Chapter 2 ~ Tour & Divorce (Part 2)

26 3 1
                                    

Helaaau, jo, noriu atsiprašyt tų kurie skaito, kad ilgaaai nekėliaau dalies...
Cause iš pradžių reikėjo gerintis pusmečio pažymius, o paskui tiesiog.. turėjau išvertus šitą gabaliuką dalies, tai manau įkelsiu dabar, o likusią stengsiuosi išverst kuo greičiau..:)

Oh, gyvenimas atrodo toks gražus dabar.

Šypsena pradėjo kilti mano veide kai aš supratau tai, jog man nereikės jos matyti visą vasarą. Tris mėnesius laisvas nuo Kay. Kas gali būti tobuliau už tai? Ir man nereikės matyti Mila ir Hannah nes jos abi liks čia. Alex keliaus su mumis, kaip garso sistemos komandos dalis, bet aš manau aš galiu sutvarkyti tai. Aš negaliu tikėtis būti tik su vaikinais aplink. Aš bandžiau perkalbėti vadybą, kad atskirtų visas merginas ir paliktų vien tik vaikinus, bet jie atmetė mano prašymą.

Sunku likti toliau nuo merginų, kai tavo grupės geriausi draugai jų turi daug. Tai Alex, Belle ir Phebs. Mes sutikome jas prieš du metus. Tuo met Mila ir Moni atėjo nusifotografuoti. Po to Hannah, ir ji atsivedė Savannah su savimi! Ir dabar Kay bando patekti į grupės kelią. Aštuonios sušiktos merginos visuomet esančios aplink, kai tik vaikinai nori daryti kažką. Jos tiesiog negali būti toli nuo jų.

Silpnuolės.

Aš tikrai tikiuosi, kad Liam nesusiras merginos, nes tai reikštų, dar viena mergina prisijungtų į gaują – kaip Moni tai vadina – ir galbūt ji atsivestų draugę ir neeeeee. Vien to įsivaizdavimas verčia mane norėti palikti tai. Galbūt aš pasirinksiu seną Moni planą ir tapsiu vienuoliu Tibete.

Skamba teisėtai.

"Nervuojanti, yra tinkamas," aš sumurmėjau sau, sustodamas sekundei, kai radau sinonimą. Žmogau, čia pilna žodžių apibūdinti Kay tobulumą. Man nebereikės sakyti užknisanti daugiau.

"Kas nervuojanti?" moteriškas balsas paklausė, ir kai aš pažiūrėjau aukštyn, į ją, aš pamačiau Alex stovint priešais mane.

"Kaip tu čia atsiradai? Tu buvai viduje, su Niall," aš pasakiau jai tai lyg tai būtų blogiausias dalykas pasaulyje. Iš tiesų, tai yra siaubingas kriminalas: ji yra čia, ir aš nenoriu kad ji būtų čia.

"Oh, c'mon, vyre. Tu žinai, kad vis dar myli mane," ji pasakė žengdama link manęs, tačiau aš apėjau atgal.

"Aš neesu tavo vyras. Daugiau nebe, iš vis," aš atsakiau, grąžindamas atgal visus prisiminimus iš tų laikų, kai vadinimas ją 'žmona' buvo mūsų žaidimas, kai aš buvau laimingas, vaidindamas su ja.

"Nuo kada? Aš niekada negavau pranešimo." Ji šypsojosi, bet aš ne, aš nenoriu atsiminti to daugiau. "C'mon, tu nevadinai manęs žmona mėnesius ir aš pamiršau tai. Aš niekada nemaniau, kad aš pasakysiu tai," ji nusijuokė, bet mano išraiška nepasikeitė.

"Eik pas Niall ir palik mane vieną, Alexia," aš pavadinau ją pilnu vardu. Žinau, kaip ji nemėgsta, kai žmonės ją vadina pilnu vardu, ir kai tai darau aš, jos akyse pasirodė nustebimas. Aš atsakiau tai su pasitenkinimo šypsniu veide, kas atrodė, jog gąsdinau, kad nesirodytų.

_____

Žinau, kad trumpa, bet ka padarysii... Jo, vertimas šitos dalies irgi nekažką, pati tai suprantu, ir stengiuosi visada išverst kuo geriau.. bet jo, pabūkit naais, paspauskiit vote, ar kokį komentarąą gall parašykitt..:)


Bitter & Sassy // louis Where stories live. Discover now