pot astepta. O ciupeste de nas, iesind sfidator pe usa. Hailey se intoarce debusolata spre noi, intrebandu-ne din priviri ce se intampla cu Harry, dar noi doar dam din umeri nestiind ce l-a apucat.
-Nu mai conteaza, sa mergem. Isi scutura capul, iesind pe usa.
Noi toti o urmam, ramanand intepeniti la baza scarilor. O masina neagra, eleganta si joasa se opreste in fata curtii din ea iesind nimeni altul decat Zayn. Ce cauta prostul asta aici?
-Zayn? Zambetul lui Hailey l-a facut pe Harry sa maraie. Sora mea s-a indreptat spre el, sarindu-i in brate. De ce aratau atat de bine impreuna? Ea trebuia sa fie cu Harry si sa stea departe de Zayn, nu invers.
-Printesa mea. Esti atat de frumoasa. O invarte de doua ori admirand-o. -O sa intorci toate privirile in seara asta. Scarlet! Mi-a fost dor de tine, frumoaso. Si tu arati incredibil, ce pot sa spun. Ranjetul lui ametitor ma face sa ma incordez. Nu se poate uita asa la iubita mea si la sora mea. La naiba, ele sunt ale mele!
-Ce cauti aici, Malik? Intoarce-te unde ti-e locul si lasa-mi sora si iubita in pace!
-Nu te ambala asa, Starr. Am venit sa o conduc pe frumoasa mea la petrecerea lui Christian. Se uita fermecat la Hailey sarutandu-i mana.
-Hailey e a mea, javra. Cand o sa intelegi asta? Harry o trage pe Hailey in spatele lui, prinzandu-i sacoul lui Zayn in pumni.
-Nu, nu e a ta, Styles. Hailey va fi doar a mea, o vei pierde din nou ca si pe Darcy. Intelege asta.
-Te omor! Maraitul lui Harry ne-a facut sa tresarim.
-Opriti-va! Acum! Tipatul speriat si nervos al surorii mele l-a facut pe Harry sa ii dea drumul lui Zayn. -Ce e in neregula cu voi? Eu nu sunt un obiect pe care puteti sa il impratiti. Ce se intampla cu tine,Harry? De ce te porti asa? Zayn, ar fi mai bine sa pleci, ne vedem acolo.
-Dar-
-Am spus sa pleci dracului de aici, e chiar atat de greu de inteles?
-Bine, ne vedem acolo. Te iubesc,printesa.
-Dispari pana nu ajung din nou la tine. Privirea rece a lui Harry era atintita pe el. Malik a urcat in masina, plecand nervos de pe loc.
-Ce e in capul tau,Styles? Iti spun eu,nimic. Ce e cu tine si cu Zayn? De ce va dusmaniti atat de mult? Sper ca esti fericit acum, mi-ai stricat toata seara. Sa nu cumva sa te aproprii de mine in noaptea asta, nici tu , nici el. Ai priceput?
-Iubito-
-Eu nu sunt iubita ta. Am plecat. Maraie urcandu-se in masina ei. -Adam, vi te rog cu mine? Nu stiu unde trebuie sa ma duc.
-Sigur ca vin. Dar ma lasi pe mine sa conduc.
-Bine.

Love's SyndromWhere stories live. Discover now