Забавление

1.8K 139 31
                                    


След час алармата ми звънна. Супер, след по-малко от час Айлин ще ме забавлява както никога до сега. Бързо станах от леглото и влязох в банята, за да си взема бърз душ. Десет минути по-късно излязох с кърпа около кръста ми и застанах пред гардероба, за да си взема дрехи. Взех черни боксерки и сив анцуг и ги облякох, нямах нужда от тениска. Метнах се на леглото и започнах да си ровичкам в телефона. Нямах търпение Айлин да дойде. Нямах търпение да се забавлявам с нея. Може да е наивна, но да си призная имаше доста секси тяло. Също така не беше и зле в леглото. Облизах устни, определено успяваше да ме задоволи.
Мамка му, щом успява да ме възбуди само като си мисля какво ще правя с нея, не знам какво ще става като е тук. Вечерта определено ще бъде разтърсваща.

Звънене по вратата ме изкара от мислите ми. Тя е тук. Станах моментално от леглото и се запътих към вратата. Отворих я и я видях, прехапвайки устните си. Беше навела главата си. Имах чувството,че щеше да заплаче всеки момент, но не ми пукаше. Хванах ръката и и бързо я поведох към спалнята си. Тя ме следваше и щом влязохме я притиснах в стената, целувайки я страстно. Захапах долната й устна, карайки я да изстене. Спуснах едната си ръка по тялото й и стиснах силно задника й. Отделих се от нея и седнах на леглото си. Тя ме погледна объркано, а аз се усмихнах подмолно.

-Събличай се.-казах и се подсмихнах.

-Но бавно и много секси.-допълних с голяма перверзна усмивка на лицето.

-Но..-опита се да каже, но я прекъснах грубо.

-Казах нещо Айлин, ИЗПЪЛНЯВАЙ! - изкрещях й, а тя ме гледаше със страх в очите.

Затвори очите си за миг, преди отново да ги отвори и бавно, с треперещи ръце започна да откопчава якето си. Откопча го копче по копче и след като беше готова го премахна от себе си и пред мен се откри уникална гледка. Тялото и беше покрито с къса, черна рокля, която очертаваше всяка нейна извивка. Облегнах се на таблата на леглото и прехапах устните си. Погледът ми беше забит в гърдите й, роклята успяваше да ги очертае толкова добре. Колкото до нея - тя беше като че ли изплашена. Честно казано не ми пука. Исках само да ме задоволи, а после можеше да прави каквото си иска. Е скъпа, приготви се, защото скоро няма да си тръгнеш от тук.

-Продължавай-подканих я.

Започна да смъква ципа на роклята и скоро и тя падна на земята. Затаих дъх и усетих как се възбуждам. Тя беше единствено по червено дантелено бельо, в което беше адски секси. Тръгна да сваля презрамката на сутиена си, но аз бързо станах и я спрях. Исках аз да довърша започнатото. Застанах зад нея и започнах да оставям смучки по врата й и бавно свалях презрамките на сутиена й. Усетих как тялото и настръхва и се подсмихнах, харесваше ми начина по който и влияех.

You make my life hell, but i love youWhere stories live. Discover now