Chapter 3 ~ Good News & Bad News (Part 1)

24 2 0
                                    

(:

Aš jaučiuosi puikiai, kaip nesijaučiau jau seniai. Atrodo, kad saulė šviečia tik man. Nors, dabar vasara, saulė šviečia.. maždaug. Vistiek, aš toks laimingas, nes po trijų dienų mes paliksime, kad išvyktume į turą. Aš pasiilgau būti autobuse, žaisti video žaidimus laukiant kito mūsų pasirodymo, kvailiojančius vietoj pasiruošimo dainuoti tūkstančiams žmonių beveik kiekvieną naktį, adrenalinas užplūsta ir prieš tai ir po to. Kai mes esame ture, aš prisimenu, kodėl aš esu šioje grupėje, kodeėl aš užsirašiau į X-Factor pradėti tai. Aš myliu muziką, aš myliu dainavimą, aš mėgstu būti ant scenos. Tai puiku, įrašyti naują albumą, populiarumas, pinigai, kelionės... bet geriausia dalis visuomet bus turas ir šis bus dar geresnis negu kiti, kuriuos turėjome prieš tai, nes šis turas yra mūsų sąlygomis. Jaučiasi, lyg jie pagaliau priėmė tai apie ką mes galvojame ir ko norime. Dabar mūsų nuomonė svarbesnė, ir mes uždirbome tai sunkiu darbu.

Mes vyksime į  Didžiąją Britaniją, tuomet į  likusią Europą.  Po to bus didelė pertrauka ir visam pasauliui.  Grąžinkite tai! AŠ pasiruošęs. Geras dalykas apie šį turą - kitas geras dalykas, aš žinau, kad šis turės jų daug - yra tai kas mes neturėsime pasirodymo - ar dviejų - kiekvieną dieną ir mes praktiškai turėsime kiekvieną savaitgalį sau, turas užtruks ilgiau, ir šį kartą mes pasiimsime kitč autobusą visiems įrašymo reikmenims, todėl galėsime dirbti prie savo ketvirto albumo kelyje.

Kieta, tiesa? Negaliu sulaukti.

Taigi aš ėjau su didele šypsena, kokią tik galėjau padaryti savo kelyje į konferencijų kamabrį. Vadyba paprašė mūsų atvykti, kad pasidalintų geromis naujienomis. Aš nežinau, kas dar gali padaryti šį turą geresniu, bet aš susijaudinęs kaip šūdas! Kai aš įėjau, Harry, Zayn ir Liam jau buvo čia, žaisdami savo telefonais, ir jų galvos pasisuko į pusę, iš kurios aš atėjau - labai garsiai - durys ir padarė gerą įspūdį. Aš kažką veikiau su savo telefonu, kad padaryčiau viską dar dramatiškiau.

"Ką gi, kažkas atrodo laimingas šiandien," Liam pakomentavo vis dar laikydamas savo telefoną ir lengvai nusišypsodamas.

Aš linktelėjau ir atsisėdau šalia jo. " Aš toks susijaudinęs! Be to, kur Niall?"

"Ieško savo automobilio?" Zayn pajuokavo, ir mes visi sukrizenome nuo tokio  komentaro apie Niall. Berniukas vis dar nepasikeitė, visuomet siaubingas vairuotojas.

"Jis tualete. Jis pramiegojo, todėl turėjo pasiskubinti," Liam paaiškino ir aš palinksėjau puikiai nesuprasdamas. Kai tavo kūnas reikalauja išleidimo, tu turi klausytis to.

Liam gryžo atgal prie savo telefono ir aš mačiau kaip jis greitai slinkdavo, kartas nuo karto sustodamas ir  vaipydamasis kartais. Aš  pasislinkau arčiau, kad matyčiau ką jis žiūri ir mačiau kad jis yra twiter. Tu gali rasti viską čia, ir galbūt visus dalykus apie jo aklus pasimatymus, kurių jis neatsisakė vis dar.  Taip, tai  katastrofa. Liam sakė mums kad mergina totalus džiūvėsis, ir tada jis oficialiai nekentė Grimmy, kad jis suvedė jį su ja pirmoje vietoje. Mes matėme keletą nuotraukų, kurias padarė žurnalistai, ir aš nemčiau dviejų skirtingesnių žmonių gyvenime. Net Niall ir Alex neatrodo taip skirtingai. Lyg Liam ir ši mergina, Tammy manau, yra vanduo ir actas.

Mes iš tikrųjų nežinome, kas ta mergina yra, bet Alex patikino mus kad sužinos. Tammy yra pagrindinė dainininkė grupėje pavadintoje Prodigy, aiškiai, ši grupė yra nauja manija jai, Mila, Moni, Savannah ir Hannah. Net gi Belle ir Phebs truputį mėgsta jas. Alex paleido paklausyti keletą dainų ir jos yra įspūdingos, bet aš niekuomet nepriimsiu to garsumo. Tai yra grupė, sudėta vien tik iš merginų. Grynas blogis ant scenos, plius ji buvo  tikrai nemandagi Liam. Ji nenusipelno šlovės.

Aš patapšnojau per Liam nugarą ir jis pažiūrėjo į mane sekundei, laiko užteko sušnabždėti, " Visos moterys vienodos. Nesijaudink, tau geriau vienam." Jis nusišypsojo ir pakratė savo galvą, lyg aš būčiau pasakęs nesąmonę, bet aš esu tikras jis greitai pamatys, kad aš teisus apie tai.


Bitter & Sassy // louis Where stories live. Discover now