Chapter 2~ Tour & Divorce (Part 1)

41 4 0
                                    

Jo. Kelsiu ne pilnas dalis, o po pusę, nes ilgą dalį išverst užtrunka ilgiau, o žinant tai, kad man su anglų kalba tikrai nepakeliui, tai versčiau dar ilgiau, manau. So, dabar galbūt pradėsiu kelt dalis dažniau, jeigu išvis, yra tokių, kurie tai skaito. Nes kitaip, manau kad išvis trinsiu šią istoriją. :)

____

"Dieve mano, Louis!" Niall sušaukė, kai pamatė kad numečiau puodelį ant grindų, turinys išterliojo mano kojas. Aš pažiūrėjau į airį ir patrūkčiojau pečiais. Lyg man rūpėtų.

"Kas?" Aš paklausiau atgal, sukryžiuodamas rankas ant krūtinės, ignoruojančio pozicijoje. Alex yra šalia jo ir aš jaučiu jos žalias akis žvelgiant į mane. Mes sutariame visai gerai, kartais būna smagu būti s ja, ir ji kažkaip visada pralinksmina ir mes juokiamės sitpriai. Ji visuomet gamina man ir kai aš nebegaliu pakęsti morkų daugiau, ji stengiasi man daugiau jų neduoti. Ji pagamino šokoladinių keksiukų man prieš tai.

Bet Alex yra mergina, nesvarbu kokia berniukiška ji yra ir net gi jeigu ji nemėgsta suknelių. Mergina kaip Eleanor – tai yra nuodingas išdavikas – ir aš negaliu pasitikėti ja daugiau. Kas jei ji pasielgs taip pat su Niall? Merginos yra tokios; joms niekada nebus gana. Tu gali joms duoti mėnulį, bet to nebus gana, nes jos užsimanys žvaigždės. Ir aš negaliu duoti žvaigždės, nesvarbu kaip aš to norėčiau. Aš negaliu. Aš visuomet bandau daryti geriausia kaip įmanoma, bet to negana. Visuomet yra kažkas geresnio.

Aš pažiūrėjau kitur, neturėdamas nuotaikos daugiau laikyti Alex žvilgsnio, ir aš tik greitai nusisukau kai Niall pliaukštelėjo man per galvą pakankamai ryžtingai. Damn, jis atrodo gražiai ir puikiai, bet yra stiprus.

"Tu išvalysi tai, kol Paul neužpyko ant mūsų visų," jis pagrasino, bet aš tik nusukau savo galvą nuo jo.

"Tai ne mano kaltė," aš pasakiau faktą, vis dar sukryžiavęs rankas. Niall suprunkštė, kaip arklys, ir tai privertė Alex krizenti. Kai jis greitai pažvelgė į ją, jo išraiška pasikeitė, ji sušvelnėjo ir aš norėjau apsivemti, kai pamačiau tai. Dabar atėjo mano eilė prunkšti ir Niall dėl to vėl pažvelgė į mane.

"Nejaugi, Šerlokai. Mes matėme tave, taigi sutvarkysi šią netvarką."

Aš piktai pažiūrėjau į jį, suraukdamas nosį tuo metu ir aš jaučiau lyg rodyčiau savo dantis. Visai taip, kaip daro vilkai. Galbūt aš vilkas dabar, vienišas vilkas. Man reikia nė vieno. Taip, tai bus mano moto, dabar.

"Harry išvalys tai! Aš surėkiau, ir mano garbanotas draugas pažiūrėjo į mane susimastęs. "Taip, tai tavo kaltė. Grimshaw yra tavo draugas ir jis atsivedė tą kalę su savimi ir visa tai yra jos kaltė, taigi tu privalai tai sutvarkyti." Aš paėjau atgal, pasirengęs palikti šį kambarį. Aš žinau, ne vienas Harry, bet visi kambaryje žiūri į mane tuo pačiu žvilgsniu.

"Bet.." Harry protestavo, bet aš paėjau už jo.

"Tavo draugas atsivedė ją. Tavo kaltė." Aš pakartojau ir pagaliau palikau kambarį, piktesnis, negu buvau prieš tai, nes prisiminimas apie savo draugystę su Alex, privertė sekundę mane pamiršti apie Kay, bet dabar ji atsirado mano kelyje vėl.

Aš tikrai nemėgstu jos ir aš nesuprantu, kodėl ji negali atsitraukti. Aš buvau nuoširdus su ja, kad nenoriu jos aplink save kai ji visuomet stengiasi surasti mane, ir supykdyti. Ir visas tas 'Aš priversiu tave pamilti mane'. Pamilti ją. Aš geriau valgysiu morkas visą likusį gyvenimą.

Kas jai liepė tai pasakyti? Tai visiškai neįmanoma ir kodėl aš? Kodėl ji negali, oh nežinau, nervinti Liam? Jis vienišas, taip pat! Oh come on, pilna vienišų vyrų pasaulyje, kodėl aš? Ką aš tokio padariau, kad ji elgiasi taip? Aš tiesiog noriu ramybės ir tylos.

Aš manau, aš nekenčiu jos labiau negu 'nuodingo išdaviko'. Ji tokia užknisanti, tokia nemandagi, kvaila – nes ji nesupranta, kad aš nenoriu jos matyti – ir užknisanti. Pala.. Aš jau sakiau tai. Nesvarbu, tai privalo būti pasakyta du kartus. Aš nesuprantu kodėl kiti mėgsta ją labai, labiausiai merginos. Ji sutaria gerai su Alex, kas užknisa labiau.

Man reikia sinonimo žodžiui užknisa.

Aš išsiėmiau savo telefoną, paieškoti sinonimų, kai aš ėjau tolyn koridoriais studijoje. Aš tikrai noriu pradėti turą dabar. Kay turi priežastį būti čia, nes tiesiog mes dar nepalikome to, bet kai mes pradėsime lankytis laidose, aš nebematysiu jos daugiau.



Bitter & Sassy // louis Where stories live. Discover now