16.časť

16 1 0
                                    

Tak sme sa teda pomaly, rýchlo vytrepali von z bazéna a Adam sa obliekol a rozlúčili sme sa. Vrátila som sa do izby, no cestou som ešte stretla v obývačke Kláru, cítila som sa trápne, a tak som sa poriadne začervenala a rýchlim krokom smerovala do kúpelne, kde som zo seba zhodila mokré šaty a dala si horúcu sprchu. Ako som vyliezla zo sprchy zabalila som sa do osušky a mierila som priamo do izby, hodila som sa na postel, vzala mobil do ruky a pozrela kolko je hodín "sakra to je už 02:27? Do pekla to kto má ráno vstať o 05:40, asi som to nedomyslela" zamrmlala som si sama pre seba, hodila sa do pyžama, napísala Adamovi romantické správu na dobrú noc a príjemné ranné vstávanie a zanorila som sa do ríše snov, zaspala som okamžite ako malé dieťa až som bola prekvapená sama zo seba.
05:40
budík začal zvoniť a samozrejme ja som si ďalej sladko spala
05:50
Kláru zvonenie môjho budíka na celý dom asi prestáva baviť. Doletela do mojej a vypla ho no zasa len na 10 minút a mňa sa nijak nepokúšala budiť.
06:00
budík zasa zvoní a ja sa konečne pomaly prebúdzam a heneď vypínam budík, keď som zbadala, že už je 06:00 a mne o 07:00 začína vyučko a 06:20 ma má čakať Nika pred domom lebo chodíme spolu do školy pešo cez pol mesta nebolo mi všetko jedno.
Nasadila som tempo ako už dávno nie, keďže po dlhej dobe som zaspala a nestíhala nič a všetko mi dlho trvalo. Našprintovala som do kuchyne, zchladničky som vytiahla prvé čo som našla a zobrala si to nech cez deň dám aspoň niečo do žalúdka. Potom som sa vrátila do izby a otvorila som skriňu asi 10 min. som pred ňou stála ako blbá a rozmýšlala čo si oblečiem (fakt to normálny človek nezrobí, keď sa ponáhla a nestíha) to môžem iba ja. No nakoniec som sa rozhodla, zostávalo mi ešte 10 min. a ja som ešte vyzerala ako strašidlo. Vletela som do kúpelne, umyla sa a spravila som zo seba človeka pomocou korektoru a riasenky, vlasy som len rozčesala a dala do drdola pretože im fakt neprospela krátka noc a nestihli úplne vyschnúť a ja som nestíhala ich sušiť. Vzala som batoh, obula vansky a presne 06:20 som vyšla von aj keď som neverila že som to fakt stihla. Nika ma už čakala, celú cestu do školy sme prekecali o predošlom večere, bola som stále unesená z Adama a z toho čo sa dialo takže som jej musela všetko povedať, aj meď viem, že sa jej to asi nepočúvalo najlepšie, kedže Adam je jej veľký bráško.
06:55
Konečne sme dorazili do školy a vtedy som zistila, že ten deň asi nebude najlepší. Otvorila som batoh a v tom som zistila, že som si vlastne nevymenila veci do školy sakra jediný deň, keď mi treba vymeniť veci v batohu a ja na to zabudnem.
Začala prvá hodina to bolo ešte vpohode francúzština tú jedinú sme mali každý deň tak som ju našťastie ani nevykladala ale v tom prišiel šok, keď sa ma Nika spýtala: "Stel? Máš ten referát na dnes?" Samozrejme mne všetko vyfučalo z hlavy a nič som nemala, ešte ln začiatok dňa 7 hodín ráno a už tretia vec v prdeli. To ani nemohla byť pravda, nechcela som tomu veriť no bohužial to bola krutá realita. Aby toho nebolo málo, ako deň plynul, zistila som, že som si vastne zabudla aj peňaženku takže hladoš až kým nedojdem domov fakt pecka. Zavhránil by ma len jogurt čo som ráno hodila do tašky lenže bez lyžičky mi bol na dve veci. Konečne už bola posledná hodina, telesná, dúfala som, že aspoň tam to bude vpohodke, keď ostatné predmety som doslova dosrala. Rozhodli sme sa že si zahráme volejbal, no samozrejme ja talent si pri ňom vždy ublížim a tak tomu nebolo inak ani vtedy. Vykĺbený palec a natiahnutý sval na ruke, to bol vážne môj sen. A deň z ďaleka ani nekončil. Keď sme konečne išli domov začalo pršať, ako naschvál, tak sme si počkali na autobus, na tom by nebolo nič zlé keby som si nezabudla peňaženku, takže som sa vykašlala na lístok a na ďalšej zastávke nastúpil revízor aké "šťastie", to znamenalo pokutu.
14:36
Konečne doma dúfajúc, že to zlé už pre ten deň skončilo, no nie varenie obeda sa skončilo katastrofálne, všetko mi zhorelo, no našťastie po pár minútach prišla Klára a niečo mi uvarila. Nemala som chuť už v ten dě nič robiť, keď sa všetko tak kazilo a tak som celé poobedie strávila v posteli čumením do notebooku a neskôr, keď Adam skončil v práci zastavil sa pri mne a zbytok dňa sme strávili spolu, pozeraním filmov....

Ani neviem kto somWhere stories live. Discover now