Κεφ.7

165 16 1
                                    


...Επίτηδες το κάνανε για να γελάσουνε μαζί μου.Ειδικα ο Τζεικ.

Βγήκα έξω με θυμό.Στάθηκα στο πέτρινο σκαλί της πίσω βεράντας και σκεφτόμουν πως θα γυρίσω μονη μου σπίτι εφόσον δεν ήθελα να με γυρίσει κανένας ηλίθιος σαν τον Τζεικ!Ξαφνικά μια κοριτσίστικη φωνή που έκλαιγε σπαρακτικά με αποκοψε απο τις σκέψεις μου.Η φωνή ερχόταν από τους απέναντι . Πρόλαβα να την κοιτάξω και αμέσως την ρώτησα.

-Είσαι καλά; Μα μόλις με αντίκρισε κάλυψε το πρόσωπο της με ένα μαντήλι ..

Απομακρύνθηκε και τοτε ήταν που ξέσπασα σε κλάμα και εγώ..Με πλησίασε από τον φράχτη που χώριζε τις δυο μονοκατοικίες και μου ψιθύρισε <<Έλα στο δεύτερο παγκάκι να με βρεις σε είκοσι λεπτά >>ενώ κατευθύνθηκε προς τα αριστερά.

_____

-Τι τρέχει; Είπε με γλυκό τόνο ο Τζο.(Σχεδόν ερωτευσιμο)..

-Τίποτα παράτα με..

-Ελα βρε Αντζυ μου πες μου..Συνέχισε με τον ίδιο χαριτωμένο τόνο.

-Ναι λες και δεν κατάλαβα ότι βάλατε αυτή την ταινία που έχουν πεθάνει και οι δύο γονείς του για να με κοροιδεψετε όπως κάνετε κάθε φορά. Μια για τα κιλά μου,μια για την οικογένεια μου,μια για το ένα μια για το άλλο βαρέθηκα αν θέλετε να κοροϊδέψετε κάποιον καλό θα ήταν να ξεκινούσατε πρώτα με τον εαυτό σας που μόνο να φέρνετε τους άλλους σε δύσκολη θέση μάθατε. .

-Άκου εδώ..(πεταγετε ο Τζεικ )δεν σε φέραμε για να μας κανείς υποδείξεις ούτε να μας κουμανταρεις για το ποία ταινία θα δούμε..Αν έχεις πρόβλημα τράβα στον γκόμενο που έχεις βάλει σπίτι σου!Πόρνη μιλάς και για ηθικά διδάγματα.

-Αα ναι ε; και ξέρεις τι άλλο κάνουν οι πόρνες σαν και μένα ;

-Για πες.

-Αυτό.! Του απάντησα ρίχνοντας ένα μπουνιδι μες την μύτη.με αποτέλεσμα να ανοίξει τρέχοντας ένα δάκρυ σαν μωρό που του πήρες το γλυκό.

-Κλάψε φλωρακι.του είπα και έφυγα 'σαν κύρια'


___

''Μετά από λεπτά ψαξίματος του αναθεματισμένο αυτού παγκακιού'

Μια λυγερή κοπέλα με μαντήλι γύρω από την περιοχή τον ματιών που ονομάζεται "Λουντμίλα"μου εξήγησε την ιστορία της..δεν ήταν μουσουλμάνα το μαντήλι το φορούσε για να μην την αναγνωρισει κανείς απο την γειτονιά.



Και φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε αυτο που κ τις δυό μας βασάνιζε

-Έμενα με βιάζει ο Θείος μου για αυτο ήμουν έτσι όταν με ειδες.. Αν και έχω μιλήσει άπειρες φορές στην μητέρα μου δεν λέει να με πιστέψει..

-Άσε και εγώ σε ποιόν μπορώ να το πω..Η γιαγιά μου που είναι η μόνη που έχω είναι μεγάλη και δεν θέλω να την ταράξω άπλα προσπαθώ να το ξεπεράσω.

Λέγαμε λέγαμε. .σχεδόν ξεχάσα ότι έπρεπε να γυρίσω σπίτι...


----

Καληνυχτισα την Λουντμίλα και Έκοψα δρόμο από από ένα στενό ..

Έφτασα έγκαιρος.




_______Μετά από 3 μέρες_______


Επικοινωνία στο σχολείο δεν είχα με κανένα ούτε καν τον Τζο.Η Λουντμίλα πηγαίνει στην ίδια τάξη της 3ης λυκείου με τον Τζεϊκ και τον Τζο αλλά δεν ξέρω ποία είναι το πρόσωπο της ήταν καλυμμένο με το μαντήλι και θυμάμαι ελάχιστα την φωνή και τα μάτια της.Αρα καταλήγω πάλι μόνη. .



Το απόγευμα ήμουν γυμναστήριο.Ειχα φάει μόνο μια τυρόπιτα αυτές τις 3 μέρες και ζαλιζομαι απίστευτα..Επίσης αυτές τις 3 μέρες ο Χανσς δεν ζητούσε σεξ,ούτε απαιτούσε.Τελικα για όλους υπάρχουν καλές μέρες..





'pretty when you cry'Where stories live. Discover now