7. Bölüm

1.4K 154 545
                                    

Medyaya ölebiliriz çünkü canım Stingpo <3 Shop için queenofjapana çok teşekkürler !

He şey bir de...Yazar tribini hiç sevmem. Hatta nefret ederim. Bu zamana kadar hiçbir kitabımda size trip atmadım. Fakat bir konu beni gerçekten sinir ediyor ve dayanamayacağım artık.

Ben hiç aksatmadan kitaplarıma bölüm ekliyor , sizi bölümsüz bırakmamaya çalışıyorum. Bir kitabım bittiğindeyse yarına kalmadan yenisini çıkarmaya çalışıyorum. 

Karşılığım ne ? Okunma ve vote arasındaki fark gözlerimi yaşartıyor. Beğeniyorsanız eğer , o minik yıldız tuşuna basmak zor olmasa gerek. Ve en çok istediğim şey Yorum. YORUM. 

İnanın bana attığınız en küçük bir randomda bile mutlu olup süngerbob oyuncağımı ısıran bir insanım ben. #IşılıMutluEdelim.

Moralinizi bozduysam özürlerimi diler , bölümü sunarım. İyi okumalar !

---

Natsu adımlarını hızlandırdı. Tatlı rüzgar sakura saçlarında küçük bir dalga yarattı. Yüzüne vuran hafif serinlikle gülümserken , yarın havanın böyle olmamasını diledi. Lucy ile buluşamazdı çünkü o zaman.

Dalgınlığından mıdır , Lucy'i düşünmesinden midir , karşıdan gelen kutup ayısı- pardon bayanı fark edememiş ve ona çarpmıştı. 

Beyaz saçlı , adı Lisanna olan bayandan özür diledi. Bayan kalkıp yürümeye başlayınca bir süre boş bakışlarla onu izledi nedense.

Önüne döndüğündeyse hiç beklemediği biri çıktı karşısına. ''Ayran gönüllü müsün yavrum sen ? Bu ne her gördüğün kıza aşık oluyorsun ?''  bu , Poyraz'ın annesi Menekşe Hanım idi.

''M-menekşe teyze-?''  Natsu cümlesine devam edemeden Menekşe Hanım onun koluna girerek yürümeye başladı. Aralarındaki boy farkı gerçekten fazlaydı.

''Bak siz hepiniz benim evlatlarım gibisiniz. Ha Poyraz , ha siz. Az beslemedim sizi.''  Natsu konuşmanın nereye gideceğini bilemezken , Menekşe Hanım'ın bozuk japoncasını zar zor anlıyordu.

O sırada Menekşe Hanım çantasından sarma kutusunu çıkararak Natsu'nun ağzına bir tane tıkıştırdı. Sanırsın türk mutfağıydı Menekşe Hanım , her daim yanında bir saklama kabında türk yemekleri vardı.

''E bende istemez miyim torun sevmek ? Çağınız gelmedi mi artık yavrum sizin ? Her gün aynı kızla olmaz ki böyle.'' birkaç kez cıkladı ve devam etti.

''Benim oğlumdan hayır yok. Hatırlamıyor musun gelin sorduğumda erkek fırlatmıştı ya önüme ? Ay bayıla yazacaktım orada.''  (Dört Element / Türkiye Özel Bölüm'deki Stingpo sahnesi dkjgkdsjgkj)

''Bana şöyle hanımhanımcık bir gelin getirmedi ki hiç biriniz. Hadi o diken saçlı orasına burasına demir çaktıranı geçtim , en çok senden umutluydum be oğlum.'' 

Menekşe Hanım böyle dövünürken Natsu birden durdurup önüne geçti. ''Sana denizkızı bir gelin getirsem olur mu Menekşe Teyze ?'' dedi gülerek. 

''Olur yavrum. Pişirir yeriz. AAA ! Tırlattınız iyice.''  sonra cıkcıklayarak oradan uzaklaştı.

---

''Gray ?'' 

''Ne ?'' 

''Sence de geç kalmadılar mı ?'' 

Tatlı MerakWhere stories live. Discover now