Chapter 2 ~ Tour & Divorce (Part 3)

20 2 2
                                    

:))


"Louis,"  ji atsikvėpė, vos šnabždėdama ir aš pastebėjau, kad ji bando paimti mano ranką su sava, bet aš paėjau dar žingsnį atgal. "Nuo kada tu taip vaidini? Mes pasiilgome senojo tavęs." Jos akyse matėsi rūpestis ir tai palietė dalį mano širdies, bet ignoravau tai.

Tas senasis Louis, žaismingas, grupės klounas, tas kuris niekada nenorėjo užaugt ir visada norėjo linksmintis mirė. Jis mirė tą naktį kai mergina pasakė jam, kad jis nebuvo pakankamai geras ir kad ji nebemyli jo daugiau, nesvarbu kaip sunkiai jis bandė, kad viskas būtų gerai. Ir tas senasis Louis niekada nebegrįš.

"Atsiprašau, bet aš nevaidinu to. Toks aš esu dabar, ir jeigu tu to nemėgsti, gali atsitraukti, kadangi man nereikia tavo priežiūros ar rūpesčio. Man viskas gerai, geriau negu gerai. Taigi, atleisk. "

Aš apėjau Alex, ir žinau kad ji vis dar žiūri į mane, aš jaučiau jos akis, žiūrint į mano nugarą kai ėjau, bet aš sustojau už keleto metrų, padarydamas tarpą.

"Aš atsiųsiu tau popierius vėliau," aš pridėjau, apsisukdamas.

"Ką?" Ji paklausė ir aš girdėjau aiškų susidomėjimą jos balse.

Aš pažiūrėjau per petį į ją, lėtai formuodamas šypseną veide. "Skyrybų. Daugiau tu nebegalėsi manęs vadinti vyru."

Aš tikėjausi kad ji žiūrės į mane šokiruota, tačiau ji nusišypsojo su svajinga viltimi. "Aš nesutinku," ji suriko, jos šypsena didėjo. "Kol aš negausiu Porshe."

"Niekada!" aš surikau atgal. Mano Porshe, mano mažutė.

"Tuo met mes būsime vyras ir žmona amžinai, Louis." Alex pergalingai nusišypsojo man prieš apsisukdama ir nueidama į ten iš kur atėjau. Aš vis dar nesuprantu, kaip ji čia atėjo.

Aš nesuprantu, kodėl aš tai pasakiau. Tai nėra, kad mes būtume susituokę tikrai, bet vis tiek. Galbūt, tai yra ta dalis, kuri negali paleisti senojo Louis.  Dalis manęs vis dar nori lengvos draugystės su Alex, dalis manęs nenori nekęsti kiekvienos merginos, bet taip lengviau, be išimčių.

Jeigu neprisileisi visų, niekas tavęs neliūdins. Niekas neskaudins tavęs. Jeigu aš būčiau žinojęs, kad Eleanor būtų išdavus mane taip, aš niekada nebūčiau suteikęs jėgų įskaudinti taip kaip ji. Jeigu aš nekęsiu visų - ir taip mano mama ir seserys yra vienintelės išimtys, kadangi tai yra mano šeima - , niekas neįskaudins manęs taip daugiau. Niekas neišduos manęs taip. Jokia kita mergina neprivers jaustis taip kaip Eleanor privertė, ir aš noriu to. Aš noriu būti saugus.

Man nereikia merginos!

Man gerai, man geriau nei gerai. Aš turiu darbą, dėl kurio bet kas kitas nužudytų. Aš galiu daryti tai ką  myliu kiekvieną dieną ir gauti mokestį už tai! Aš keliauju po pasaulį, dainuoju tūkstančiams žmonių kiekvieną naktį, aš esu su geriausiais žmonėmis  didžiausioje grupėje. Kodėl aš turiu norėti draugauti su kuo nors? Geriau taip kaip yra.

Kodėl aš nekenčiu vaikinų merginų jei jie negali įskaudinti manęs taip? Ką gi, tai labai paprasta: Jos gali įskaudinti taip mano draugus. Aš nepasitikiu jomis.

Kas jei Alex susiras kažką geriau, kažką kas yra panašaus stiliaus, kažką, kas nėra apsuptas rėkiančių paauglių, klausiančių, ar jis tekės už jų?

Kas jei Mila susiras vaikiną, apie kurį nesklinda gandai, kad jis išdavinėja ją būdamas kartu?

Kas jei Hannah susiras vaikiną, kuris niekuomet nepaliks jos išvykdamas į pasaulį?

Kas jei..? Mes neesame geriausi vaikinai, mes turime begalę trūkumų, kuriuos mūsų fanai mėgsta pastebėti. Mes toli nuo tobulybės ir nes jeigu mes mėginame saugoti savo draugystę, to neužtenka. Ir aš žinau, kad vaikinai myli savo merginas, galbūt per daug. Daugiau nei aš mylėjau Eleanor. Kas atsitiks kai jos įskaudins juos?

Aš mačiau Niall įskaudintą kartą. Aš mačiau Zayn ir aš  guodžiau jį tuomet. Aš mačiau Harry ir tai buvo blogiausia, matyti jį be gyvenimo jo akyse, su netikra šypsena jo veide, ką visi suprato. Jei Alex, Mila ar Hannah padarytų tai, ką Eleanor padarė man.. joms nutiktų blogiau.  Štai kodėl aš negaliu pasitikėti jomis. Kodėl visos moterys yra pavojingos.

Aš nepasitikiu jomis, man nereikia jų. Galbūt vieną dieną vaikinai pamatys tai ką matau aš, ir supras kad aš esu teisus, ir kad taip yra geeriausia gyventi. Aš tikiuosi jie to nesupras per vėlai.




Bitter & Sassy // louis Where stories live. Discover now