•10. Bölüm: Karar• (+18)

25.4K 329 5
                                    



Rüzgar:

"Rüzgaar..."

Kucağımda zevkten kıvranırken adımı inledi.

Üzerimizdeki kıyafetlerin çok fazla yer kapladığına karar verip Deniz'i kanepeye sırt üstü yatırdım ve tişörtünün eteklerini tutup yukarı kaldırdım. O da bana yardımcı oldu ve oturur pozisyona geçip kollarını yukarı kaldırdı.

Tişört kafasından geçip yeri boylarken gözlerimi göğüslerinden alamadım. Siyah dantel bir sütyen o iki mucizeyi ikinci bir deri gibi sarıyordu. Kumaşın açıkta bıraktığı yerlerde dolgun göğüsleri göz dolduruyordu. Birden sütyenin yerinde ağzının olmasını istediğini fark ettim. Ama önce çıkarılması gereken bir şort vardı. Ellerim biraz belinde ve karnında oyalanıp şortun beline indi. Düğmeyi açıp hiç beklemeden fermuara yöneldim. Yalnızla 5 saniye sonra şort da tişörtünün yanında yerini almıştı. Sütyeninin takımı olduğunu düşündüğüm külot ağ kısmı hariç tamamen dantelden oluşuyordu. Kadınlığının üst kısmına odaklanmıştı dantelin poposunu kapatmadığı fark ettim.

Hassiktir!

Tanga mıydı o?

Bu kadın beni öldürecekti.

Belinden tuttuğum gibi onu koltukta çevirdim. Şimdi önümde yüzü koyun yatarken pürüzsüz poposu gözlerime tam bir bayram yaşatıyordu. Ama aynı şeyi erkekliğim için söyleyemeyecektim. Zaten neredeyse Deniz'i gördüğümden beri inmeyen aletim artık canımı acıtmaya başlamıştı.

Deniz onu izlememden sıkılmış olacak ki kalçasını hareket ettirip poposunu biraz yukarı kaldırdı. Güzelimin daha fazla kıvranmasına izin vermeden dudaklarımı poposuna kapattım.

Deli gibi emiyor ve ısırıyordum. Daha önce kendimi hiç böyle kaybetmemiştim. Poposuna gerekli ilgiyi gösterdikten sonra tekrar sırt üstü yatmasını sağladım.

Elinden tutup oturur hale getirdim ve dudaklarını arzuyla yakaladım. Ellerim sırtında dolaşırken sütyen kopçasına gitti. Tam açacaktım ki Deniz bileğimi yakaladı ve benden uzaklaştı.

Elleri gömleğimin yakasını buldu ve hızla iki yana ayırdı. Düğmelere salona saçılırken yüzünde yaptığı işle gurur duyduğunu gösteren bir gülümseme peydah oldu.

Ama bununla yetinmeyip kot pantolonumun düğmesine yöneldi. Durumu eşitlemeye çalışıyordu. İstediğini alması için ona izin verdim ve o düğmeleri açtıktan sonra kalçamı kaldırdım.

Deniz durumu eşitlemekten çok öne geçmeyi tercih etti ve kotumla birlikte boxerımı da çıkardı. Bu haldeyken ata biner gibi kucağıma oturdu. Göğüsleri çene hizama geliyordu. Kadınlığını aletine hafifçe sürttü. Aramızdaki çamaşırına rağmen ıslaklığını hissedebiliyordum. Aletime bir kez daha baskı uyguladı ama bu sefer daha sertti.

"Ahh Deniz.."

Artık dayanamazdım. Ellerim sütyeninin kopçasını buldu ve tek hamlede açtı. Askılarını kollarından çıkarıp göğüslerini avuçladım. Deniz dizlerinin üstünde doğruldu. Artık göğüslerine ulaşmam için kafamı eğmem gerekmiyordu çünkü an itibariyle dudaklarımın önünde sallanıyorlardı.

Önce dilimi çıkarıp sağ göğüs ucunu yaladım. Bununla yetinemeyeceğimi anlayıp ucundan etrafına doğru kaydım. Sağ göğüsünde yalanmamış yer bırakmadıktan dilimi uzaklştırmadan sol göğsüne geçtim ve onda da aynı işlemi uyguladım.

Şah Matजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें