Capitolul 8

219 16 0
                                    

Hailey P.O.V

Toata ziua m-am gandit la baiatul misterios care mi-a spus sa stau departe de baieti. Simt ca l-am mai vazut undeva, dar chiar nu stiu unde, plus ca am o stare foarte ciudata, ma simt in pericol. Acum, dupa ziua asta care parea ca nu se mai termina, stau linistita in camera mea, meditand. Sunt aici de atat de putin timp si am patit atat de multe. In Liverpool viata era mai anosta, plictisitoare, nu avem prieteni,rude,nimeni nu era langa mine sa imi zambeasca, inafara de parintii mei, iar ei erau mai tot timpul la munca sau calatoreau. In schimb,aici toata lumea sta pe capul meu, fiecare vrea cate ceva plus ca mai este si Jason care crede ca l-am iertat pentru lipsa lui din viata mea doar pentru ca stau in prejma lui, sau cel putin stateam, pana sa se comporte cu mine ca si cu o curva. Pe de alta parte, nu as putea sa ma supar pe el, daca stau sa ma gandesc, niciodata nu am fost suparata, il iubesc, e fratele meu.
Dar cel mai rau lucru de aici e Harry. Baiatul asta mi-a dat lumea peste cap, m-a facut sa ma panichez, sa am atat de multe sentimente intr-o singura clipa incat sa izbucnesc. Nu am inteles de ce toata lumea ii spune 'Styles', numele lui e atat de frumos. Harry, uff, m-am indragostit de numele lui. El e diferit, are ceva ce te atrage, pe langa fizicul aproape perfect si modul de a te cucerii. Vad atat de multa ura si suferinta in ochii lui, niciun pic de iubire. Poate sunt paranoica, probabil innebunesc, dar ceva, sau mai bine zis cineva la facut sa fie asa , iar eu vreau sa aflu totul. Pana si Jason, Adam si chiar Zayn ascund ceva, iar legatura asta intre ei ma face sa cred ca au acelasi secret. Unul dintre ei o sa-mi cedeze, intr-un fel sau altul, iar eu cred ca naivul si aerianul de Adam o s-o faca. Nu si-ar putea tine gura, iar eu am o putere mare de convingere.


-Hailey? Intreaba Aby intrand incet in camera. Ar trebui sa stau mai mult cu verisoara mea, m-am purtat urat cu ea de cand sunt aici si ar trebui sa ii cer scuze.
-Intra Aby. Zambesc privind-o. -S-a intamplat ceva? Intreb vazandu-i privirea dezorientata.
-A venit cineva sa te vada. Sopteste iar eu ma ridic mergand spre ea. -E un baiat, nu a spus cum il cheama. Spune usor ezitanta, iar o stare de frica ma cuprinde. Daca e baiatul misterios de la scoala?Daca e vreun dusman de-a lui Zayn care ma cunoaste?
-Asculta aici, Aby. Sa nu iesi din camera pana nu iti zic eu, ascunde-te in baie si incuie usa dupa tine. S-ar putea sa fim in pericol, da? Sa stai aici. Ma uit serioasa la ea asteptand aprobarea. Am iesit imediat pe usa si am inceput sa cobor incet scarile, avand un nod in gat. Imediat ce am ajuns la parter, mi-am indreptat privirea spre canapea, oftand usurata.
-Zayn, nici nu sti cat m-am speriat. Pufnesc iar el se ridica venind sa ma imbratiseze.
-De cand te sperii tu de mine,frumoaso? Intreaba razand facandu-ma sa chicotesc. -Nici nu sti cat esti de frumoasa cand zambesti, cand esti fericita. Sopteste mangaindu-mi obrazul.
-Mi-a fost dor de complimentele tale,Zayn. Aby! Haide aici! Tip primind o privire confuza de la Zayn. -Ce te aduce pe aici? Intreb dulce asezandu-ma langa el pe canapea.
-Vreau sa vi cu mine undeva in noaptea asta. Zambeste iar eu doar dau din cap nestiind ce sa zic. Am incredere in Zayn, mereu am avut, dar intr-un fel mi-e frica.
-Nu stiu ce sa zic, Zayn. E tarziu, Aby e singura si nu cred ca e o idee atat de buna.
-Poate sa vina si Aby cu noi. Sa zicem ca nu mergem departe, am nevoie de putin ajutor cu ceva si nu am gasit pe nimeni care sa fie dispus sa ma ajute.
-Daca are legatura cu afacerile tale sa sti ca nu o iau pe Aby cu mine.
-Chem pe cineva sa stea cu ea, doar te rog, nu ma lasa singur. Se uita rugator la mine cu ochii lui calzi,caprui.
-Bine, asa sa fie. Pufnesc si ma ridic ca sa ii dau vestea lui Aby. Sigur nu o sa fie de acord, dar chiar vreau sa merg cu Zayn.

