ROCK ME: Chapter 2; Jelena exposed and Who's Mystery Girl?

1.2K 83 10
                                    

Rock Me: Bölüm 2

*Chelsea*

Ertesi sabah, yatağımda yardımcısı Megan'ın yardımıyla zıplamayı son derece eğlenceli bulan Mia'nın kıkırdamasıyla uyandım. Ben uyanıp onu gıdıklamaya başlayana kadar vücuduma bir yastıkla vurdu. Mia ile sabahlar asla sıkıcı olmamıştı. Artık geç saatlere kadar uyuyamıyordum ama kızımla vakit geçirmeyi bu dünyada hiçbir şeye tercih etmezdim.

Mia gördüğüm en parlak 5 yaşındaki çocuktu ve bunu kızım olduğu için de söylemiyorum. Mia'nın sezgileri çok..güçlüydü ve insanları kolayca okuyabiliyordu.Bazen hayatın Kuzey Carolina'da ne kadar zor olduğunu hatırlayıp üzülüyordum ama o karanlık düşünceleri geldikleri an silmeye çalışıyordum.

Sabahın yedisinde dramaya izin yoktu.

Hızlı bir duş aldıktan sonra, beyaz şortumu, mavi bluzumu üzerime geçirdim ve altına krem rengi sandalet giydim. Miami'de başka sıcak bir gündü, zaten iş için de saat 10'a kadar hazır olmam gerekmiyordu.

Mutfağa geçtiğimde hala pijamalarıyla oturmuş krep yiyen Mia ve tezgahın başında kahve kupasıyla beni bekleyen Megan'ı gördüm. "Bugün benim hissettiğim kadar mavi görünüyorsun." mırıldandı, telefonunda bir şeyle uğraşıyordu, sonra sinirlenip tezgaha fırlattı.

" Başı büyük belada sanırım." dedim gülümseyerek. Megan saçmalığa katlanamayan bir kız arkadaştı ve ikinci şansı vermezdi. Bu neden bekar olduğunu açıklıyordu. Erkekler bu tipleri korkutucu buluyordu sanırım. Gözlerini devirdi ve kahvesini yavaşça yudumladı ama sonra yine özlemle telefonuna baktı.

Belki de karşıdakinin başı o kadar da belada değildi.

"Senden ne haber? Kanadalı iç çamaşırı çıkarıcı hakkında rüya gördün mü?" fesatlıkla sordu, cevabımı beklerken ellerini tezgaha yasladı.

Tamamıyla itiraf etmeyecektim ama belki Justin Bieber'la olan öpücüğümü düşünmüş olabilirdim.

Bu ona kalp krizi geçirtebilirdi ve benim onu bu erken yaşta teşvik etmeme gerek yoktu.

"Hayır."

"Berbat bir yalancısın Chelsea." omuz silkti ve bana sırıttı. "Şöyle söyleyebilirim, Mia bu evde sezgileri kuvvetli olan tek kişi değil." yerinden kalkıp kalçama hafifçe vurdu ve kahvaltısını yeni bitirmiş olan Mia'nın yanına gitti."Pekala Mia, bugün ne giyme havasındasın?"

Gözlerimi devirdim ve aralarındaki ilişkiye güldüm. Mia Megan'ın kişisel barbie bebeği gibiydi, yetişkin kadın modasında ne görse, çıkar Mia için çocuk versiyonunu bulurdu. Onu kendisine yapacağı gibi süslemesini izlemek eğlenceli olurdu.. makyaj ve dekolte dışında.

"Bugün annem gibi görünmek istiyorum!" heyecanla bağırdı, bir eliyle Megan'ı kavradı sonra da gelip beni, bizi yatak odasına sürükledi. Yatağının toplanmış olmasından etkilenmiştim, Mia'nın erken yaşlarda öğrenmesine teşekkür ettiğim küçük şeylerden biriydi.

"Ama annen bugün sıkıcı görünüyor!" Megan sızlandı, bana oyuncu bir gülümseme gönderdi. "Bugün Megan Teyze gibi giyinmeye ne dersin? Sanırım bir kaç hafta önce bir elbise almıştım." Megan dolaba daldı, kendi beyaz elbisesinin küçük kopyasını aramaya başladı, ama Mia ayağını yere vurdu ve kafasını salladı.

"Hayır, annem gibi görünmek istiyorum!" bana ümitle baktı, eğildim, büzdüğü dudaklarını öptüm.

"Bugün benim gibi giyinebilirsin, Megan Teyze'yi dinleme, o garip kokuyor."

"Hey duydum!" Megan dolabın içinden bağırdı, bir kaç saniye sonra da elinde bir beyaz şort, omuzları dantel mavi bir bluz ve ve çiçek desenli krem sandaletlerle oradan çıktı. Benimkiyle arada farklar vardı, ama Mia beğenmişti, kıyafetleri alıp bana geldi.

ROCK ME. | TürkçeWhere stories live. Discover now