Capitolul 19

190 17 4
                                    

Dupa o luna

Hailey P.O.V.

In sfarsit. Astept de cateva saptamani bune vacanta de iarna ca sa pot sa ma departez odata de oras macar pentru o saptamana. In decursul ultimei luni, am fost atat de ocupata incat nu am mai avut timp de nimic. Pe langa examene si proiectul doamnei Quinn, la care am facut-o praf pe curva de Heather, nici nu puteam sa ma intalnesc cu Zayn. Toti din jurul meu mi-au interzis, dar acum suntem aici, pe un varf de munte, in necunoscut, in fata unei cabane uriase si nimeni nu ma mai poate tine departe de el, atata timp cat vrea sa mai traiasca. Oare cate oase as putea sa ii rup lui Jason daca cumva, din greseala il imping? E mult pana jos. Nu, nu pot sa fac asta. Probabil as merge la politie si ai mei oricum sunt suparati pentru ca i-am mintit. Sa ii fac sa vina din Liverpool ca sa ma scoata din inchisoare, ar umble paharul.

-Zayn! Tip sarindu-i in brate. -Mi-a fost atat de dor de tine. Soptesc strangandu-l cate de tare pot.
-Si mie mi-ai lipsit, printesa. Zambeste pupandu-mi crestetul capului.
-Hailey, sa mergem. Maraitul lui Jason ma face sa imi dau ochii peste cap si sa ma despart de Zayn.
-Ne vedem mai tarziu? Intreb rugatoare iar el aproba razand. Il sarut pe obraz, mergand dupa idiotii mei. Bine macar ca Harry mi-a luat si mie bagajele, nu aveam sa le car singura.

-Bun! Toata lumea sa fie atenta la mine. O sa stati cate doi in camera si am aici o lista. Veniti pe rand ca sa vedeti cu cine impartiti camera si va rog sa nu va purtati ca niste maimute evadate de la circ.
Toata lumea a ras de afirmatia lui Christian si rand pe rand au inceput sa mearga sa isi descopere colegii de camera timp de o saptamana. Am rugat-o pe Scar sa imi spuna si mie cu cine sunt, pentru ca nu aveam chef sa ma inghesui acolo. Sper doar sa fie cineva pe care il sau o cunosc.

-Imi pare rau pentru tine,Hailey. Vocea lui Jason s-a auzit din spatele meu facandu-ma sa ma stramb.
-Ce? De ce?
-Harry e partenerul tau. Rade iar culoarea din obrajii mei parca se scurge. Oh,nu.
-Nici gand! Eu nu impart camera cu Harry! Ce fel de frate esti tu? Ar trebui sa incepi sa il ameninti sa nu cumva sa puna mana pe mine fiindca o sa i-o rupi! Aproape tip,ceilalti uitandu-se amuzati la noi. Fata lui Harry cerea pumni. Se uita la mine ranjind si ma enerva la culme.
-Sa va protejati. Ma pupa pe crestetul capului mergand spre scari.
Inchid ochii numarand in gand pana la 10, sperand ca Harry sa nu mai fie langa mine cand o sa termin. Pe dracu, tot acolo era.
-Sa mergem. Oftez iar el rade luand bagajele. Ce dragut din partea lui, le-a luat si pe ale mele. Daca mai are de gand sa le duca si inapoi la sfarsitul saptamanii ar face bine sa isi tina mainile acasa. Ce tot spun eu aici? E Harry Styles, o sa mor langa el.
-In cate zile crezi ca o sa cedezi? Intreaba cand ajungem in fata usii iar eu ma intorc spre el privindu-i fata amuzata. Marai enervata incercand sa descui usa. Imi tremurau asa tare mainile de nervi, incat pur si simplu nu reuseam sa bag cheia in broasca.
-Lasa-ma pe mine. Zambeste punandu-si mana pe a mea si deschide usa. Mii de fiori imi strabat coloana dar incerc sa ii ignor intrand in camera.
-Cred ca glumesti. Camera era spatioasa si cu o priveliste grozava dar era un singur pat. Unul singur, pe care trebuia sa il impart cu Harry!
-Iubesc camera asta. Ranjeste aruncandu-se in pat.
-Doamne ajuta-ma sa supravietuiesc. Soptesc mai mult pentru mine, dar cred ca a auzit si el.

...

-Cum e camera? Patul e mare? Jason ranjeste obraznic chiar atunci cand eu si Harry ne asezam la masa.
-Da, e mare. Sunt sigura ca si al tau si a lui Scar e la fel. Pacat ca numai voi o sa-l folositi. Zambesc la randul meu malefic, iar amandoi isi mijesc ochii la mine.
-Nu iti permit sa imi vorbesti asa, domnisoara.
-Cum vine asta? Tu poti sa iti bati joc, dar eu nu? Sa nu uitam ca suntem frati, Starr. Avem acelasi sange si acelasi comportament dinamic.
-Diferenta dintre noi e ca eu sunt mai bun la pat. Se uita superior la mine facandu-ma sa pufnesc.
-Daca as fi in locul tau, nu m-as lauda cu asta. Si in plus, de unde stii ca tu esti mai bun?
-Foarte amuzanta, surioara. Sunt sigur de asta. Si doar nu te astepti sa cred ca tu ai facut-o. Cine s-ar apropia de tine la cat de nepoliticoasa si intepata esti?
-Ar trebui sa-l intrebi si pe Zayn, te poate lamurii el in legatura cu asta.Marai ridicandu-ma de pe scaun atunci cand il vad pe Zayn. I-am lasat pe toti cu gura cascata, practic am recunoscut ca m-am culcat cu Zayn, dar ei nu au de unde sa stie adevarul. Si in plus, fata socata a lui Harry si cea nervoasa a lui Jason mi-au hranit orgoliul pentru ziua de azi.
-Zayn! Tip facandu-l sa se intoarca spre mine.
-Hailey. Zambeste luandu-ma in brate. Mi-a fost atat de dor de el, vreau sa ne petrecem toata ziua impreuna.
-Vrei sa mergem la o plimbare? Stiu ca era obosit, toata lumea era, dar decat sa pierd vremea pe aici nefacand nimic interesant sau mai rau, sa merg in camera cu Harry, perfer sa il oblig pe Zayn sa vina cu mine.
-Bine, dar nu stam mult. Ma trage in bratele lui inaintand spre lift. -Sa te imbraci gros,e frig afara.
-Bine.Doamne,te porti ca mama sau mai rau, ca Jason. Imi dau ochii peste cap si in urmatorul moment ma aleg cu o palma peste fund. -Nu ai facut asta! Tip pe holul gol iar el imi pune mana la gura.
-Sunt langa tine, nu trebuie sa tipi. Chicoteste iar eu il trag de mana spre camera mea, ei bine, a mea si a lui Harry.Ma ridica pe umarul lui facandu-ma sa tip speriata si deschide usa camerei trantind-o in urma lui.
-Zayn. Chicotesc rugandu-l incet sa imi dea drumul. -Pe langa faptul ca m-ai plesnit, acum ma tii si aici cu capul in jos. Nu e vina mea daca vomit pe tine. Apropo, ai un fund asa sexy.
-Te joci cu nervii mei, Starr. Ma arunca in patul mare urcand peste mine. -Nimeni nu se joaca asa cu mine. Ma priveste intens in ochi, o urma de amuzament simtindu-se in vocea lui.
-Ai uitat ca eu sunt exceptia. Il trag de tricou mai aproape de mine, acum, fetele noastre fiind la cativa centimentrii distanta.
-Esti atat de frumoasa, printeso. Sopteste cu greu lingandu-si scurt buzele. Uf, cred ca face asta intentionat. Stie ca o sa cedez, ca nu pot sa-i rezist in astfel de momente. Pana la urma, am fost nevoita sa recunosc acum mult timp ca am o slabiciune pentru Zayn Malik. Cel mai jenant moment din viata mea. Dar a meritat, la cateva zile dupa asta, am devenit oficial iubita lui, cea care i-a furat inima, dupa cum spuneau prietenii lui. L-am iubit, de fapt daca stau sa ma gandesc bine, a fost primul baiat de care m-am indragostit, dar acum, nu cred ca as mai putea retraii acele momente.
-Iti amintesti cum era totul cand eram impreuna? Intreb mai mult soptit, privindu-i buzele.
-Fiecare moment. Orice clipa petrecuta cu tine, fiecare zi, fiecare noapte. Tot ce am facut atunci, in cate pericole te-am bagat pentru ca eram imatur si prost. Dar cel mai bine imi amintesc momentele noastre bune, saruturile, zambetele, atingerile. Mi-a fost atat de dor de tine in anii care au trecut de cand nu ne-am vazut, incat nici nu te-am mai cunoscut. Nu ti-am cunoscut corpul, privirea rece dar totusi iubitoare, si stii de ce? Pentru ca eram prea orbit de frumusetea ta. Chiar daca era intuneric, chiar daca eram la o petrecere si eram drogat, nu am putut sa nu observ cat esti de frumoasa.
-Oh, Zayn. Il sarut pe obraz zambindu-i. Era un moment atat de tensionat si eram cat pe ce sa vad iar in vrajile lui si sa-l sarut dar chiar atunci usa s-a deschis, pe ea intrand Jason,Harry si Christian. Serios? Nu puteau fi macar fetele? Chiar ei?
-Ce dra- incerca Jason sa spuna dar cuvintele nu ii ieseau din gura. Eram atat de stanjenita si Zayn parea atat de calm, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. S-a ridicat chinuitor de incet de pe mine tragandu-ma dupa el pana am ajuns amandoi in picioare.
-Poate o sa ne plimbam maine, o sa se intunece. Ma bucur ca am depanat amintiri, printesa. Ne vedem mai tarziu. Ma saruta aprope pe coltul gurii,cu scopul de ai enerva pe baieti si se indreapta cu un ranjet invingator pe buze spre iesire. Harry si Jason se uitau incordati la el incercand sa nu sara la bataie dar Chris fierbea de nervi iar cand Zayn a ajuns in dreptul lui, l-a prins de tricou tragandu-l spre el. Un mic tipat a iesit din gura mea, care semana mai mult cu o pisica in calduri, dar nu dadeam importanta la asta chiar acum.
-Nu iti mai bate joc de ea, Zayn. Am inteles, ati avut o relatie, o poveste incredibila de iubire, ce pot sa spun,dar toate astea s-au terminat cand ai parasit-o si ai plecat din oras. Nimic nu o sa mai intoarca la ce era inainte, nici macar ea. Te-am urmarit atent in tot timpul asta si stiu ce joc bolnav ai de gand sa pornesti intre noi toti, dar nu iti permit asta. Stai departe de ea, de noi si de tot ce ne inconjoara.
-Calmeaza-te fratioare. Doar Hailey poate sa hotarasca daca ma mai vrea in preajma ei. Trebuie sa plec, ne mai vedem. A,da.Si daca viitoare cand vrei sa mai sari la mine, aduti aminte ca esti director si elevii tai sunt imprastiati pe aici. Nu ai vrea sa iti strici imaginea. Zayn a iesit imediat pe usa fara sa ne priveasca pe niciunul dintre noi, dar in loc sa incep sa tip la Christian, m-am trantit pe pat, privindu-l socata.
-Zayn e fratele tau? Intrebarea lui Harry a iesit mai mult ca un marait.
-Din pacate, da. Ofteaza asezandu-se langa mine. Il privesc socata, gandindu-ma ca asa ce a nu poate fi adevarat. Stiam ca sunt rude, dar nici chiar frati. Sa fim seriosi, nici macar nu seamana intre ei.
-Asta e inposibil. Nici macar nu semeni cu el. Gura ma ia pe dinainte si imi las capul in jos, simtind privirile lor pe mine.
-Suntem frati vitregi. Mama s-a casatorit cu tatal lui, dar ea a murit iar eu m-am mutat aici si mi-am schimbat numele. Nu vreau sa intru in detalii si nici nu am de gand sa va raspund la nicio intrebare. Ne vedem mai tarziu la focul de tabara. Se ridica incordat lasandu-ne masca. Doamne! -Asta o sa ramana intre noi. Nu o sa mai spuneti nimanui ce am discutat si nici nu o sa vorbiti intre voi. M-am facut inteles?! Vocea lui era monstruoasa si imi transmitea fiori in intreg corpul. Asta nu e Christian pe care l-am cunoscut eu. Am mormait toti cate un "da", mai mult fortat dupa care el a iesit trantind usa. Astea au fost cele mai lungi 30 de minute din viata mea.
-Iesiti, vreau sa fiu singura. Mormai cu capul in pamant, dar nu aud niciun comentariu. Usa se inchide, de data asta incet iar eu oftez obosita.
-O sa te obisnuiesti si cu asta. Soptitul lui Harry m-a facut sa tresar. Nu a iesit si el din camera? -Stiu ce o sa spui acum. Sa nu uitam ca e si camera mea.
Am inchis ochii dandu-mi capul pe spate si mi-am luat pachetul de tigari aprinzand una. Harry nu parea deranjat, doar ca a deschis un geam ca fumul sa iasa.
-Asta e lumea noastra, Hailey si din pacate tu ai intrat in ea de mult timp. Acum, nu o sa mai poti sa scapi niciodata.
-Ce dracu vrei sa spui? Tu nu iti dai seama ce s-a intamplat in ultimele minute? Totul e prea mult!
-Eu merg sa fac un dus. Calmeaza-te si fa ce vrei. Dar te rog, sa nu iesi din camera. O sa-ti faca rau, trebuie sa ai parte de liniste. Imi promiti?
-O sa te astept aici. Soptesc pierduta in ganduri iar el dispare de langa mine. Incep sa imi urasc viata, de parca nu o faceam destul pana acum.

Harry P.O.V.

Dupa tot ce am vazut si auzit azi trebuie sa fiu din ce in ce mai aproape de Hailey. E un sacrificiu,pe care eu trebuie sa il fac ca sa ne salvam pe toti. O sa incep sa caut si informatii despre Zayn si Chris si parintii lor. Povestea asta e mult prea ciudata. Dusul a fost mai lung decat ma asteptam si probabil afara era deja intuneric, sper ca micul dracusor din cealalta camera nu a plecat nicaieri. Pe cine pacalesc? Probabil a fugit pe usa imediat ce am intrat in eu in baie, nu vrea sa asculte nimic din ce i se spune,niciodata. Mi-am inconjurat un prosop in jurul soldurilor si am iesit din baia plina de aburi stergandu-mi parul. Ar trebui sa-l tund cat mai curand posibil.
-Ce naiba? Ia ceva pe tine! Tipa aruncandu-se in pat dupa care isi pune perna peste fata. Chicotesc amuzat vazand reactia ei copilaroasa. Era atat de inocenta si draguta, asta o sa fie mai greu decat am crezut. M-am asezat langa ea in pat, impingand-o cu cotul ca sa o fac sa se dea mai incolo. -De ce nu te-ai imbracat? Intreaba frustrata asezandu-se in genunchi langa mine.
-Oh, da. Am uitat sa iti spun. Eu dorm dezbracat. Ranjesc butonand telefonul iar cu coltul ochiului pot sa ii vad privirea socata.
-Nu o sa dormi dezbracat langa mine! Tipa prefacandu-se dezgustata. Puteam sa vad dorinta din ochii ei, voia sa ma vada asa, dar nu o sa o satisfac atat de repede, nu inca. O sa mai dureze pana o sa ma vada gol langa ea.
-Serios? Eu zic ca o sa dorm cum vreau. Ranjesc obraznic prinzand coltul prosopului ca sa il dau jos. A tipat speriata, acoperindu-si ochii si eu am inceput sa rad ca un nebun pana mi-au dat lacrimile.
-Esti un idiot,Harry Styles. Mormaie arantandu-mi degetul mijlociu. Doar nu credea ca nu am nimic pe sub prosop,nu? Incep sa regret ca mi-am luat boxeri.
-Nici nu ai idee cat de satisfacut sunt cu gandul ca vom impartii aceasi camera si acelasi pat timp de o saptamana. Il mangai bratul punandu-ma in spatele ei, aproape lipit de corpul ei mic si infierbantat.
-Daca nu vrei sa dormi in fata usii, iti sugerez sa iti tii mainile acasa si sa stai pe partea ta de pat. Ma impinge nervoasa iar eu chicotesc aruncandu-ma cu capul pe perna. E o placere sa te enervez, domnisoara Starr. Hailey Starr.








Love's SyndromWhere stories live. Discover now