...

-Imi spui te rog unde mergem,Zayn? Intreb plictisita, vazand ca ne indepartam tot mai mult de oras.
-Stiu ca o sa te superi, dar te-am mintit.sopteste uitandu-se pentru o clipa la mine.
-Ce vrei sa spun? Intreb fiind gata sa sar din masina. Cateva oase rupte nu omoara pe nimeni,nu?
-Aveam nevoie de tine ca sa fi insotitoarea mea la o petrecere de afaceri.
-Nici gand, Zayn. Ultima data cand am fost cu tine la o petrecere ca asta era sa murim amandoi.
-Te rog, Hailey. Am nevoie de tine, doar in seara asta. Promit ca nu iti mai cer asa ceva niciodata.
-Fie. Dar eu cu ce ma imbrac? Am nevoie de o rochie eleganta, pantofi, trebuie sa imi fac parul. Macar daca tot aveai de gand sa ma tarasti dupa tine, ar fi trebuit sa ma lasi sa ma imbrac mai intai.
-M-am ocupat eu de tot, nu iti fa griji. O sa ai parte si de o surpriza in seara asta.
-Ce surpriza?
-Sa zicem ca o sa vezi cu adevarat cine e fratele tau si prietenii lui. Sopteste rece iar eu incep sa imi pun o multime de intrebari. Stiu ca Jason face lucruri necurate. Adica sa fim seriosi, are o masina mai scumpa decat casa noastra din Liverpool, sta intr-o adevarata vila, dar nu munceste. Oricine si-ar da seama ca ceva nu e in regula. Dar mi-e teama de ce o sa aflu in seara asta si incep sa cred ca nici in Zayn nu mai pot avea incredere.Sunt inconjurata de mincinosi si prefacuti, asta sigur nu e viata pe care ar dori-o cineva.

...

M-am uitat inca o data in oglinda, admirand rochia neagra care statea perfect asezata pe corpul meu. Zayn chiar se pricepe in materie de moda si probabil tot ce mi-a cumparat a costat o avere. Imediat ce am ajuns la primul hotel din New Orleans, m-a condus spre cea mai luxoasa camera, unde ma asteptau aranjate rochia si bijuteriile. Mi-a dat 3 ore la dispozitie sa ma pregatesc si a disparut fara urma. Acum, cand cele 3 ore erau pe sfarsite, mi-am finalizat ultimele detalii, asigurandu-ma ca totul arata perfect. Rochia neagra, cu o crapatura periculoasa pe piciorul stang, pantofii de aceasi culoare foarte inalti, buclele lejere care cadeau intr-o cascada neagra pe spatele meu gol si machiajul subtil dar provocator ma faceau sa arat complet diferit. Inainte ca Zayn sa plece, mi-a spus ca ar trebui sa ma vopsesc bruneta, ca sa ma asortez cu rochia. Mi s-a parut o prostie, dar oricum culoarea parului meu se apropia de nuanta dorita de Mr.Malik, asa ca nu am mai comentat nimic.

