Chapter 1~Starbucks & Promises

58 6 0
                                    


Po keleto mėnesių....

Aš sušiktai nekenčiu Starbucks. Visur kur einu ,jis yra, su ta didele žalia undine, visi baristos su didelėmis šypsenomis, viliojantis kvapas, kai tu įeini. Ką gi, aš nekenčiu to. Visa savo būtimi. Tai primena Eleanor ir mąstymas apie ją, priverča mane būti piktu. Galbūt neturėčiau jos vadinti vardu, galbūt turėčiau ją vadinti pravarde, kaip nuodingas išdavikas. Yeah, tai skamba gerai.

Taip, žinau, praėjo mėnesiai, bet ar klausiau tavo nuomonės? Ne, taigi nemėgink man pasakyti, kad aš užsispyręs, ir kad turėčiau atleisti ir judėti pirmyn. Tai mano gyvenimas, po velnių, aš darau tai ką noriu.

Tu neesi mano batuose, tu negali įsivaizduoti, ką reiškia, kaip moteris kurią tu myli randa kažką kito taip lengvai, kai po visko ką turėjome kartu, ji tiesiog nusprendžia, kad tu neesi pakankamai geras ir pasiduoda. Tu negali įsivaizduoti, koks jausmas būti atstumtam tokiu keliu, turint svarbų žmogų, kuris atsuka tau nugarą. Taigi, jeigu aš noriu būti kandus, aš sušiktai toks ir būsiu. Man nerūpi, kad visi aplink mane yra laimingi, aš nesu už šiuos kvailus dalykus.

Iš tiesų, tai aš nenoriu daryti nieko. Aš tiesiog noriu sėdėti namie žaidžiant FIFA ir ignoruojant visus. Aš pavargau klausyti visų merginų, kad judėčiau pirmyn, aš pavargau žiūrėi į vaikinus apgailestaujančiais žvilgsniais. Ar jie negali tiesiog palikti manęs? Ne, nes aš neišsiskyrinėju taip kaip jie, tai reiškia, kad aš bandysiu žudyti save. Tai.. tai tiesiog lengviau valdyti pyktį, negu depresuoti. Aš geriau būsiu piktas visą laiką, išvengdamas visų merginų arba visko kas primena Eleanor – tai yra nuodingo išdaviko – taigi aš neturiu klausti kodėl. Kodėl jai neužteko manęs? Kuo Eric yra geresnis už mane? Kodėl dabar, kai visi randa įpatingą žmogų?

Alex ir Niall yra blogiau nei bet kada, ir sakydamas blogiau, tai kad Alex dabar dirba mums su garso sistema, jie yra beveik visą laiką kartu, reiškia savo jausmus viešai ir kitas šūdas. Ir tai yra šlykštu. Bet aš nieko nesakau, aš tiesiog ignoruoju juos ir bandau tęsti savo gyvenimą. Paskutiniais metais aš vaidinau, kad jie pasijustų nepatogiai. Dabar aš tiesiog stengiuosi to nematyti.

Mila ir Zayn tvarko savo santykius sklandžiai. Tie šunsnukiai. Kai jo nėra šalia, ji rašo, ir kai mes turime pertrauką ir Zayn dingsta, jie visą laiką praleidžia kartu. Niekas nežino, ką tiksliai jie daro. Moni sako, kad jie mylisi visą laiką, ir tai yra priežastis dėl ko Zayn yra toks liesas. Ir baisiausia dalis yra ta, net jeigu tai netiesa, jie krečia pokštus visada ir Zayn giriasi apie tai. Kvailas pimpiagalvis.

Harry ir Hannah... Aš vis dar negaliu patikėti, jis iš tikrųjų jai atleido už visą šūdą kelyje. Aš niekada neduočiau jai antro šanso po to. Turėčiau paminėti tai, kad ji išties pasikeitė. Ji sutaria beveik su visais – aš vienintelis kuris nesikalba su ja – be problemų, ji juokiasi, dažnai išvyksta, ir jai nereikia Harry visą laiką šalia jos. Ji atrodo gyva ir net jeigu aš to nenoriu priimti, Harry yra laimingas su ja. Kaip jis žiūri į ją, jo visas veidas šviečia ir atrodo taip lyg ji būtų saulė jo gyvenime.

Žinau, šlykštu. Ew!

Liam.. ką gi, Liam vienintelis laisvas dabar, bet aš pastebėjau tai, kad kai jis žiūri į kitas merginas, yra ilgesys jo akyse. Galbūt jis nustos gyventi savo viengungio gyvenimą ir pradės ieškotis merginos, kas paliks mane vieninteliu vienišu vaikinu grupėje.

Ir man gerai dėl to. Man nereikia merginos, man nereikia nieko. Man nereikia moters , nes kai kažkas bus blogai, kai manęs nebus ji ras kažką geresnio ir paliks mane. Aš žinau, kad aš toli nuo tobulumo, kad turiu daug trūkumų, bet man nereikia kažko kas man primintų, kad yra tobulų porų aplink ir kad ir ką daryčiau, manęs nebus gana.

Bitter & Sassy // louis Where stories live. Discover now