ROCK ME: Chapter 1; Miami Nights

2.8K 115 40
                                    

ROCK ME: Bölüm 1

-Justin-

Bu klüpteki atmosfer bu kadar yeni bir yer için oldukça yoğundu. Her yerde insanlar vardı, ama sanırım buradaki ünlülerle alakalıydı, ve Miami'nin yaz geldiğinde oldukça dolu olduğu da bir gerçekti.

V.I.P bölümünde ekibimle beraber oturuyordum, içkimi yavaşça yudumladım, kadehi elimde döndürdüm ve önümdeki sahneye göz attım.

Tanıdık olmayan, İspanyolca bir şarkı çalıyordu ama enerjiyi hissediyordum. Alfredo'u dans pistinde seksi bir kızla dans ederken gördüm ve kendi kendime güldüm.

Yüzsüz piç.

Şov yapıyor çünkü o Porto Riko'lu bir bok.

"Justin iyi misin?" partnerim, Yovanna sordu. Kucağıma oturdu ve gülümsedi.

Kafamla onayladım, konuşmadan önce kadehimi önümdeki masaya bıraktım. "İyiyim bebeğim, sadece alışıyorum."

Dudağını ısırdı ve tek kaşını kaldırdı. "Umarım manzaradan çok fazla keyif almıyorsundur."

Siktiğimin kızları ve güvensizlikleri...

"Sana sahipken neden yapayım ki?" dedim sırıtarak, yalan söylüyor olsam da. Yanlış anlamayın, Yovanna'dan hoşlanıyorum. tatlı ve kibar, ayrıca iyi bir vücudu var ve birlikte görüntülenmek için kötü bir seçenek değil.

Sadece bana uygun değil.

Hiç biri değil..

Bir kuralım var; onlara bir hafta veriyorum, eğer o hafta içinde onlardan sıkılırsam ayrılıyorum... tekrar sıkılana kadar. Bu Yovanna'nın 5. günüydü ve ona olan ilgimi sürdürmeye çalışıyordum.

Gerçekten çalışıyordum.

"Dans etmek ister misin?" çekinerek sordu, yüzünü bana çevirdi. "Yani, ben bu şarkı seviyorum, ama sen sevmiyorsan-"

"Hadi gidelim bebeğim." saçmalığını kestim. Gülümsedi ve kalkıp elini tutmam için bana uzatmadan önce dudaklarımı öptü. Mecburiyetten tuttum ve kalabalığın içinde dans pistine ilerledik.

Yovanna aniden durdu ve ona garip bir şekilde baktım. "Bir problem mi var?" diye sordum kulağına doğru, beni duyabilmesi için.

Ellerimi hızla kalçalarına yerleştirdi ve vücudunu bana yasladı. Derdi neydi? Toplu alanda yakınlaşmaktan nefret ettiğimi biliyordu.

"Selena burada." kulağıma tısladı. Ellerini kalçalarında olan ellerimin üzerine yerleştirdi.

Ona gülme dürtümü bastırmak için dudağımı ısırdım. Kızlarımdan bir kaç tanesiyle aynı mekanda olmak benim için nadir değildi... bana normal bir şeydi.

Selena'nın burada oluşu kalp atışlarımı biraz hızlandırdı, ama eskisi kadar değil.... O sadece, tanıdıktı, eğer bunun bir anlamı varsa.

Omuz silktim ve Yovanna'nın şakağını öptüm. "Bebeğim, onu görmezden gel. Artık benim için hiçbir anlamı yok."

Daha fazla yalan, ama kim umursuyor?

Cevabımdan hoşlanmış olmalı ki ellerim üzerindeki tutuşunu gevşetti.

Ama tabii ki o anda Bayan Gomez çalımla bize doğru gelmeye başladı, kırmızı küçük elbisesinin dekoltesinden görünen vücuduyla gösteriş yapıyordu.

Aletim elbisesine bayılmıştı, sertliğim de kanıtıydı. Sırıttı ve saçlarını tek omzunun üzerine savurdu. Önümdeki kızı ve ona az önce söylediğimi tamamen görmezden gelerek aramıza sıkıştı, kollarını boynuma dolayıp vücudunu bana yasladı.

ROCK ME. | TürkçeWhere stories live. Discover now