Искам Наш и плодово мляко!

1.4K 139 20
                                    


Лежах в леглото си, беше вечер и единствената светлина в стаята беше от лампата, която светеше в меко розово. Гледах снимчицата на бебчето ми и галех корема си, а усмивката не слизаше от лицето ми. Не можех да заспя, бях едновременно развълнувана, но и тъжна. Развълнувана защото в корема ми се развиваше един живот, но и тъжна от истинската същност на Наш. Тъжна от това, че той няма да бъде с мен, няма да види как детето му се развива.

Но не можех и да го мразя, обичам го прекалено силно, въпреки че ме нарани толкова много. Само ми се искаше той да е до мен, до детето ни. Но за жалост той беше с нея, той обичаше нея. Аз нямах място в живота му, той не ме искаше. От очите ми закапаха сълзи,но ги избърсах. Може и да не ме иска в живота си, но поне в мен живее част от него. Бебето. То е най-важното нещо в живота ми. В ума ми изникна една идея. Ще си направя дневник. В него ще опиша всичко, емоциите от бремеността, развитието на бебето. Чувствата си. Всичко.

Станах от леглото и отидох до бюрото, започвайки да ровя из него. Намерих дневника и затворих шкафчето.

Взех го и се върнах на леглото. Отворих дневника и въздъхнах, преди да започна да пиша.

14.10

Мило дневниче, днес Наш ми се обади и познай какво искаше - секс. За пореден път ме накара да се почувствам като боклук. За пореден път искаше да ме използва, но не и този път. Този път не му се дадох. Няма повече да ме използва, сега аз нося бебето му и няма да позволя на нищо да го нарани. Ще се грижа за него, ще му дам всичко от което се нуждае. Макар Наш да не е до мен, аз ще се справя. Не съм сама - Камерън и Изабела също ще са до мен. Но тайно исках Наш да беше до мен. Исках да е до нас, да сме семейство. Да е с мен на раждането, да е до мен през цялата бременност. Да е с мен след като се роди, когато каже първата си думичка, когато проходи. Да изживее с мен всички тези прекрасни моменти. Да почувства всичко, което чувствам и аз.Да бъде до него. Да му дава любовта си, да го приеме. Да се грижи за него. Когато порасне да играят заедно футбол. Или да я води на уроци по танци. Да и дава неща, които аз ще му повтарям, че не трябва. Просто да бъдем едно сплутено и щастливо семейство. Да се обичаме и да бъдем щастливи.

Както и да е, днес бях на преглед. Всичко с бебето ми е наред и това ме радва страшно много.

You make my life hell, but i love youWhere stories live. Discover now