-Hailey? Pot sa intru? Aud vocea groasa a lui Zayn si automat zambesc.
-Sigur. Chicotesc intorcandu-ma, dand de privirea uimita a lui Zayn. Imi studia corpul, muscandu-si usor buza, pana a ajuns la ochii mei albastrii.
-Esti atat de frumoasa. Sopteste venind spre mine. Imi prinde talia cu mainile lipindu-si fruntea de a mea. Ma uit pierduta in ochii lui ciocolatii, lipindu-mi usor buzele de ale lui. Ne desprindem imediat unul de celalalt zambind stanjeniti. -Sti, cam trebuie sa ma saruti in noaptea asta. Mormaie si isi da o palma peste fata dandu-si seama de ce a spus. -Imi pare rau,nu am vrut sa sune asa.
-E in regula, Zayn. Oricum, mi-a fost dor de buzele tale. Chicotesc iar el pufneste. Nu e dragut sa imi bat joc de el, dar nu ma pot abtine. -Apropo, lasa-o usor cu saruturile. Rujul nu rezista pana la nesfarsit si trebuie sa arat perfect,nu? Zambesc facandu-i cu ochiul.
-O sa incerc. Haide, nu vreau sa intarziem. Ma prinde de mana iar eu imi iau plicul iesind impreuna din camera. Nu stiu cum de nu am observat pana acum,dar Zayn arata atat de bine. Costumul lui negru ii scotea muschii in evidenta, iar camasa era de un alb imaculat. Plus ca parfumul lui era minunat. Era parfumul meu preferat, il puneam sa se dea cu el de fiecare data cand eram impreuna. Nu a uitat amanuntul asta, se pare. M-am apropiat mai mult de el, prinzandu-ma de sacoul lui inspirand adanc parfumul puternic. L-am putut vedea zambind in timp ce ieseam impreuna pe usa mare a hotelului. Iar acum sa ma pregatesc de razboi.

Zayn P.O.V.

Hailey arata de-a dreptul perfect. Fata asta mi-a sucit mintile din prima clipa in care am vazut-o, mi-am dorit atat de mult sa fie a mea, dar nu am putut sa ma ating de ea. E diferita de celelalte fete, nu se comporta ca o curva dar nici ca o ciudata care nu a mai stat in preajma unui baiat vreodata. Stie sa raspunda la provocari, chiar daca nu o face des si are mereu o replica acida care ar face pana si pe cel mai sigur baiat din lume sa nu mai intre in vorba cu ea. Adevarul e ca suferinta a facut-o sa se comporte asa, dar se va schimba. Vad in fiecare zi lucruri noi in comportamentul ei, imi dau seama ca incepe sa uite si incearca sa treaca peste.

-O sa te prezint drept iubita mea, chiar daca toata lumea o sa-si dea seama ca esti sora lui Jason. Sper ca nu te deranjeaza.
-E in regula. Jason nu imi poate controla viata, nu are dreptul asta. Se stramba usor iar eu cobor repede mergand spre portiera ei.
Urcam incet multimea de scari, acoperite de un covor rosu ca sangele, dandu-ne ochii peste cap. Prea multa extravaganta, pana la urma ar trebui ca petrecerile astea sa fie cat mai subtile.
-Arat bine, nu? Rochia sta bine, nu mi s-a stricat parul sau machiajul? Intreaba agitata Hailey facandu-ma sa rad. Nu credeam ca o s-o intereseze atat de mult cum arata.
-Arati perfect, la fel ca intotdeauna. Zambesc sarutand mainile noastre impreunate.Ea doar pufneste amuzata urmand sa intram amandoi pe usile mari. Toate privirile au fost indreptate spre noi admirandu-ne. Am tras-o protectiv pe Hailey in bratele mele, inconjurandu-i talia subtire, vazand ca toti bosorogii se uita la ea. Cine mama dracu m-a pus sa ii cumpar rochia asta? De parca nu era de ajuns ca spatele ei e gol, mai e si crapatura aia pana la jumatatea coapsei care ma face sa vreau sa o dezbrac. Idiot Zayn, esti un idiot. Am oftat facand-o pe Hailey sa chicoteasca subtil si ne-am indreptat spre mijlocul salii. In urmatoarea secunda, ne-am indreptat amandoi privirea spre o masa si am dat de persoanele mele preferate. Styles, Jason, Adam si tradatorul de Christian se uitau uimiti la noi, plimbandu-si nerusinati privirile pe corpul "iubitei" mele. La dracu cu voi! Ea sta langa mine, e a mea in momentul asta!
-Nu te mai uita la ei,Zayn. Haide sa luam ceva de baut. Sopteste Hailey iar eu imi indrept privirea spre ea. Soptesc un "scuze" si imi lipesc buzele de ale ei, facand-o sa suspine. Nu e tocmai politicos din partea mea, dar ei trebuie sa vada ca nimeni nu se pune cu mine.
-Imi ramai dator pentru seara asta. Maraie Hailey ca mai apoi organizatorii petrecerii sa vina spre noi. Acum va trebui sa o prezint pe Hailey drept iubita mea tuturor. Parerea mea e ca Jason ca ceda primul si imi va da un pumn, strange prea tare marginea mesei aleia.


Heather la media;)))




Love's SyndromWhere stories live. Discover now