Κεφ.5

196 16 2
                                    

Ευτυχώς ο Θεός άκουσε τις προσευχές μου και ο Χανσς είχε αποκοιμηθεί με μια μπύρα στο χέρι.Που αυτο σημαίνει οτι μπορώ να αρπάξω την ευκαιρία να βγω για λίγο έξω..

Πήγα στο πάρκο που ήταν δίπλα στις κούνιες εκεί συχναζανε παιδιά απο διάφορες γειτονιές. Είδα λίγο κόσμο έκτος σχολειού.

Κάθισα στο παγκάκι ακούγοντας την heavy μου με τα B&O ακουστικά μου περιμένοντας μήπως κάποιος νιαστει. Μα γινόταν ακριβώς το αντίθετο δεν με αγνοούσαν όχι.. Ακόμα χειρότερα!Όταν έβγαλα τα hands-free άκουσα μια παρέα να με σχολιάζει παλι για το βάρος μου. Στεναχωρήθηκα επειδή όλες ήταν όμορφες ,καλοφτιαγμένες ,με αδύνατα κορμιά και χάρη κάτι που εγώ δεν κατειχα δυστυχώς..



Για κακή μου τύχη ήταν εκεί ο Τζεϊκ ο πιο ωραίος του σχολείου.Ειναι τρομακτικα όμορφος και πάντοτε υπήρχε ένα μικρούτσικο ενδιαφέρον..αλλά πως θα με έβλεπε έτσι; Είμαι απαίσια..

Έτρεξα σπίτι,ο Χανσς κοιμόταν ακόμη..

Έβαλα ένα μαύρο μακρύ παντελόνι που με αδυνατίζει και μια άσπρη ριχτη μπλούζα που έγραφε #yolo. Βάφτηκα ελαφρά και έριξα το αγαπημένο μου άρωμα la vie est belle ,έπιασα το κινητό μου και ξανά έφυγα για το πάρκο. Εκείνος ήταν εκεί και έπαιζε μπάλα.

Και επειδή πάνω από όλα έχω ένα καταπληκτικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται 'απρόσεχτη' σκόνταψα επάνω σε έναν φίλο του.

-Με συγχωρείς είσαι κάλα; προσπάθησα να απολογηθώ ..

-Τι να είναι καλά τον σκότωσες ρε φάλαινα. Είπε με ένα υφακι ο τζεϊκ νομίζοντας ότι είπε κάτι αστείο.

-Καλά είμαι ευχαριστώ.Με κοίταξε στα μάτια ο φίλος του Τζεικομπ ένω οι υπόλοιποι γελούσαν μαζί μου.

-Γιατί με είπες φάλαινα;ζήτησα συγνώμη δεν το ήθελα..

-Γιατι είσαι είναι απλό. Κανε άκρη τωρα.

-Μη με σπρώχνεις. Θα φύγω μόνη μου..

Έκλαψα σιγανά φεύγοντας..Νευρίασα αλλά όχι με τον Τζεϊκ με τον εαυτό μου δεν πρόκειται ποτέ να θέλει έμενα,έμενα την φάλαινα..

__

Το επόμενο πρωί είχα ήδη βάλει στόχο να χάσω 19 κιλά μέσα στους μήνες που μεσολαβούν μέχρι να έρθει η εποχή των μαγιό,όποτε δεν ήπια ούτε κρύο γάλα.

Και για πρώτη φορά στο διάλειμμα δεν ήμουν μόνη....

'pretty when you cry'Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang