ROCK ME: Chapter 6; Home Sessions with Cocky Popstars

661 61 21
                                    

ROCK ME: Bölüm 6/ Part 2

-Justin-

"Justin?" şimdi bir adı olan gizemli kızım, Chelsea, karşımda flaş görmüş ceylan gibi dikiliyordu. Konuşmak için ağzını açtı, ama hemen kapatıp kafasını salladı. "Burada ne işin var?"

Kapının çerçevesine yaslanıp ona sırıttım. "Gerçekten detaylara girmek istiyor musun...Chelsea?" Gözleri genişledi ve alt dudağını ısırdı, ki ben o alt dudağı ısırmak istiyordum..sertçe. "Yani, ben seni sırları açığa vuran adamlardan hoşlanan bir kız olarak hayal etmedim, ama-"

"Sen zaten bir adam değilsin, bu beni şaşırtmazdı." dedi kendini beğenmiş bir şekilde, kendini hızla toparlayıp onunla klüpte karşılaştığım zaman olduğu gibi davranmaya başlamıştı.Ellerini ipeksi sarı saçlarından geçirip bana sırıttı. "Ve hayır, senin hangi sebepten dolayı burada olduğunu öğrenmek istemiyorum. Koridordan yeterince duydum aslında."

Bu sezdiğim kıskançlık mıydı? Bununla kesinlikle uğraşabilirdim.

"Oh..duydukların hoşuna gitti o zaman?" kapıdan çekilip ona doğru yaklaştım, geriye çekilip bana onu duvara sabitleme şansı vermesini umuyordum ama bu olmadı. Olduğu yerde kaldı. Ama beni ilk gördüğünde ne kadar bocaladığını görmüştüm, bende olduğunu biliyordum. "Selena ve beni duymak seni..üzdü mü?" yavaşça sordum ve elimi yanağına uzattım.

"Neden senin daha önce sahip olmadığın bir şeyden daha da iyi olduğumu bildiğim halde üzüleyim ki?" dedi masumca, yanağını elimden uzaklaştırdı.  Ona kaşlarımı çattım çünkü işte yine beni iğnelemeye başlamıştı..

"Eminim bizi dinlemek seni fazlasıyla ıslatmıştır.." kolumu beline dolayıp kafamı kulağına yaklaştırdım ve fısıldadım,  "Aslında, eminim şuan parmağımı içine daldırsam sırılsıklam olduğunu görürdüm.."

Bana doğru gömülüyordu, teninin diken diken olduğunu hissettim. Bingo!

Ama tam bir oyuncu olduğundan, tekrardan kollarımın arasından çekildi. "Eğer bana bir daha bu şekilde dokunmazsan minnettar olurum."

Ellerimi pantolonumun ceplerine sokup ona gülümsedim. "Geçen sefer olduğu gibi beni yeniden öpersin diye mi korkuyorsun? Yoksa bundan fazlasından mı?"

Bana kaşlarını çatıp kollarını çaprazladı, göğüsleri giydiği üst düğmesi açık gömleğin dekoltesinden belirginleştiler. "Seni iğrenç orospu çocuğu! Kız arkadaşının süitinde olduğunu unuttun mu?"

Rahatça omuz silktim. "Selena ve benim bir tür..anlaşmamız var. Ayrıca, bilmediği bir şey onu incitmez değil mi?"

"Sen yalancı, egoist göt deliği!" sesini alçak tutmaya çalışıyordu. "O senin için fazla iyi."

"Oh, o zaman bunu ona görüntülendiğim gizemli sarışının sen olduğunu söyledin olarak alıyorum. Onu çok üzen ve susması için onu becermek zorunda kaldığım?"  Sessiz kalıp bana sertçe bakmayı sürdürdüğünde karanlıkça gülümsedim. "Tabii ki söylemedin, çünkü öpücüğümüz hoşuna gitti, daha fazlasını istedin...ve doğal olarak Selena'nın senin kim olduğunla ilgili en ufak bir bilgisi olsaydı inan bana şuan burada duruyor olmazdın."

"Senden gerçekten nefret ediyorum." dedi soğukça. "Kendini ne kadar iyi ve masum göstermeye çalışırsan çalış, tam tersisin. O öpücük de bir hataydı." kafasını sallayıp gitmek için arkasını döndü ama onu bileğinden kavrayıp geri çektim.

"Öyle miydi? Çünkü senin ıslaklığından pantolonumda kalan ıslak bölgeyi belirgin bir şekilde hatırlıyorum...kendini kandırma Chelsea, eğer isteseydim benimle lavaboda sevişirdin."

ROCK ME. | TürkçeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin